Elhiszem, én sem lennék boldog, ha nem azt küldenék, amit rendeltem.
Pont úton van egy BH rendelésem, amiben 6 paletta van, akkor én mire számítsak?
Csak nem lesz gond
Most nagyon jó akciók vannak, szerintem, megrohamozták őket, mint anno Zoevanal.
Remélem Tényleg durva akciók vannak, pl a Naughty paletta megvásárlását nem terveztem, de 30 USD-ről 11 USD-re volt leakciózva és nem hagyhattam ott.
Utánanéztem a neten, és sikerült összekevernem egy másikkal ebből a sorozatból, én pedig a Golden Twilight-ot keresem.
Ma igazi meglepetes ert!
Egy Ausztriaban elo (ferfi) unokatestverem emlekezett, hogy Decemberben bizonyos gondor hajra valo termekekrol beszeltem, amiket nem tudok beszerezni… Ma pedig hiv egy futar, hogy csomagom erkezett Ausztriabol.
Kaptam egy doboznyi josagot, ami az unokatestverem szerint nagyon jo lesz a hullamos hajamra.
Nem ismerem a markat (en egy masikrol beszeltem neki), de nem is szamit. A gesztus nagyon kedves es figyelmes.
Igazan meglepett, nem gondoltam, hogy egy 40+ -os ferfi ilyen infokat is megjegyez egy beszelgetesbol.
Ez nagyon kedves és figyelmes volt tőle. Olyan jól tudnak esni az ilyen gesztusok az embernek.
Megérkeztek a lányok.
Az ecset ajándék, mert a 4 rendelt rúzs helyett csak hármat küldtek (a különbözetet visszaküldték).
A telefontok ebayes, de mivel egyszerre érkeztek (és mindkettőt kihozta a postás!), bekéredzkedett a képre.
Sipo patika rendelés. A Fluide kedvenc, a Dermallegro-t kipróbálom, a tusit ajándékba kaptam.
az a dermallegro mire jó? kerestem, de nem találtam róla túl sok értelmeset online
szerk: tetszik a neve, olyan mintha a Harry Potter könyvek egyik varázsigéje lenne
Jó soká kaptad meg a csomagot, nekem már múlt héten megérkezett. De legalább nem idegelt a posta.
Nyugtató hatású szérum irritált bőrre. Az összetevő listája nem egy nagy szám, meglátjuk.
https://kremmania.hu/kremek/la-roche-posay-toleriane-ultra-dermallergo-szerum
Egy bő hetet pihengetett a vámban… Jó, mondjuk nem volt sürgős, szerencsére.
Bobbi Brown paletta (saját szinek) és alapozó.
Annyira édes ez a mini alapozó.
13 ml, és volt az én árnyalatomban.
A mini a Douglas-ből van? Mintha ott láttam volna.
Igen.
Dehogynem. Nagyon sürgős a tizenharmadik mauve rúzs.
Charlotte Tilbury korrektor:
Mondjuk ez a 2020 nagy vágyam volt, gyönyörű színe van.
Doterra Blue Rub kedves Szüleimnek, használt MAC primer KM zsibiről 2500 Ftért, mert annyit dícsértétek itt mostanában.
A primerrel nincs tapasztalatom, még nem használtam. De a krém jó cucc