Artdeco blusht és bronzert aztán nem szerezted be?
Nem, mire odáig jutottam, elfogyott a makeup.hu-n, de nem is bánom. Ha annyira akartam volna, megrendeltem volna azonnal.
Mac akciós (30 %) rendelés, valamikor a múlt hétről.
Mac Iridescent powder , kívánságlistás termék volt, még keresem hozzá a megfelelő ecsetet.
Mac Lip Primer , régóta kívánságlistás volt ő is, de aztán a Pupát vettem újra. Ha a Pupa elfogy, felavatom.
Jó vásárt csináltál így is. Főleg a Mac blush tetszik!
Hogy hogy? Nem olyan szuper az EL szemhéjpúder? Nekem még sose volt EL palettám, csak a géles szemhéjfesték van meg. Azzal is nehéz bánni bevallom, noha megéri
Egyáltalán nem potyog, tartós, a mattok pedig (bár a palettában nincs belőle sok) pigmentáltak, krémesek és jól satírozhatók. A fényes színeket viszont sokkal jobban meg kell dolgozni. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Jaj, ha tudnád… mire odáig jutottam, egy nagyon élénk szín kivételével az összes ilyen pirosító elfogyott. Rendeltem a MAC-től teljes áron, mert a bronzosítóba belehabarodtam.
Erre pár napra a MAC 24%-os akciót hirdet.
Ezeket a ráfizetéseket el kell engedni @Amadea, különben belebolondul az ember.
Ezt a pirosítót kívánságlistába teszem, nagyon szép a színe! Fénye is van?
Igen, egy pici, enyhe fénye. Ez is elég pigmentált. Igazán meg vagyok elégedve ezekkel a termékekkel, a sima MAC rúzsokért nem rajongok, a szemfesték formulájukért se, de ezek az újdonságok nagyon tetszenek.
Ma teljesen azt hittem hogy megjön a Nabla palettám , erre láttam hogy még csak a foxpost raktárba érkezett meg .
Onnan hamar megy hozzád majd Szerintem holnap már magadhoz ölelheted
Van hozzá egy csomagkövető, megnéztem nemrég. Szerdát ír, de olyan lassan telnek a napok .
Addigra tuti meglesz, nekem néha előbb is elküldte a foxi. nem tudom, hogy csak Pesten van csomagválogatójuk, mert akkor simán előfordulhat, hogy több idő, ha vidéken adják fel és vidékre is megy. De lehet csak emiatt kaptam meg korán a csomit mert pesti a raktáruk. Na már veled izgulok
Nekem egyszer volt olyan, hogy reggel adták fel automatában, és délután már mehettem érte, mert ugyanabban az automatában adták fel, ahová kértem, csak az időpontot nem tudtuk összeegyeztetni a talihoz.
Melyiket rendelted meg?
@Kamea A Soul Bloomingot de zsibiről és nem tökéletes az állapota (barna színnel jól elbántak.), de arra hogy végre legyen egy magas minőségi palettám amit sokáig tudok még használni tökéletes :). Jó áron volt, lecsaptam rá :).
Csak nem hagy nyugodni ez az új pirosító… ha megkérlek, befényképezed nekem majd kinyitva a Grandot? Köszi!
A barnát tudod majd a leginkább nélkülözni. Legalábbis én abba talán még bele se nyúltam. A többi szín sokkal izgalmasabb. Persze ez én vagyok.