💖 ùj unboxing kèpekkel

Hatalmas Müller szombat vásárlás

IMG_20210215_145238

Kipakoláskor férjem magyarázza a másfél éves lányunknak, miért nem adja oda neki:
“Ez egy kínzóeszköz, ami senkinek nem hiányzik, nemhogy anyának!”

19 Likes

Fenyítőeszköznek is beillik!:smiley:

2 Likes

IMG_20210216_103643
Befutott a Makeuplaza rendelesem.

17 Likes

Hasznaltal mar Paese termekeket? Ha igen, mi a velemenyed roluk? Ha nem, beszamolsz majd az elso benyomasaidrol? :smiley:

Igen, hasznaltam, kifejezetten szerettem a spiraljukat (tévedtem, az Aura spirálját szerettem, nem a Paese-t​:smile:) , szemhéjfestékeit, pirosítóit. :slightly_smiling_face: Használtam mast is tőlük. Sztem egy jó markarol beszélünk.
Az ecsetektől nem dobtam egy hátast. A KAP ecsettel nehéz barminek is felvenni a versenyt véleményem szerint.
A rúzst előbb kiprobaltam, tökéletes nude szín. Az alapozok színet eltalaltam. A lila Freedom korrektor fura szagú, de meglatjuk. :slightly_smiling_face:
Az Aura márka cuccai között is érdemes sztem szétnezni.

2 Likes

Én a márka hialuronsavas szérumát szerettem nagyon. :slight_smile: Ha elfogynak az itthoniak, szerintem újra be fogom szerezni. :slight_smile:

2 Likes

Nekem a púderek váltak be nagyon, főleg az illuminating&covering (ezt már újra is vettem) és a glow (vagy mgła… mondjuk ez highlighter). Nem tudom a hourglass ambient milyen, de ez a paese miatt nem is vagyok rá kíváncsi :smiley: de a bambuszost és a rizspúdert is használtam, azokat is szeretem. (A bambuszost jobban szerettem, de abból az új csomagolásút használtam, míg a rizspúderből a régit, nem tudom újraformulálták-e vagy csak a csomagolás változott. A rizses normál bőrre jobb, a bambuszos zsírosabbra) Az új nanorevittel még próbálkozom, de sztem az is be fog válni, csak a színnel mellényúltam.

2 Likes

Jó az a szérum, szerettem.:slight_smile:

1 Likes

Púderei is jók sztem is!:slight_smile: Próbáltam ezeket!

Alapozó és a rizspúdert használtam. Szerintem jó áron jó minőséget kapunk.

1 Likes

A Parsának vannak most limitált ecsetei, egy szempilla-göndörítője és egy neszesszere, én két szemre való ecsetre csaptam le, amelyek eléggé szemrevalók :wink:
ecset

12 Likes

Ezt én is láttam, basszus vissza kell mennem érte, remélem még lesz. :smiley:
A nyele is egész hosszú, ami nekem fontos, nem is értem miért hagytam ott…

1 Likes

Én már mikor neten megláttam, tudtam, hogy kell. :smiley: Szerencsére a munkahelyemnél lévő dmben teljesen teli állvány volt.

De szépek ezek! Még nem volt Parsa ecsetem, szereted őket?

Végre volt időm elmenni a postára és átvenni ezt a csodát, ami @dunaimano - tól érkezett. :heart_eyes: Köszönöm szépen az ajándék teákat is :blush:
Én, aki azt mondtam, hogy a csomagolás annyira nem hat meg, csak a színek miatt vágyom rá, be kell vallanom, hogy tényleg iszonyatosan cuki. :grin:
IMG_20210217_123431 IMG_20210217_123511 IMG_20210217_123526

17 Likes

Óóó, üdv a klubban :relaxed: Sajnos engem megvett a cukisággal, így külön örülök, hogy a színek is jók benne. Ha kipróbáltad, akkor azért kíváncsi vagyok a véleményedre :grin:

1 Likes

@Nita, mennyire puhák az ecsetek?:slight_smile:Köszi!:slight_smile:

Még nem használtam Parsa ecseteket, de egy olyan beautyblogger ajánlotta, akinek adok a véleményére, szóval adok nekik egy esélyt.

2 Likes

Tömöttek, de nagyon puhák, főleg a nagyobb fejű ecset. :slight_smile:

2 Likes

Mindenképp :slight_smile: Úgy tervezem, hogy a jövő heti 3 palettás kihívásban ő lesz a választott paletta a 2 sorsolt mellett. :slight_smile:

1 Likes