Nagyon szép, profi képek!
Névnapi ajándékom páromtól, Geek and Gorgeous Cheer Up hámlasztó. :). Remélem sokáig elég lesz
Hmm most látom csak, hogy valami fel van kenődve az asztalkára .
Boldog névnapot
Az asztaltrutyi nekem fel se tűnt
@barack, ez egy csodálatos csomag, remélem örömöd leled majd a Dreamyben :). Tényleg gyönyörűen fotózol :).
Uuu, nekem is ugyanez a nevnapi ajandekom, magamnak😁 igaz csak jovohet vege fele lesz az enyem, de mikor ratalaltam nagy nehezen a g&g kulfoldre szallitos oldalara, nem gondoltam volna, h 2 nap alatt ideer a csomag😍
Boldog nevnapot!
@anon27689852, itt van kinyitva a MAC Totally Taupeless bronzer és a Blush, please pirosító.
Szép ez a bronzosító!
Nekem a pír tetszik. Olyan selyemfénye van Élőben is?
Nagyon szépen köszönöm! Neked is nagyon boldog névnapot előre is! Vannak bőrproblémáid? Remélem bejön neked a hámlasztó, nagyon reménykedem benne hogy nekem jó lesz :).
Köszi
Igen, sajnos, bar mar annyira nem veszes. Igy a 30 küszöben meg mindig pattanasos a borom.
Ugy epitettem be a rutinba, hogy kedden es penteken ezt hasznalom, vasarnaponkent meg A313. Többi nap csak hidratalok. Fenyvedonek meg a Babylove-os 50 faktoros termeket tesztelem (az alkoholmenteset) ma van a harmadik napja fent, eddig nagyon tetszik
És milyen jó! Nagyon pigmentált, kellemesen csalódtam.
Még nem volt alkalmam rájönni, mert első alkalommal túl sok bronzert tettem fel és a pirosító nem tudott érvényesülni mellette.
Csodaszépek!
Lethal Cosmetics Insomnia (matt kék) és Echo (fényes pirosas-narancssárga).
A kis papírdobozkáján az olvasható, hogy “Sötét és hűvös helyen tárolandó, mint a lelked.”
Nem gondoltam volna, hogy a németeknek ilyen jó humora van.
Jaj de szépek!!! Ez a szöveg meg hihertetlen Nagyon vicces
Köszi szépen!
Gyönyörűségesek!
Azok ám.
Csak a Fix+ Radiance mintát felejtem el mindig kipróbálni…
Köszi szépen! Azért az ABH Carli után elég nehézkes vele az összeszokás.