Hú, nagyon jó értékelést kapott Temptalian:
csak a szemre valót rendeltem meg, meg a régebbi pirosító.highlitert
Akkor csak jól mondtam először, az van meg nekem, csak aztán összezavartál (szőkenővagyok).
Imádom. Remélem, te is szeretni fogod. Óvatosan először, nagyon pigmentált a pirosító.
Az A313 krém @Vicus -tól, akinek még egyszer köszönöm a lehetőséget, a púdert pedig egy FB csoportban vettem. Még bontatlan, azt hiszem, jövő hétre nem sorsolok púdert, mert alig várom, hogy kinyissam. Még csak a tégely tetejét tekertem le, szerintem isteni illata van.
Notino csomagom érkezett ma. A MAC Technakohl ceruzát más színben már birtoklom, ez most a Broque árnyalat.
A Curaprox fogkefe szerintem szuper jó, ezekben a csajos színekben főleg.
A parfüm és a szérum újdonság számomra.
Hehe, ez a púder nekem is megvan, szerintem két életre elég ha minden nap használja az ember
Nekem ma csak a szokásos Avon rendelésem jött: a habfürdő-szempillaspirál kombó. Valaki itt a fórumon dicsérte ezt a spirált, gondoltam teszek vele egy próbát. A két dezodort pedig Dm leárazáson vettem 250 ft/db áron
Dm-ben jártam, akciós essence rúzst féláron találtam. Meg jött velem egy micivíz is, ezt a fajta Garniert még nem használtam.
Erre a púderre évek óta pályázok Még Tati sok évvel ezelőtti videójában láttam először, csak olyan nehéz beszerezni.
Nem akarom elvenni a kedved a micivíztől, de nem ez a fajta volt az, amit egyszer nekem adtál, mert te nem szeretted?..
Nekem nem rémlik, hogy valaha vettem volna ezt. Vagy már öreg vagyok és feledékeny??
Nagyon régen volt, még amikor én szerettem ezt használni, bőven a Bioderma hegemóniája előtt, de lehet, hogy csak én vagyok szenilis.
Gyanúsabb, hogy én… Uh, remélem most szeretni fogom.
Ha nem, akkor végleg visszatérek a Biodermához.
iHerbről rendelte a lány, és direkt rendelt ötöt, a postaköltség minimalizálás miatt. Aztán négyet meghirdetett belőle, és enyém lett az egyik. Én eddig nem is hallottam róla, de azt mondják, hogy nagyon jó. Mondjuk az illata isteni (kissé mammeres, de én ezt imádom )
És neked hogy tetszik?
Nem hinném, hogy a Hourglassnál jobb lenne számomra, de hát szeretek mindent IS kipróbálni.
Kíváncsi vagyok majd a véleményedre, remélem szeretni fogod.
Gondolom a maradék 3 is elkelt gyorsan? ha nem akkor tuti ráugranék 1-re
Á, egy fél óra alatt.
Nekem ilyen mindig van itthon miniben, a vízálló spirált ezzel mosom le a szememről.
Érzékeny a szemem, mégse bántja.
Vá, bocs, nem akartam elvenni a kedved… sok idő eltelt, az ember változik, lehet, hogy most imádni fogod.