A Beauty and the Beast kiadásnak én is nagyon örülnék A bennem élő kislány most nagyon vágyakozik Kicsit giccses, nagyon romantikus és “szörnyen” tetszik
Ú mennyi szépség!
Ezt az érzést a régi kiadásokkal átérzem. Nekem néhány régi rt ornaments van (rettenetesen kalandos) úton, már alig várom hogy megérkezzenek gyönyörűek a paletták, használd - de legalábbis birtokold - őket boldogan
Jaj, annyira szeretem a Glambotot, olyan jó cuccokat lehet kapni néha szuper árakon!
Egyedüli amit nem szeretek, hogy néha nagyon borsos a shipping, és ha kettőt rendelést adok le egymás után, akkor egybecsomagolják… (hiába fizettem ki akár 2x a szállítási költséget)
Ennyi szépség! Csodálatos cuccokat vásároltál.
Nekem ezek a szépségek érkeztek ma:
Ajándékba kaptam, nagyon kíváncsi vagyok rá! Remélhetőleg pár hét múlva már látszódik a hatás a szempilláimon.
Belenyúltál már a Dolce&Gabbana gyönyörűségébe?
Hát eljött ez a pillanat is. Nemrég vettem át a futártól a Beautylish csomagomat, és hát oda meg vissza vagyok.
Megérkeztek életem első JS palettái. Kicsit úgy érzem magam, mint amikor betöltöttem a 18-at és nagykorú lettem. Így 10 évnyi sminkelgetés után ezt is megértem. Szavak nincsenek rá, hogy mennyire boldog vagyok, gyönyörűek élőben is a paletták, és hát a csomagolás…
Olyan szép a Conspiracy, és valamiért olyan ritkán használom. Tényleg kell ez a palettasorsolós kihívás nekem.
A Cremated nekem is az egyik.
Használd őket örömmel, szerintem nagyon jól illenek hozzád, biztosan szép sminkeket kreálsz majd velük!
Köszönöm szépen! Már megjelenésük óta áhítózom rájuk a színek miatt, ez az a kategória amit teljesen ki tudok használni a mindennapokban.
Neked a Cremated mellett melyik a másik paletta?
Az Orgy
Az még hiányzott.
Ha megjönnek, majd teszek fel Jeffree gyűjteményes képet (van pár, mert még az én béna szemhéjamon is egész nap tartanak, és kivétel nélkül mindegyik)
Gratulálok, egy új sminkelési dimenzió fog megnyílni előtted.
Hú, ez nagyon jól hangzik, a mostanában válogatós szemhéjam remélem szeretni fogja.
Kíváncsi vagyok nagyon a gyűjteményedre, várom majd a fotót.
Én át fogok térni a 3 paletta/ hét kihívásra, amint lejár a mostani, az szerintem jobban fog működni nekem is.
Köszönöm szépen! Majd mindenképp beszámolok a tapasztalatokról, annyi jót mondtatok már róluk, hogy nagyok az elvárásaim.
Megjöttek.
Szépségek!
Az Árkádba mentem társast átvenni és ha már arra jártam, bementem a Pupába fukszia színű rúzst keresni. Végül a 407-es Intense Fuchsia árnyalat jött velem. Nagyon agyaltam, mert mattban is volt ez a szín, de most a fémmyes győzött.
Végül megoldottam és mégis át tudtam venni a Beautylish csomagom. Már a kibontás is egy élmény volt.
Nagyon örülök a Good Molecules mintákra, a palettákra meg nincsenek szavak. Ahogy kézbeveszed lehet érezni, miért is annyiba kerülnek, amennyibe. Nagyon megérte ez az 1+1 akció.