💖 ùj unboxing kèpekkel

:heart_eyes: A Beauty and the Beast kiadásnak én is nagyon örülnék :yum: A bennem élő kislány most nagyon vágyakozik :sweat_smile: Kicsit giccses, nagyon romantikus és “szörnyen” tetszik :star_struck:

4 Likes

Ú mennyi szépség! :heart_eyes:

1 Likes

Ezt az érzést a régi kiadásokkal átérzem. Nekem néhány régi rt ornaments van (rettenetesen kalandos) úton, már alig várom hogy megérkezzenek :smiley: gyönyörűek a paletták, használd - de legalábbis birtokold - őket boldogan :smiley:

1 Likes

Jaj, annyira szeretem a Glambotot, olyan jó cuccokat lehet kapni néha szuper árakon!
Egyedüli amit nem szeretek, hogy néha nagyon borsos a shipping, és ha kettőt rendelést adok le egymás után, akkor egybecsomagolják… (hiába fizettem ki akár 2x a szállítási költséget)

1 Likes

Ennyi szépség! Csodálatos cuccokat vásároltál.

1 Likes

Nekem ezek a szépségek érkeztek ma:
Kép

Kép

27 Likes

Ajándékba kaptam, nagyon kíváncsi vagyok rá! :heart_eyes: Remélhetőleg pár hét múlva már látszódik a hatás a szempilláimon.

DSC_0195

18 Likes

Belenyúltál már a Dolce&Gabbana gyönyörűségébe?

1 Likes

Hát eljött ez a pillanat is. Nemrég vettem át a futártól a Beautylish csomagomat, és hát oda meg vissza vagyok. :pleading_face:
Megérkeztek életem első JS palettái. Kicsit úgy érzem magam, mint amikor betöltöttem a 18-at és nagykorú lettem. Így 10 évnyi sminkelgetés után ezt is megértem. :smiley: Szavak nincsenek rá, hogy mennyire boldog vagyok, gyönyörűek élőben is a paletták, és hát a csomagolás… :heart_eyes:

IMG_20210204_101533 IMG_20210204_101603
IMG_20210204_133630
IMG_20210204_101729 IMG_20210204_101832

28 Likes

Olyan szép a Conspiracy, és valamiért olyan ritkán használom. Tényleg kell ez a palettasorsolós kihívás nekem. :grinning:

A Cremated nekem is az egyik.

1 Likes

Használd őket örömmel, szerintem nagyon jól illenek hozzád, biztosan szép sminkeket kreálsz majd velük!

1 Likes

Köszönöm szépen! :heart: Már megjelenésük óta áhítózom rájuk a színek miatt, ez az a kategória amit teljesen ki tudok használni a mindennapokban. :slight_smile:
Neked a Cremated mellett melyik a másik paletta?

2 Likes

Az Orgy :smiley:
Az még hiányzott.
Ha megjönnek, majd teszek fel Jeffree gyűjteményes képet (van pár, mert még az én béna szemhéjamon is egész nap tartanak, és kivétel nélkül mindegyik) :rofl:

3 Likes

Gratulálok, egy új sminkelési dimenzió fog megnyílni előtted.:slight_smile:

1 Likes

Hú, ez nagyon jól hangzik, a mostanában válogatós szemhéjam remélem szeretni fogja. :slight_smile:
Kíváncsi vagyok nagyon a gyűjteményedre, várom majd a fotót. :slight_smile:
Én át fogok térni a 3 paletta/ hét kihívásra, amint lejár a mostani, az szerintem jobban fog működni nekem is. :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm szépen! :blush: Majd mindenképp beszámolok a tapasztalatokról, annyi jót mondtatok már róluk, hogy nagyok az elvárásaim. :smiley:

1 Likes

Megjöttek. :grinning::star_struck:

IMG_20210204_135237

IMG_20210204_142553

25 Likes

Szépségek! :heart_eyes:

1 Likes

Az Árkádba mentem társast átvenni és ha már arra jártam, bementem a Pupába fukszia színű rúzst keresni. Végül a 407-es Intense Fuchsia árnyalat jött velem. Nagyon agyaltam, mert mattban is volt ez a szín, de most a fémmyes győzött. 1612461505958886302416775811951

15 Likes

Végül megoldottam és mégis át tudtam venni a Beautylish csomagom. Már a kibontás is egy élmény volt. :heart_eyes:
Nagyon örülök a Good Molecules mintákra, a palettákra meg nincsenek szavak. Ahogy kézbeveszed lehet érezni, miért is annyiba kerülnek, amennyibe. Nagyon megérte ez az 1+1 akció. 20210205_153939
20210205_154222

17 Likes