💖 ùj unboxing kèpekkel

Elhiszem, én sem lennék boldog, ha nem azt küldenék, amit rendeltem. :frowning:
Pont úton van egy BH rendelésem, amiben 6 paletta van, akkor én mire számítsak? :smiley:

Csak nem lesz gond :smiley:
Most nagyon jó akciók vannak, szerintem, megrohamozták őket, mint anno Zoevanal.

Remélem :smiley: Tényleg durva akciók vannak, pl a Naughty paletta megvásárlását nem terveztem, de 30 USD-ről 11 USD-re volt leakciózva és nem hagyhattam ott. :pleading_face: :joy:

1 Likes

Utánanéztem a neten, és sikerült összekevernem egy másikkal ebből a sorozatból, én pedig a Golden Twilight-ot keresem.

Ma igazi meglepetes ert!
Egy Ausztriaban elo (ferfi) unokatestverem emlekezett, hogy Decemberben bizonyos gondor hajra valo termekekrol beszeltem, amiket nem tudok beszerezni… Ma pedig hiv egy futar, hogy csomagom erkezett Ausztriabol. :gift:
Kaptam egy doboznyi josagot, ami az unokatestverem szerint nagyon jo lesz a hullamos hajamra. :smiley:
IMG_20210210_140325
Nem ismerem a markat (en egy masikrol beszeltem neki), de nem is szamit. A gesztus nagyon kedves es figyelmes. :slight_smile:
Igazan meglepett, nem gondoltam, hogy egy 40+ -os ferfi ilyen infokat is megjegyez egy beszelgetesbol.

23 Likes

Ez nagyon kedves és figyelmes volt tőle. :blush: Olyan jól tudnak esni az ilyen gesztusok az embernek. :slight_smile:

1 Likes

Megérkeztek a lányok.
Az ecset ajándék, mert a 4 rendelt rúzs helyett csak hármat küldtek (a különbözetet visszaküldték).
A telefontok ebayes, de mivel egyszerre érkeztek (és mindkettőt kihozta a postás!), bekéredzkedett a képre. :grinning:

IMG_20210210_151515

23 Likes

Sipo patika rendelés. A Fluide kedvenc, a Dermallegro-t kipróbálom, a tusit ajándékba kaptam.
IMG_20210210_165046

18 Likes

az a dermallegro mire jó? kerestem, de nem találtam róla túl sok értelmeset online

szerk: tetszik a neve, olyan mintha a Harry Potter könyvek egyik varázsigéje lenne

1 Likes

Jó soká kaptad meg a csomagot, nekem már múlt héten megérkezett. De legalább nem idegelt a posta.:slight_smile:

Nyugtató hatású szérum irritált bőrre. Az összetevő listája nem egy nagy szám, meglátjuk.
https://kremmania.hu/kremek/la-roche-posay-toleriane-ultra-dermallergo-szerum

1 Likes

Egy bő hetet pihengetett a vámban… Jó, mondjuk nem volt sürgős, szerencsére.

1 Likes

Bobbi Brown paletta (saját szinek) és alapozó.
Annyira édes ez a mini alapozó.
13 ml, és volt az én árnyalatomban. :heart_eyes:

20210210_181934

18 Likes

A mini a Douglas-ből van? Mintha ott láttam volna.

Igen.

Dehogynem. Nagyon sürgős a tizenharmadik mauve rúzs.:slight_smile:

4 Likes

Charlotte Tilbury korrektor:

20210210_184624

16 Likes

Mondjuk ez a 2020 nagy vágyam volt, gyönyörű színe van. :heart_eyes:

1 Likes

IMG_20210210_213750
Doterra Blue Rub kedves Szüleimnek, használt MAC primer KM zsibiről 2500 Ftért, mert annyit dícsértétek itt mostanában. :slightly_smiling_face:

12 Likes

A primerrel nincs tapasztalatom, még nem használtam. De a krém jó cucc :grin:

1 Likes