Állítólag nagyon jó, én egyszer próbáltam, nagyon furcsa érzés volt, azt hittem lefagy tőle a lábam :D, de fogok venni magamnak is.
Tényleg izgalmas a használata, az tuti
Ma érkezett
A héten elmentem a rendeléseimért. Február 8-cal a legtöbb bolt kinyitott, megúsztam a postát.
The Body Shop termékeket szerintem csak akciósan éri meg venni (ha nem ajándékba vesszük). Most lecsaptam néhányra saját részre. A csillag tartalmát lehet elajándékozom majd, legyen itthon valami apróság arra az esetre ha ismét bezárnak a boltok. A másik az enyém lesz.
A Sebastian Gloss már megvan, utánpótlást vettem, mert végre leárazták.
Ma igazi Postanap Péntekem volt.
Megjött az Amazonról rendelt csomagocskám. Nem nagyon tévednék erre az oldalra soha, de kaptam egy Gift Cardot és valamit muszáj volt választanom. Végül az áfával és a shippinggel együtt majdnem annyit fizettem, mint a Gift Card, de kipróbálhatok 1-2 dolgot, amit amúgy nem biztos, hogy vettem volna.
Amúgy ez az e.l.f. paletta tényleg bite sized.
Megjött a Yesstyle csomagocskám is. Jól megkeringették Európában. Furcsa, mert Fedexes dobozban érkezett és a csomagon belül volt egy papír az összetevőkkel, magyarul(!). Ez nekem most új.
Megjött az Aliról rendelt Press on nails szettem is. Ki akartam próbálni ezt a koncepciót, de nem volt kedvem a Müllerben kapható kis szettre 3000 Ft-ot kiadni.
Ééés ebben a hónapban rendeltem az Avonból megint:
A Honest milyen ? Gondolkodom a palettáján én is.
Még nem másztam bele, várok vele hétfőig, de majd írok valami első benyomást.
Én is imádom a krémes szemfestékeket, az On the Bronze egy lerobbanthatatlan termék, nagyon összehozták…
Nekem nagyon tetszenek ezek a miniatűr, neszeszerbarát quadok (“palettácskák” ). Habár az elf-nél pont nem találtam elég izgi színkombinációt. Remélem beválik
Én a kék vagy a zöld palettát szerettem volna nagyon, de az persze nem volt.
Mesésen puha Docolor ecsetek Aliról nevetséges 800 valamennyi pénzért!
Jaaaj az ELF palettás véleményedre nagyon kíváncsi vagyok. Annyira dicsérik a külföldi youtuberek. Biztos szuper
Az Avon tusfürdőket a ti véleményeitek miatt próbáltam ki és úgy megszerettem, hogy most rendeltem meg a 4. flakonnal (literes változatot) az Euphoric spirál nekem nagyon szép pillákat csinál, szeretem. (Az Avon Luxe szempillaspirál ezzel ellentétben rajtam nem csinál semmit)
Nekem is postapéntek volt:
(Végre voltak jó fények, tudtam fotózni)
Hűha, ezek a pirosítók fantasztikusan néznek ki.
Jaj nagyon kíváncsi vagyok a spirálra. Alapból egészen bejönnek az Avonosok, bár most pont sikerült mellényúlnom egy olyannal, ami konkrétan semmit nem csinál (pedig nem lenne szerintem nehéz dolga )
Örülök, hogy neked is bejönnek a habfürdők, én kb. minden újat végigpróbálok. Tegnap kipróbáltuk ezt a görögdinnyéset és nekem ez most telitalálat volt. Az érdekes mondjuk, hogy nem nyáron jöttek ki vele, bár nyáron meg én nem szoktam fürdeni, csak zuhanyozni
Én is kíváncsi vagyok rá, de még tart az 5 paletta - 1 hónap Remélem a hónap végére megjön a BH Cosmetics rendelésem, és akkor 4 paletta már adott lesz márciusra, csak egy ötödiket kell majd sorsolnom
Huh, a Natasha Denona rajtam extrém tartós, csak sajnos hozzám túl sötét.
Lehetne belőle több szín is, mert egyébként szépséges pirosító…
A maszk miatt nehéz tesztelnem a tartósságot de a színe csodás.
Nagyon ügyes vagy! Én egy hét után meguntam és feladtam