💖 ùj unboxing kèpekkel

Állítólag nagyon jó, én egyszer próbáltam, nagyon furcsa érzés volt, azt hittem lefagy tőle a lábam :D, de fogok venni magamnak is.:slight_smile:

1 Likes

Tényleg izgalmas a használata, az tuti :smiley:

1 Likes

Ma érkezett :heart_eyes:
20210212_081634

23 Likes

A héten elmentem a rendeléseimért. Február 8-cal a legtöbb bolt kinyitott, megúsztam a postát.
The Body Shop termékeket szerintem csak akciósan éri meg venni (ha nem ajándékba vesszük). Most lecsaptam néhányra saját részre. A csillag tartalmát lehet elajándékozom majd, legyen itthon valami apróság arra az esetre ha ismét bezárnak a boltok. A másik az enyém lesz.
IMG_20210212_134547
IMG_20210212_134616
IMG_20210212_134455
IMG_20210212_134639

A Sebastian Gloss már megvan, utánpótlást vettem, mert végre leárazták.
IMG_20210212_134424

18 Likes

Ma igazi Postanap Péntekem volt. :smiley:

Megjött az Amazonról rendelt csomagocskám. Nem nagyon tévednék erre az oldalra soha, de kaptam egy Gift Cardot és valamit muszáj volt választanom. Végül az áfával és a shippinggel együtt majdnem annyit fizettem, mint a Gift Card, de kipróbálhatok 1-2 dolgot, amit amúgy nem biztos, hogy vettem volna. :smiley:
Amúgy ez az e.l.f. paletta tényleg bite sized. :smiley:
20210212_135742 (2)
20210212_140049 (2)

Megjött a Yesstyle csomagocskám is. Jól megkeringették Európában. :smiley: Furcsa, mert Fedexes dobozban érkezett és a csomagon belül volt egy papír az összetevőkkel, magyarul(!). Ez nekem most új. :smiley:
20210212_140835 (2)

Megjött az Aliról rendelt Press on nails szettem is. Ki akartam próbálni ezt a koncepciót, de nem volt kedvem a Müllerben kapható kis szettre 3000 Ft-ot kiadni. :smiley:
20210212_140933 (1)

Ééés ebben a hónapban rendeltem az Avonból megint:
20210212_142133 (1)

19 Likes

A Honest milyen ? Gondolkodom a palettáján én is.

1 Likes

Még nem másztam bele, várok vele hétfőig, de majd írok valami első benyomást. :slight_smile:

1 Likes

Én is imádom a krémes szemfestékeket, az On the Bronze egy lerobbanthatatlan termék, nagyon összehozták…

1 Likes

Nekem nagyon tetszenek ezek a miniatűr, neszeszerbarát quadok (“palettácskák” :smiley:). Habár az elf-nél pont nem találtam elég izgi színkombinációt. Remélem beválik :slight_smile:

1 Likes

Én a kék vagy a zöld palettát szerettem volna nagyon, de az persze nem volt. :frowning:

2 Likes

IMG_20210212_180131
Mesésen puha Docolor ecsetek Aliról nevetséges 800 valamennyi pénzért! :smiley:

19 Likes

Jaaaj az ELF palettás véleményedre nagyon kíváncsi vagyok. Annyira dicsérik a külföldi youtuberek. Biztos szuper :slightly_smiling_face:

1 Likes

Az Avon tusfürdőket a ti véleményeitek miatt próbáltam ki és úgy megszerettem, hogy most rendeltem meg a 4. flakonnal (literes változatot) az Euphoric spirál nekem nagyon szép pillákat csinál, szeretem. (Az Avon Luxe szempillaspirál ezzel ellentétben rajtam nem csinál semmit)

1 Likes

Nekem is postapéntek volt:
(Végre voltak jó fények, tudtam fotózni)

Kép

Kép

Kép

22 Likes

Hűha, ezek a pirosítók fantasztikusan néznek ki. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Jaj nagyon kíváncsi vagyok a spirálra. Alapból egészen bejönnek az Avonosok, bár most pont sikerült mellényúlnom egy olyannal, ami konkrétan semmit nem csinál (pedig nem lenne szerintem nehéz dolga :smiley: )
Örülök, hogy neked is bejönnek a habfürdők, én kb. minden újat végigpróbálok. :smiley: Tegnap kipróbáltuk ezt a görögdinnyéset és nekem ez most telitalálat volt. :smiley: Az érdekes mondjuk, hogy nem nyáron jöttek ki vele, bár nyáron meg én nem szoktam fürdeni, csak zuhanyozni :smiley:

1 Likes

Én is kíváncsi vagyok rá, de még tart az 5 paletta - 1 hónap :smiley: Remélem a hónap végére megjön a BH Cosmetics rendelésem, és akkor 4 paletta már adott lesz márciusra, csak egy ötödiket kell majd sorsolnom :smiley:

1 Likes

Huh, a Natasha Denona rajtam extrém tartós, csak sajnos hozzám túl sötét.
Lehetne belőle több szín is, mert egyébként szépséges pirosító… :upside_down_face:

1 Likes

A maszk miatt nehéz tesztelnem a tartósságot de a színe csodás.

Nagyon ügyes vagy! Én egy hét után meguntam és feladtam :face_with_hand_over_mouth:

1 Likes