💖 ùj unboxing kèpekkel

Artdeco blusht és bronzert aztán nem szerezted be?

Nem, mire odáig jutottam, elfogyott a makeup.hu-n, de nem is bánom. Ha annyira akartam volna, megrendeltem volna azonnal.

1 Likes

Mac akciós (30 %) rendelés, valamikor a múlt hétről.
Mac Iridescent powder , kívánságlistás termék volt, még keresem hozzá a megfelelő ecsetet.
Mac Lip Primer , régóta kívánságlistás volt ő is, de aztán a Pupát vettem újra. Ha a Pupa elfogy, felavatom.

128

10 Likes

Jó vásárt csináltál így is. Főleg a Mac blush tetszik!

1 Likes

Hogy hogy? Nem olyan szuper az EL szemhéjpúder? Nekem még sose volt EL palettám, csak a géles szemhéjfesték van meg. Azzal is nehéz bánni bevallom, noha megéri :slight_smile:

1 Likes

Egyáltalán nem potyog, tartós, a mattok pedig (bár a palettában nincs belőle sok) pigmentáltak, krémesek és jól satírozhatók. A fényes színeket viszont sokkal jobban meg kell dolgozni. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.

Jaj, ha tudnád… mire odáig jutottam, egy nagyon élénk szín kivételével az összes ilyen pirosító elfogyott. Rendeltem a MAC-től teljes áron, mert a bronzosítóba belehabarodtam.
Erre pár napra a MAC 24%-os akciót hirdet.:joy:

2 Likes

Ezeket a ráfizetéseket el kell engedni @Amadea, különben belebolondul az ember. :crazy_face:
Ezt a pirosítót kívánságlistába teszem, nagyon szép a színe! Fénye is van?

1 Likes

Igen, egy pici, enyhe fénye. Ez is elég pigmentált. Igazán meg vagyok elégedve ezekkel a termékekkel, a sima MAC rúzsokért nem rajongok, a szemfesték formulájukért se, de ezek az újdonságok nagyon tetszenek.

1 Likes

Ma teljesen azt hittem hogy megjön a Nabla palettám :heart:, erre láttam hogy még csak a foxpost raktárba érkezett meg :cry::cry:.

3 Likes

Onnan hamar megy hozzád majd :slight_smile: Szerintem holnap már magadhoz ölelheted :smiling_face_with_three_hearts: :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Van hozzá egy csomagkövető, megnéztem nemrég. Szerdát ír, de olyan lassan telnek a napok :sweat_smile:.

2 Likes

Addigra tuti meglesz, nekem néha előbb is elküldte a foxi. nem tudom, hogy csak Pesten van csomagválogatójuk, mert akkor simán előfordulhat, hogy több idő, ha vidéken adják fel és vidékre is megy. De lehet csak emiatt kaptam meg korán a csomit mert pesti a raktáruk. Na már veled izgulok :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Nekem egyszer volt olyan, hogy reggel adták fel automatában, és délután már mehettem érte, mert ugyanabban az automatában adták fel, ahová kértem, csak az időpontot nem tudtuk összeegyeztetni a talihoz. :grinning:

5 Likes

Melyiket rendelted meg?

1 Likes

@Kamea A Soul Bloomingot :slight_smile: de zsibiről és nem tökéletes az állapota (barna színnel jól elbántak.), de arra hogy végre legyen egy magas minőségi palettám amit sokáig tudok még használni tökéletes :). Jó áron volt, lecsaptam rá :).

3 Likes

Csak nem hagy nyugodni ez az új pirosító… ha megkérlek, befényképezed nekem majd kinyitva a Grandot? Köszi!

1 Likes

A barnát tudod majd a leginkább nélkülözni. Legalábbis én abba talán még bele se nyúltam. A többi szín sokkal izgalmasabb. Persze ez én vagyok.

1 Likes

IMG_20200519_141526

8 Likes

IMG_20200519_141535

6 Likes