Egy honap utan befutott a Morphe rendelesem. Viszonylag hamar elkuldtek, de annal tobbet pihent itt az orszagban, a vamolassal hetek mentek el. Picit elvette a kedvem ez a nagy csuszas, meg aztan a plusz osszeg, amit rapakoltak a vamnal… de legalabb megerkeztek a varva vart palettak es ecsetek.
A 9V nagyon meglepett a szineivel, ugyanis a weboldalukon rozsaszinesebb az osszes szin, es joval telitettebb is. Eloben azonban halvanyak es piszkosabbak az arnyalatok. De nincs ezzel problemam, meg tetszik is.
A 9J-rol nem is tudom mit gondoljak. Tetszenek a szinek, de melegebbek, mint amire szamitottam. Eloben valahogy sargas-barnas minden, leszamitva a kozepso pinket.
A 9L olyan, amilyenre szamitottam. Szerintem nagyon szep az egesz ugy, ahogy van.
(Mindennek hidegebbek a szinei, a kep lampafenynel keszult, ezert van mindennek sargasabb beutese.)
Az ecsetek leptek meg leginkabb. Nagyon tomottek, de nem valami puhak. Valamiert azt hittem, hogy az ali-s ecsetek utan ezek valami csodalatosan puhak es finomak lesznek.
Nem biztos, hogy ez problema, egyszeruen csak meglepeteskent ert. De igy is orulok nekik.