Köszönöm, egyelőre ellenállok, aztán ez ki tudja, mikor törik meg. Most 1 MAC alapozótól minden esetre megválok. Igyekszem szanálni a felhalmozott, nem igazán használt termékeimet. Nagyon nehéz.
Örülök, hogy tetszik, használd sok örömmel!
Benu rendelés hozzám is megérkezett
Jutalékot @Gloria-nak! Megérdemelné.
Igen, nagyon köszi @Gloria! Pàr napja fogyasztottam el a 400 ml- es testàpolòt a cetaphiltòl- től, èn ès a hisztis bőröm nagyon örülünk ezeknek a termèkeknek plàne ezen az àron Most a mixàt hasznàlom az is nagyon jò.Egyedül a la roche-posay toleriane nagy flakonnal szenvedek. Van ez a savanykàs-fura szaga hàt nem bìrom. Nem jàrt le egy màsik krèmet is megszaglàsztam.Mùltkor meg elkezdtem vakaròzni tőle. Mèg jò hogy csökkenti a viszketèst
@Isabelle, én is küzdöttem mindig a bőrszárazsággal, már eljutottam oda, hogy csak minden mentes testápolókat veszek, LRP, Mixa, Cerave, de az áttörést a tusfürdő csere hozta meg. Abból is mindig kerestem a tökéletest, illatanyag-mentes, ápoló, de azért legyen habja is.
Megtaláltam, első telem volt, hogy szinte alig használtam testápolót és mégis teljesen normál állapotú a bőröm. Tavaly december közepén vettem és még mindig van benne, nagyon kiadós. Ez a newborn baby verzió.
És tádám, ő az:
Köszi, hogy megosztottad, én is mindig szenvedek a száraz bőrrel (óriási nyűgnek érzem a testápolózást, hiába tart nettó 5 percig). Ki fogom próbálni.
De jó, hogy írod! Sajnos akármit csinálok, a lábamon mindig kiszárad a bőr, gyanítottam én is, hogy a tusfürdő sem megfelelő. Így viszont akkor már tudom, mit kell kipróbálni
Itt vettem, de érdemes szétnézni, sokszor akciózzák.
Akkor 3500.- körül volt.
Notino: Pat Mcgrath szempillaspirál, Elizabeth Arden színezett, fényvédős ajakápoló (egy másik színben már megvan, és nagyon szeretem), a Saffee vattakorong pedig ilyen rendelés utáni ajánlat volt.
Givenchy Hot Couture EDP. Régen volt egy 5 ml-es mintám, amit imádtam, és mostanában egyre gyakrabban gondoltam rá. Végül a parfumcenter.hu oldalról beszereztem egy 100 ml-es teszter változatot (csak a doboza egyszerűbb) és hát tényleg imádom.
Köszönöm
Egy Alis kamu LaMer ecset. Annyira puha a minősége így első tapintásra igazi luxus.
Ennyi pénzért ajándék volt.
Lehet, hogy az igazi is ebből a műhelyből származik…
Lehet.
Új családtagok (a Jeffree palettát egyszer már eladtam de nagyon megbántam. Újravettem )
Jaj de szépek! És milyen jó,hogy nem csak én vagyok így hogy újraveszem amit egyszer eladtam.
en is pont igy jartam vele. Eladtam, majd ujravettem
@Anilorak és @Lencseee ráadásul mostanában egyre többször vagyok így. Újravettem a CP Through my eyes palettàt (épp úton van hozzám) az Abh MR-t, a Nabla Soul Bloomingot meg a CP Just my Luck palettát (a zöld) nem vagyok százas ugye?
legalabb vigasztalhat a tudat, nem vagy egyedul