💖 ùj unboxing kèpekkel

IMG_20210217_140750
IMG_20210217_141408
Egy honap utan befutott a Morphe rendelesem. Viszonylag hamar elkuldtek, de annal tobbet pihent itt az orszagban, a vamolassal hetek mentek el. Picit elvette a kedvem ez a nagy csuszas, meg aztan a plusz osszeg, amit rapakoltak a vamnal… de legalabb megerkeztek a varva vart palettak es ecsetek. :slight_smile:

A 9V nagyon meglepett a szineivel, ugyanis a weboldalukon rozsaszinesebb az osszes szin, es joval telitettebb is. Eloben azonban halvanyak es piszkosabbak az arnyalatok. De nincs ezzel problemam, meg tetszik is.
A 9J-rol nem is tudom mit gondoljak. Tetszenek a szinek, de melegebbek, mint amire szamitottam. Eloben valahogy sargas-barnas minden, leszamitva a kozepso pinket.
A 9L olyan, amilyenre szamitottam. Szerintem nagyon szep az egesz ugy, ahogy van.
(Mindennek hidegebbek a szinei, a kep lampafenynel keszult, ezert van mindennek sargasabb beutese.)

Az ecsetek leptek meg leginkabb. Nagyon tomottek, de nem valami puhak. :thinking: Valamiert azt hittem, hogy az ali-s ecsetek utan ezek valami csodalatosan puhak es finomak lesznek.
Nem biztos, hogy ez problema, egyszeruen csak meglepeteskent ert. De igy is orulok nekik. :slight_smile:

12 Likes

Váááámolááás? Hogyhogy? :frowning:
Azt hittem EU raktárból jön. Melyik oldalról rendeltél?

A Morphe hivatalos europai oldalarol rendeltem, UK-bol jon.

Szia!
Puhák ,de mivel csavart a nyele nem olyan jó a fogás rajta.

1 Likes

Ahh, ez szívás. Akkor biztosan nem fogok már Morphe-tól sem rendelni.

Ez a sok kis csoda feldobta a mai napomat. A CT paletta @Mse jóvoltából lehetett az enyém. A Nars monót és a kis Fix+ fújósokat ajándékba kaptam, ezúton is hálásan köszönöm :heartpulse:
A Zoeva ecset zsibis szerzemény. A KAP pigmenteket pedig két sminkmániás társammal rendeltük amikor 20% kedvezmény volt. Mindhárman választottunk egy-egy színt mindegyik el lett osztva 3 felé. Az egyiket pedig ajándékba kaptam. A színek: Hanna’s Peach Garden (ezt választottam én, ez van a saját tégelyében) Dori’s Glow Up, Gabriella’s Meral Crush, Agi’s Berry Sorbet. Egytől-egyig csodálatosak. Mutatok swatchot de természetes fényben sokkal szebbek:
Kép

Kép

Kép

20 Likes

Ezek a KAP pigmentek nekem óriási szerelmeim mostanában. :heart_eyes: Használd őket egészséggel! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Két féle pigmentem van tőlük az egyik az Orsi’s prosecco és az Ági 's berry az utóbbi a kedvencem. Egész nap bírja rajtam és a színe is csodás ilyen pirosítóm még nem volt ami a színét illeti. A Hanna’s és a Detti’s amikre még pályázom.
Szeretném megkérdezni ,hogy a Hannas’s mennyire világos ?

1 Likes

Pirosítóként én nem tudnám használni mert nekem világos, én szemhéjra tervezem majd. De hófehér bőrön simán el tudom képzelni. A hétvégén csinálok róluk természetes fényben is swatchokat.

1 Likes

Várom nagyon a swatchokat…
Viseld egészséggel a szemhéjpúdereket. Azért gyönyörű ez a Tilbury, csak nem az én színeimből áll. :frowning:

1 Likes

Ti nem szórjátok szanaszét ezeket a pigmenteket?
Milyen ecsettel teszitek fel?
Én annyira béna vagyok, még a porpúder is a padlón landol.

2 Likes

Nem. Én a tégely fedelébe szórok ki picit, onnan veszem fel az ecsettel. Kicsit lehúzom a kézfejemen, hogy ne legyen bohóc képem :clown_face:

1 Likes

Igen, én is mindig szanaszét szórom a porpúdereimet. :slight_smile:

Bobbi Brown Burnished Bronze2 árnyalat

20210219_162233

9 Likes

Nem tudom, én valahogy tök kattant vagyok, mindenáron kőpúderre kellett váltanom, mert nem tudom használni a porpúdereket.
De ugyanígy nem szeretem használni a tégelyes szemfestékeket, se a ceruza formájúkat, valahogy sokkal jobb kézbe fogni egy csinos palettát.

De @Anheszenamon, ez a KAP fotókon gyönyörűnek tűnik, egyedül a tág pórusaim miatt ódzkodtam a használatától, de a Bobbi Brown Shimmer Brickje semmivel nem jobb, sőt, abban hatalmas csillámos vannak, mégis imádom a tág pórusú bőrömön használni.

2 Likes

Posta péntek :slight_smile:

IMG_20210219_184326

21 Likes

Dm, Rossmann
A Bourjois ecset egy ezres volt a Rossmannban
20210219_185634 20210219_183448
Ez pedig postán érkezett, a fb marketplace-en talàltam
20210219_185558
Lámpafénynél fotóztam, természetes fényben még szebbek a színei

23 Likes

Olyan szép ez a paletta! Majd mesélj róla!

1 Likes

Megjött. Gyönyörű,nincs szívem belenyúlni.16137609480839077160298482426452

20 Likes

Majd számolj be!!! :heart::heart::heart:

1 Likes