Jouer mini pirosító. Csodás.
@Lencseee, jól emlékszem, neked is ilyen van?
Talán itt szebben látszik:
Jouer mini pirosító. Csodás.
@Lencseee, jól emlékszem, neked is ilyen van?
Talán itt szebben látszik:
Lassan már meg sem merem nézni amiket felteszel, ide meg az új termékbe, kész csőd nekem.
A hógolyós nekem is megvan, azóta szeretek pirosítót használni, mert ez az első ecset, amivel a tökéletes mennyiséget fel tudom venni és elsatírozni úgy, hogy ne legyek bohóc
Nem bírok magammal, muszáj megmutatnom.
Az imént hozta a postás életem kompaktját, és olyan gyönyörű! A beltartalom nem is érdekelt annyira, mert maga a kompakt varázsolt el teljesen, szóval még nem nyúltam bele.
Dolce&Gabbana Solar Glow Illuminating powder Duo - 2 Peach Blossom
EBay-ről rendeltem egy orosz eladótól csupa pozitív értékeléssel. Január 18-án adta fel és ma ért ide. A csomagolás atombiztos volt és zseniális, maga a cucc pedig tuti, hogy eredeti. Szép súlya van, öröm kézbevenni, a dekor pedig egy álom. (Nekem legalábbis, aki szeretem a színeket. :D)
Hú, de gyönyörű!
Azt hiszem, nálam dísztárgy lenne. Egyrészt félnék, hogy leejtem és összetörik, másrészt azért sem használnám, hogy megmaradjon benne a minta.
Jesszus, de gyönyörűséges!
Gyönyörű!
Én is szemeztem vele mikor láttam a promó képeket. De gondoltam, hogy nehezen elérhető darab. Műtárgy.
Hát én is féltem kicsit, de már annyiszor vettem dolgokat és nem használtam ugyanilyen okból kifolyólag, hogy mostanra eljutottam oda, hogy nem érdekel, amim van, azt élvezni akarom.
Egyébként most végigsimítottam rajta ujjbeggyel, és a pirosító része valami eszméletlen szép élénk, szinte világító korall, úgyhogy ő sem ússza meg.
Hát EBay-en találtam én is, több eladónál is, de ennél az eladónál volt a legkíméletesebb az ára, jó értékelései voltak, a szállítás is elég biztonságosnak tűnt, volt az a szín, amit én legjobban szerettem volna, és a vámon is sikeresen átcsúszott. (Pedig mindenféle értékhatár fölött van.)
Az eladó collectible_beauty néven fut egyébként.
Ugyanez volt a reakcióm, amikor először belefutottam a neten.
Eltartott pár hónapig, amíg meggyőztem magam, hogy ez tényleg kell, és most így élőben is az a véleményem, hogy nekem abszolút megérte. Ez a kompakt teljes mértékben én vagyok.
Úristen, de gyönyörű, igazi műalkotás!
Jézusom, meseszép, használd egészséggel, számolj majd be, hogy muzsikál. Ránézésre mindent IS tud.
Mindenképpen írok majd róla, holnap ezzel sminkelek majd, és megírom a tapasztalatokat.
Nagyon rég láttam ennyire szépet… és mint pirosítómániás, elhiheted nekem. A szín is csodás.
Elhiszem, tudom, hogy nagyon sok szép holmihoz van hozzáférésed.
Van egy hidegrózsaszín változata is, de ott a highlighter nagyon fehéres, hideg, úgyhogy maradtam a korallnál, ami tuti, hogy beválik nekem.
Pedig már én is unom magam, hogy csak rózsás dolgokat posztolok, de arra áll rá a szemem…
Már kezdek lejönni a szerről… akarom mondani a MAC, Bobbi vonalról…
Sok helyen láttam Gucci, Dolce sminkeket, figyelemre méltóak. Nála is:
Charlotte Tilbury oldaláról rendeltem, mini minták is jöttek velük, bár ezek is annyira aprócskák, a bronzer duo kifejezetten mini, de a paletta is csak palettácska:
Bár tudtam, hogy mekkora, mivel a Star Aura már megvan, ez az Eyes of a Star paletta:
https://www.charlottetilbury.com/us/product/hollywood-flawless-eye-filters-eyes-of-a-star
Igeeen a legjobb pirositom
A Nars Orgasm pirosító egy egész napos munkát, és egy azt követő fogászati kezelést mozdulatlanul viselt az arcomon. Extrém tartós a bőrömön, ahogy a Nars általában.
Na most, ezt a Jouer pirosítót alig tudtam levakarni a karomról, mikor kipróbáltam. Hú, nagyon ragaszkodó, csodás formula.
Mindkét árnyalat álomszép.