Gyanítottam. Na nem baj, egyszer úgyis valahonnan levadászom.
Bevallom őszintén én nem nagyon használtam még, csak egyszer, mert előbb el akarom fogyasztani a project pan-es púderem
Mehr rúzs kismama Barátnőmnek léleksimogatásképp. Avéne aji volt A313 mellé.
Péntek van
Megjöttek végre a csomagjaim, némelyik közel két hónap után, be is vagyok most pörögve és most már elmondhatom azt is, hogy mini RT arcecset-kollekcióm teljes! Háromszoros hurrá az e-baynek
Az az alverde highlighter meg pont olyan, amire számítottam: közelebb áll az elképzelésemhez, mint a Bonnie-Lou Manizer, és az újonnan sötétbarnára festett hajamhoz is jobban áll. A körömlakkot meg csak úgy utógondolatnak tettem be a kosaramba, az árnyalat neve miatt, de amúgy is kellett egy szürke.
Ezennel befejezettnek tekintem az online rendelgetést erre a szezonra (jó, még megnézem mit hoz ki holnap a Holo Taco, de abból nem azonnali rendelés lesz, ha a fene fenét eszik se ). Sajnos a kívánságlistám cseppet sem rövidül, viszont cserébe egyre nehezebben tartok rendet a sminkes tárolóimban. Szóval a tavasz a nagytakarításé lesz, nem a rendelésé
Úristen de cuki ecsetek! Van hozzá linked véletlenül?
Közvetlen nincs sajnos, de mind Real Techniques, két régi karácsonyi kiadásból. A holo talán 4 éves, a többi 2 vagy 3
Ma megérkezett a február eleji leárazáson leadott BH Cosmetics rendelésem
El sem hiszem, egyik paletta szebb, mint a másik. Az ecsetek is nagyon puhák, az egyiket kifejezetten utazós szettnek vásároltam. Még van pár csomagom úton, köztük olyan is, amit ajándékba kapok a férjemtől, aztán leállítom a shoppingolást, az utóbbi hónapokban nagyon sok cuccot vettem és kaptam…
Love in London
Smitten in Switzerland
Blueberry Muffin
Avocado Toast
Zodiac
Naughty
A spirál nekem nagyon bejött, remélem szeretni fogod te is
Mindenképp beszámolok róla ha kipróbáltam.
Legyen benne sok örömöd
Juvia’s Place The chocolates a zsibiről. A maszk ajándék.
ÉN kérek elnézést!!!
Ezzel én is így vagyok!
Ez így igaz!
Én is megvettem ezeket plusz a pirosítóecsetet és a neszesszert, mert féláron voltak.
Kislányok, nagyon sok szépet vásároltatok, kész élmény volt ilyen hosszú idő után visszagörgetni ezt a topikot.
Ezek pedig az én - elmúlt időszakban történt - akciós vásárlásaim, van köztük Müller, Douglas és Marionnaud is:
Jujjjjj, irigykedem.
Az asztalod miatt is.
De gyönyörűek! Csodaszép dolgokat szereztél!
Egyetértek az asztallal kapcsolatban, de jó dolog egy ilyen! Mostanában kezdtem el én is álmodozni egy saját kis öltözködő asztalkáról, hogy milyen jó lenne, és hogyan állítanám össze. Viszont akkor rögtön el is kezdhetek álmodozni egy nagyobb lakásról is, mert a mostaniba sehová sem férne be. Eddig elvoltam az íróasztallal, de előbb-utóbb csak lesz nekem egy ilyenem, ezt elhatároztam.
Megfogadtam a tanácsotokat, nem vettem arcradírt.
De beszereztem maszkokat. Mostanában kínlódom a bőrömmel.
Köszönöm szépen!
Az asztalka a lányom szobájában van, aki már nem lakik velünk. A terveim között szerepel a szoba felének szépségszalonná történő átalakítása.