Es ez a bronze&glow ia jo valasztas volt! En most rendeltem meg light melle a deep verziot. Ennek olyan meses a highlighter resze, hogy szerelembe estem vele, a bronzer pedig kitunoen epitheto😉
Sokat kellett ráfizetni?
Egy fillért sem. Pedig rákészültem, hogy lesz valami ráfizetés, de semmi.
Ami durva, hogy 6 napja rendeltem, és ma jött a csomag.
CT saját oldaláról rendeltem.
Ok nagyon gyorsak;-)
Durván meglepődtem.
Ráadásul ez a két dolog csak náluk volt kapható, a mini bronzerre már mindenhol feliratkoztam, de hiába.
A paletta az első, a Star Aura után pedig valahogy becsúszott a kosárba.
Nagyon kulonleges/elokelo szinvilag es dicseretes, hogy most mem rozsaszin arnyalatokat vettel;-) csodasan nez ki ez a kombo!!!
Van itt egy összefoglaló CT palettáinak színeiről:
Láttam ezt a videót, ujjongtam is halkan magamban, hogy nekem is lesz egy ilyenem. (Vagyis hasonlóm. :D)
Gucci-tól még a mentazöld csomagolású bronzerre fáj nagyon a fogam, de azt majd a következő hónapban vadászom le. Ebay lesz szerintem az is, mert máshol már nem láttam, limitált volt azt hiszem.
A MAC és Bobbi márkákat miért hanyagolod? MAC cuccom van pár, azok nekem mind nagyon tetszettek, Bobbi viszont csak 1-2, és az sem vált be. Valahogy nem hozta azt a minőséget, amit egy ilyen árkategóriától vár az ember. Bár lehet, csak én választottam rosszul.
Én a Chanel sminkcuccaival vagyok úgy, hogy párszor elcsábultam, de mindig nagyon megbántam, és azóta akármennyire tetszene egy termék (messziről persze), emlékeztetnem kell magam, hogy nem, Chanelt nem veszünk, nem és nem.
Én akkor pont fordítva vagyok bekötve. A Mac-től szinte semmi nem jött be. A Bobbitól viszont sokmindent használok megelégedéssel.
Nagyon szépek!
Posta péntek :)). Még sosem használtam alapozót, remélem tetszeni fog. Maybelline púder ajándék volt. @dunaimano -tól van a Juvia paletta , nagyon tetszik, köszönöm szépen :).
Nekem a Sensai alapozóm hasonló állagú. Csak a kézzel történő felvitel vált be az esetében. Az elején nagyon tetszett, de mára már unom, hogy mindig megszenvedek a felvitellel, mert a rendkívül vizes, folyós állaga ellenére szinte azonnal megszárad az arcon.
Mihez képest? Akár lehetek én is fordítva huzalozva.
Emlékszem, kora huszonéves koromban imádtam minden Bobbi Brown reklámot, tetszett, hogy olyan semleges színeket használ, és olyan szép, természetes arcokat sminkel. Akkor még nem volt pénzem rá, úgyhogy csak messziről csodáltam.
Az első egy pink pirosító volt a márkától, de szerintem addigra már annyi pink pirosítóm volt, hogy egyszerűen nem tudott kiemelkedni közülük. (Meg a fuksziát sokkal jobban szeretem.)
Aztán egy sötétbarna szemhéjpúder, amit füstösítéshez vettem, de olyan szinten porol és potyog, hogy száműztem a több tonna sminkem mélyére.
Van még egy pinkes színű púderem tőle, ami csodásan mattít és a hatása az én zsíros bőrömön maga a tökély, de pink, pedig nekem a sárga lenne az igazi, szóval ő is régen feledésbe merült.
Szóval nagyrészt arról van szó, hogy valamilyen módon minden terméknél mellényúltam.
Te miket szeretsz tőlük?
Nem úgy értem, hogy hanyagolni akarom, csak a Bobbi cuccaival az a bajom, hogy nagyon drágák, nem könnyű beszerezni, és mire megszeretek valamit tőlük, bevonják. A krémes szemfesteket imádtam, és már nem kapható. A Mac után kipróbáltam a Nars, Kiko cuccait, és és inkább költök egy Nars szemfestekre, mint egy Mac-re. Nem mozgatnak meg.
Bobbitól nekem a Shimmer Brick a favorit termékem - pedig nagy csillámok vannak benne, Mactől a Blot púder. Face and Body-t szeretem, de mivel a Nars ilyen jól működik a bőrömön, gondoltam, tőlük próbálok ki majd valamit.
Én a kifinomult sminket szeretem, a halvány színeimhez nem érzem komfortosnak a harsány színeket, Bobbi ezt a vonalat viszi, és valójában Tilbury is, gondolnak a hófehérkékre is.
Én most kattantam rá a Bobbira (+Smashbox), nagyon tetszik a letisztult design, olyan funkcionális benyomásom van, szerintem nagyon jól átgondolt kollekciója van. Több bronzerem van tőle, és a Hourglass mellett azok a kedvenceim. Vettem nemrég egy ecsetszettet, a pirosító ecset a legtutibb, amihez volt szerencsém, úgy, hogy van jópár márkás ecsetem. Persze itt is van ami kiemelkedő, jobb minőségű, mint a többi termék, más márkáknál is ez van.
Érdekes, néztem a Tilbury-t, de egyenlőre nem érzem, hogy feltétlenül rendelnem kell, kicsit sok nekem az arany meg a rosegold. Egyedül a Star Aura tetszett meg.
A Narsnak is nagyon szép dolgai vannak, azt is csak nézegetem.
Nem tudom, hogy ez csak az én hülyeségem, hogy valami azért nem érdekel mert nem tetszik a csomagolás, túl csicsa az ízlésemnek.
En nem bírom a Shimmer Brick csomagolását. Megőrjít.
A Star Aura azért tetszik, mert csak kifinomult fényt ad némi színnel, egy lehelet lesz a szemhéjon. Még a sötétbarna is. Most beszereztem a bronzosabb palettát, de nagy késztetést nem érzek további terrakotta-rose gold vonalra én sem. Pillow Talk sem volt meg, pedig én célközönség vagyok.
Nincs C.T palettám még. A Star Aura mozgatja a fantáziámat. Volt egy Filmstar& Bronz palettám de eladtam. Most újra szeretném venni. Volt egy pirosítóm is tőle nem volt rossz,de nem is volt kiemelkedő.
A Nars Lagunája nekem mindig van mert a legtutibb bronzer számomra. Bobbi fan vagyok, van tőle bronzer és még sok minden. A minősége szerintem nagyon jó. Az alapozója állja maszkban is a sarat. Amit egyik alapozómról sem tudok ezenkívül elmondani. (LaMer, Hourglass,Dior). Mac őrült voltam egy időben,elmúlt. A szemhéjbázisa azonban király. Volt alapozóm is tőle már nincs.
Jaj ez meseszép! Igazi műalkotás
A Nars-ot én is ezerszer inkább preferálom, mint a MAC-et, eddig mindent nagyon szerettem amit próbáltam tőlük. (A Blot púder egyébként nekem is bejött, többet is elhasználtam belőle.)
Mac szemfestéket sosem próbáltam, bár van pár visszafogott szín, ami birizgálja a fantáziám, de már egy ideje a krémes fajtákat szeretem és veszem, ott pedig a Chanel és Tom Ford a kedvenc. Bár a Maybelline Color Tatto On and On Bronze árnyalatban is az egyik nagy kedvencem.
A harsány színekkel én sem boldogulok, de világos oliva a bőröm erős sárgás beütéssel, szóval a fukszia pirosító kivétel: megfelelő (=kis) mennyiségben nagyon szépen felélénkíti az arcom.
Bobbival egyszer még biztosan fogok próbálkozni, nem adom én fel ilyen könnyen.
Makeup.hu rendelés és Müller