💖 ùj unboxing kèpekkel

Nagyon szép, profi képek!

1 Likes

Névnapi ajándékom páromtól, Geek and Gorgeous Cheer Up hámlasztó. :). Remélem sokáig elég lesz :slight_smile:IMG_20200516_222946

15 Likes

Hmm :thinking: most látom csak, hogy valami fel van kenődve az asztalkára :cry::joy:.

Boldog névnapot :gift_heart: :tulip:
Az asztaltrutyi nekem fel se tűnt :shushing_face: :wink:

1 Likes

Köszi @Alsace :heart::heart::heart:.

1 Likes

@barack, ez egy csodálatos csomag, remélem örömöd leled majd a Dreamyben :). Tényleg gyönyörűen fotózol :).

1 Likes

Uuu, nekem is ugyanez a nevnapi ajandekom, magamnak😁 igaz csak jovohet vege fele lesz az enyem, de mikor ratalaltam nagy nehezen a g&g kulfoldre szallitos oldalara, nem gondoltam volna, h 2 nap alatt ideer a csomag😍

Boldog nevnapot!

1 Likes

20200517_112149
@anon27689852, itt van kinyitva a MAC Totally Taupeless bronzer és a Blush, please pirosító.

14 Likes

Szép ez a bronzosító!

1 Likes

Nekem a pír tetszik. Olyan selyemfénye van :heart_eyes: Élőben is?

1 Likes

Nagyon szépen köszönöm! :slight_smile: Neked is nagyon boldog névnapot előre is! Vannak bőrproblémáid? Remélem bejön neked a hámlasztó, nagyon reménykedem benne hogy nekem jó lesz :).

Köszi :slight_smile:
Igen, sajnos, bar mar annyira nem veszes. Igy a 30 küszöben meg mindig pattanasos a borom.
Ugy epitettem be a rutinba, hogy kedden es penteken ezt hasznalom, vasarnaponkent meg A313. Többi nap csak hidratalok. Fenyvedonek meg a Babylove-os 50 faktoros termeket tesztelem (az alkoholmenteset) ma van a harmadik napja fent, eddig nagyon tetszik :heart_eyes:

1 Likes

És milyen jó! Nagyon pigmentált, kellemesen csalódtam.

Még nem volt alkalmam rájönni, mert első alkalommal túl sok bronzert tettem fel és a pirosító nem tudott érvényesülni mellette.:smiley:

1 Likes

Csodaszépek! :heart:

1 Likes

20200517_160626
Lethal Cosmetics Insomnia (matt kék) és Echo (fényes pirosas-narancssárga).
A kis papírdobozkáján az olvasható, hogy “Sötét és hűvös helyen tárolandó, mint a lelked.”
Nem gondoltam volna, hogy a németeknek ilyen jó humora van.:smiley:

11 Likes

Jaj de szépek!!! Ez a szöveg meg hihertetlen :smiley: Nagyon vicces :smiley: :rofl: :rofl:

1 Likes

Köszi szépen! :slight_smile:
Gyönyörűségesek! :heart_eyes:

1 Likes

Azok ám.:slight_smile:
Csak a Fix+ Radiance mintát felejtem el mindig kipróbálni…

Köszi szépen! Azért az ABH Carli után elég nehézkes vele az összeszokás. :roll_eyes: