💖 ùj unboxing kèpekkel

Nekem meg sem moccan estig, nem ul be semmilyen rancba, nalam szerelem :sunglasses:

1 Likes

A Dior alapozó ránézésre borzasztóan sötét de felrakva egész jól idomul a bőrömhöz. Tervezek is róla beszámolót az insta oldalamra, csak kellene még 1-2 fotó. Nagyon folyékony, használat előtt fel kell rázni. Kb annyira folyós mint a Mac Face&Body csak jobb a fedése. Szerintem egy rétegben is nagyon szépen egységesíti a bőrt, viszont a bőrhibák vagy szeplők, anyajegyek átlátszanak. Két rétegben már egész jó kis közepesnek mondható fedése van. Nagyon könnyed és szépen bemattul rajtam. Nem maszkos egyáltalán és nem is hulla matt, nagyon szép szerintem. Blenderrel nem szeretem használni mert úgy érzem beszívja a szivacs. Inkább egy Zoeva duofiber ecsettel dolgozom bele a bőrömbe. Nap végére átfényesedik de nem jobban mint egy mattító alapozó tehát ezzel is nagyon elégedett vagyok.

4 Likes

Írtam az unboxing topikban véleményt

1 Likes

IMG_20210128_100434
A Maybelline spirált itthon egyből felkentem. Kíváncsi vagyok mennyire tartós. Bocsi a nem túl jó képekért. Nem vagyok kisminkelve a képen, csak a spirál van rajtam. Illetve a Nabla bronzert próbálgattam az orromon. :smiley:
IMG_20210128_102029|666x500 !

16 Likes

Douglas rendelés. A szemhéjalapozót egyértelműen @Kokapu ajánlása miatt szereztem be. A tus a Macroviolet árnyalat, csak a kedvezmény (és ingyenes szállítás) miatt került a kosárba. Kipróbáltam, de jóval világosabb, mint a netes képek alapján, feltéve szinte alig látszik. Az állaga miatt lehet inkább krémes szemhéjfestékként fogom használni…

IMG_20210128_135539_1

IMG_20210128_141456

6 Likes

Lemaradtam vagy lehagytad a képet?

2 Likes

És mi az? Csak én nem látok képet? :slight_smile:

1 Likes

Á, nem, csak én vagyok béna :smiley:

Jaa, a MAC! Igen, az tényleg jó, itt már többen is szeretik!
Van a MAC-nek egy-két ilyen bombabiztos terméke amellett, hogy elég sok minden viszont túlárazott.

Csak a jó kis 217-es ecsetet ne cseszték volna el! :roll_eyes:

Én pont ma használtam először a MAC szemhéjbázist, és egyelőre ugyanazt produkálja nálam, mint mostanában mindegyik másik szemhéjalap. :frowning: Nem akarom lehúzni 1 használat után, lehet csak túl sokat/keveset vittem fel belőle, elsőre “érdekes” az állaga, ki kell tapasztalni.
@Kokapu Viszont ehhez kapcsolódoan egy kérdésem lenne. Te fixálod púderrel vagy világos szemhépúderrel az egész szemhéjadat és utána viszed fel a színeket?

1 Likes

A MAC primerből csak nagyon pici kell. Én ha sokat raktam belőle, akkor nem volt jó.
Csak a mélyítővonalat púderezem le világos szemhéjpúderrel. Régen az egészet csináltam, de akkor a fényes nem volt olyan szép.

2 Likes

Köszi a választ. :slight_smile: Én is ugyanígy jártam el, de akkor lehet, hogy még az a kevés is sok volt, amit felvittem belőle. :slight_smile:
Mindenesetre a napokban a tesztelésével fogok szórakozni, ki kell tapasztalnom a tökéletes mennyiséget.

Megjött a Skinsmart csomag, az új Altruist fényvédőkkel. Hibrid, kevert kémiai és fizikai.
A repair hidratáló krémet még ma kipróbálom. A retinal, lemosó bevált, állandó darab, nagyon szeretem.
IMG_20210128_165619

24 Likes

Jaj ,de jó én is ezt szoktam mondani ,hogy jesszum pepi. A korrektorról kérdeznék. Milyen?

1 Likes

Rossmann csomag

20210128_192236

15 Likes

Véleményt kérünk szépen majd! :smiley:
Használd őket egészséggel! :slightly_smiling_face:

1 Likes

A L’oreal korrektor nagyon magas fedésű, egyetlrn pötty a szemem alá bőven elég is. Egyedül a színe nem tetszik magamon pedig bőven nem a legvilàgosabbat választottam. Hezitáltam a 327 Cashmere és a 328 Biscuit között. Utóbbi szinte azonos volt a bőröm színével. De mivel korrektor az eggyel világosabbat választottam. Viszont nem szeretem kivilágosítani a szemem alját mert engem nem üde tekintetűvé tesz, hanem öregasszonnyá :tired_face: Szóval rossz döntés volt és legközelebb a 328-at választom. Egyébként tetszik mert estig ott maradt ahova tettem. Nyx HD Banana púderrel fixáltam.

3 Likes

Én is kipróbáltam volna de ma három helyen néztem és sehol sem volt a legvilágosabb színből.

A Sky High spirálról mesélj majd, milyen!

1 Likes

Nézzétek ezeket a cukikat :star_struck:, amiket @Fiorentinától kaptam meg tegnap. Tudom ez már sokatoknak megvolt, de nekem új, mert lemaradtam ezekről a trendkiadásokról. Egyikben cukorkampók és ezüst flitterek, másikban hógolyók és arany csillagok úsznak.
20210128_202203

20 Likes