💖 ùj unboxing kèpekkel

Ők vártak ma a postaládában (Pillow Talk árnyalat mindkettő)

Kép

14 Likes

Jaaaj, szerintem is gyonyoruek! :heart_eyes:
Ronshadow a marka neve.
Ezt rendeltem, ha esetleg te is gondolkozol a beszerzesen. :slight_smile:

1 Likes

De jó, majd írd meg róla a véleményedet, nagyon kíváncsi vagyok. :slight_smile:
Nekem nincs még BH Cosmetics palettám, de ezekről jókat olvastam, ezért szeretném őket kipróbálni. :slight_smile:

Köszönöm a linket, bevallom elcsábultam, olyan szépek, lehetséges, hogy rendelés lesz belőle hamarosan :slight_smile:

1 Likes

Jaj nagyon szépségesek! Ezt el is mentem, főleg hogy látom EU raktár is van… :smiley:

1 Likes

Posta kedd! :grinning:
Szerintem két hozzászólásra bontom, mert sok lenne a kép.

Na jó, a körömlakkokat még szombaton vettem, DM-ben.
Annyira tetszik a Valentin kollekciós Essie, hogy megvettem egy másik színt is. A Sally Hansent pedig mert szerintem remekül összhangban van a korábbi Essie-vel (a fotóra mellé is tettem). Az Insta dri fedőlakkot nagyon szeretem, és már ezer éve nem láttam boltban.

IMG_20210202_155818

Lookfantastic rendelés a következő. A Harry Potteres kiadás szemhéjtoppere nagyon megtetszett, és eszembe jutott, mi lenne, ha megnézném a Barry M kínálatát is? Sajnos ugyanaz a szín nincs, mint a HP kollekcióban (és a HP webshopból elég drága a szállítás), de ezek is gyönyörűek, remélem hasonlóan tartósnak is bizonyulnak. A Matrixyl szérumot azért, mert a mostani reggeli szérum után elhasználom a G&G hyaluron szérumot (KM boxban volt), de mivel a SubQ-ban is vannak peptidek, gondoltam ezzel pótolom.
IMG_20210202_160032

A Douglasból is rendeltem, mert pár hete elkezdtem használni az Elizabeth Arden fényvédős hidratálóját, és nagyon megkedveltem (bár az Eight hourra jellemző “illat” ennél is van, szerencsére enyhébben), ráadásul ezzel együtt használva az Australian Gold fényvédő krém sem szárítja annyira a bőröm.
Körbenéztem, itt volt a legolcsóbb, ráadásul szettben járt mellé egy olaj is. A Mac ecsettisztítóját imádom, és mivel az ingyenes szállításhoz kellett még valami, felesleges dolgot pedig nem akartam venni, így kézenfekvő volt, hogy ezt teszem a szett mellé.
IMG_20210202_160320

IMG_20210202_160502

20 Likes

Nálam is járt végre tegnap a postás. Úgy indult a pinkpandás rendelésem, hogy csak a Nabla palettát veszem meg és néhány kifogyóban lévő dolgot (szemöldök fixáló és spray). Aztán megláttam az olcsó ecseteket, úgyhogy azok is jöttek velem. :sweat_smile: a wet n wildtól mar reg ki akartam próbálni valamit, de a kinézett pirosítóm készlethiányos, úgyhogy a youtube berkekben ikonikusnak számító matt csontszínű monot vettem meg, amiből nálam sosincs elég. Végül elkezdtem kacsingatni a krémpirosítók irányába, de nem akartam elsőre olyan sokat kiadni érte, mert még sosem próbáltam ilyeneket. Így találtam meg a j.cat beauty márkánál ezeket a “pillecukor” állagú pirosítókat. Sajnos itt sem volt már az általam kiválasztott szín, ezért egy barnásat rendeltem, gondoltam max bronzosítónak használom. A tégelyben barnának tűnik, de valójában pirosas és gyönyörű lágy színe van. Könnyű ujjal felvinni és nagyon természetesen el lehet dolgozni. A csomagolás nem tetszik, iszonyat gagyin néz ki, de a beltartalom első próbálkozásra meggyőző,úgyhogy lehet, hogy fogok még vadászni belőle.
20210203_093439
Az összeghatárt is elértem, így egy Mystery Baget is kaptam, amikben egészen jó cuccok voltak. A mist rózsavizes, kicsit erős elsőre az illata, de hamar elillan. A maszkra kíváncsi vagyok, elvileg melegít, még sosem próbáltam ilyet. A paletta be volt harangozva, hogy a csomagban van. Meglepett, hogy milyen nehéz és minőségi hatást kelt ahhoz képest, hogy essence. Ebbe már belenyúltam, és a színek többsége nagyon szép és pigmentált. Vegul pedig egy Wibo rúzst is küldtek. A színe elég merész nekem, nem vagyok az a piros rúzsos lány, de ilyen blotted technikával ki fogom próbálni mindenképp. Egyébként nagyon minőségi hatása van, nehéz, és mágneses a zárja. 20210203_093701
Ja és maga a Nabla paletta. Úristeeeeeen de gyönyörű, alig merek hozzáérni​:smile: szerintem most a dobozában fogom tartani egy ideig és csak néha meglátogatom kinyitogatni. Nem mertem még belenyúlni olyan szép :heart_eyes::heart_eyes:
20210203_093917
20210203_094114

21 Likes

Nagyon szuper cuccokat szereztél be, használd egészséggel őket! :heart_eyes:
A Nabla palettát imádni fogod, ebben biztos vagyok, csodálatosak a színei és a minősége is. :slight_smile:

1 Likes

Mar nagyon várom, hogy használjam, de most még csak gyönyörködök benne :smile::smiling_face_with_three_hearts:

Ugyanezt szoktam én is csinálni. :see_no_evil:

1 Likes

Ma vettem át a Wine & only palettát, @dunaimano küldte. Nagyon köszönöm! A ajándékokat is köszönöm! :hugs:

Örülök, hogy nem álltam ellen tovább és elcsábultam, mikor megláttam a zsibin. Annnnnyira szép és csodásan puha, nagyon pigmentált. Ez az első Colourpop palettám. Lehet, nem az utolsó :laughing:
20210203_102836

17 Likes

Nagyon szuper minden amit rendeltél :blush: A Nabla palettát én is meg fogom venni, rengeteg fotót néztem róla+vele készült sminkekről, szerintem abszolút ki fogom használni. Csak várnom kell egy kicsit mert tényleg sokat költöttem év végén

1 Likes

A dm-ben garázdálkodtam kicsit. A Sky High szps-ra nagyon kíváncsi vagyok, a hajfestékből most először fogok padlizsán árnyalatot használni. A Maybelline rúzsceruza pedig azért is jött velem, mert ez az árnyalat most akciós.
20210203_124117

14 Likes

Engem is vonz néhány colorpop paletta, de olyan demotiváló, hogy mindig minden készlethiányos. Ráadásul ez a minden héten új kollekció stílus sem jön be annyira. Ennek ellenére a thats taupe palettát bármikor elfogadnám például :sweat_smile:

2 Likes

Az biztos, hogy ha Amerikában élnék, akkor nagyon sok cuccom lenne tőlük :joy:

1 Likes

Oh, dettó! :laughing: meg az összes hasonlóan messzi márkától :money_with_wings:

1 Likes

Igen :see_no_evil: mindig összeszorul a szívem, amikor látom a free shippinget az országon belül és a féláras termékeket. De még teljes áron is megérné

2 Likes

És végre eljutottam a második hozzászóláshoz is, ami a Glambot rendelésem tartalmazza.
A legalsó sorban lévőket ajándékba küldték.

IMG_20210203_000952

Az ajándékokkal kezdem: 2 db parfüm minta (Chanel Gabrielle és Maison Marguela), egy Urban Decay Jean Michel Basquiat szemceruza, Urban Decay folyékony rúzs (ezt nem fogom használni, mert szerintem ez nem fertőtleníthető) és egy Bobbi Brown rúzs, aminek valami eszméletlenül jó színe van, nagyon tetszik!

Amiket rendeltem:

Hourglass rúzs, ez érintetlenül érkezett, ABH rúzs, ez szépen rendbe van téve.

Lorac California Dreaming Cheek paletta.
Használatban láthatóan nem volt, inkább mintha valami megnyomta (?) volna.

CollageMaker_20210203_165135613

Lorac Beauties Who Brunch eye shadows paletta: egyáltalán nem használt.

IMG_20210203_165852

És a három szerelmem :smiling_face_with_three_hearts::grinning::

Urban Decay Elements paletta: amikor megjelent, már akkor szerettem volna megvenni, de akkor még nem annyira rendeltem külföldről. Azóta is bántam. De most itt van, talán 2 színbe volt belenyúlva, a többi érintetlen.

IMG_20210203_170603

Lorac Pirates of the Caribbean paletta
Imádom, csoda gyönyörű, és szintén talán 2-3 színbe nyúltak bele. Ha jól tudom, egy tus tartozott hozzá, az hiányzik.

IMG_20210203_171854

Lorac Beauty and the Beast paletta
Teljesen új, még a benne lévő ecseten is rajta a nylon.
IMG_20210203_163302

IMG_20210203_163354

Őszintén szólva az utolsó kettőt nem tudom, hogy valaha fogom-e használni. Egyébként is 2017-es kiadások, szerintem inkább már gyűjtői darabok. De nagyon-nagyon boldoggá tettek. Nemrég már letettem róla, hogy nekem valaha is meglesznek ezek. Most viszont itt vannak. :blush::smiling_face_with_three_hearts:

20 Likes

Mennyi szépség. Te jó ég!!!
Lorac pro❤

1 Likes

Imádott Bobbi Shimmer Brick-jeimből jött kettő.
Mindkettő mini, a Rose érintetlen, a másik Bronze árnyalat.

20210203_172226

16 Likes