Egy Bobbi szemhéjfestéket, amit nem találok itthon a boltokban, sem online.
Megjött a BH Cosmetics rendelésem Kellemes meglepetés volt, mert a nyomkövetés szerint még csak a Kicserélőben van.
Ó de szépségesek! Kíváncsi vagyok majd a véleményedre.
Nekem is mind a 3 meglesz, pont tegnap küldtem be a vámeljáráshoz a doksikat, nem tudom mennyi szokott lenni amíg intézik és számolják, hogy mennyi áfát kell fizetnem, de remélem hamar kézhez kapom én is.
Kérünk szépen majd képeket, ha megjön! Szerencsére én a vámeljárást megúsztam
The Inkey List csomag Cultbeauty-ról:
Úgy döntöttem, G&G helyett most ezeket próbálom ki.
Mindenképp, remélem jöhetek hamarosan egy jó kis unboxing-al Hát én tudtam, hogy nem úszom meg, tisztában voltam vele, hogy fogok áfát fizetni. Csak remélem gyorsan intézik és hozzák, hogy fizethessek.
@Gloria-nak köszönhetően (a tippet ő adta) rendeltem két Bobbi Brown palettát a Lookfantasticról, csak náluk kapható:
Itt jobban látszanak a színek:
Beszámolót légyszi.
Swatcholtam, a szokásos Bobbi minőség, ami az én bőrömmel mindig szuperül működik, brutál tartós, sőt, a Champagne Quartz meg is volt korábban, csak elhasználtam.
A minősége szerintem csillagos ötös, a Place In the Sun melegebb árnyalatokat tartalmaz, amiről majd jó gyorsan kiderül, hogy szeretem-e.
Az Inkey list-re gondoltam, de a Bobbi is érdekel.
Ok. Szőke vagyok.
A niacinamidot azonnal kipróbáltam, mert nagyon csúnya pattanások jöttek ki rajtam, amit most kezelnem kell.
Sokkal jobban hidratál, mint a B-Bomb, ami nem is baj.
A szemkörnyékápoló szuper!!! Duzzanatokra legalábbis, hidratálása nem annyira erőteljes, így száraz szemkörnyékre ez tuti kevés. Nekem puffadt a szem alatti terület, így nekem erre kell.
Nekem ezek a kincsek érkeztek ma:
Jujj mi jött a munkahelyemre
Ez végre egy jó munkanap, ugye?
Igen, nagyon : 5 nővel vagyok egy irodában, de senki nem sminkel rajtam kívül, úgyhogy csak ide tudtam gyorsan megmutatni, mert itt értékelitek legalább
Nálam ma posta csütörtök volt, de nem bánom, hogy nem pénteken hozták.
Az 5-ös festéket nem ismerem (gyönyörű), de a másik, a minike nagy kedvencem. Ha elfogy, újraveszem, pedig kevés dologra mondom ezt.
Nagyon tartós, nagyon szép, én imádom.
Használd egészséggel!
Ez lesz az!
jaaaa, akkor ez az új.
ennek az egyik része krémpirosító, ha jól látom.