💖 ùj unboxing kèpekkel

Igen, az, Szalay Csenge ajánlotta nagyon.:slight_smile:

1 Likes

De gyönyörű csomag!:smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Ú, mennyi gyönyörűség! :heart: :heart: :heart:

1 Likes

Köszönöm Lányok, én nem vagyok vmi színes egyéniség, nekem ezek a barna, nude színek a mániáim, sajnos.:slight_smile:

3 Likes

Melyik árnyalat?

1 Likes

Soft revenge.

A panek egyébként mágnesesek. Adtak hozzá ilyen kis szerszámot is. :slightly_smiling_face:IMG_20210127_134340

20 Likes

Gyonyoru :star_struck:

1 Likes

Jó név.:slight_smile:
Szépséges ez a paletta, én is rákattannék, színimádás ide vagy oda.

1 Likes

Én sem vagyok valami színes egyéniség :D, úgyhogy minden, amit feltöltesz, közel áll az ízlésemhez, ezek abszolút az én színeim.
Gyönyörűséges.

1 Likes

Detto.
Nagyon tetszik nekem is ez a paletta, amit vettel, @koalace. Hasznald sokszor es egeszseggel!

1 Likes

@Mse @mlnda imádom én is ezeket a színeket és a textúrákat. :slight_smile:Köszönöm a kedves szavakat!:slight_smile:
Igazából öltözködni viszonylag színesen öltözködöm, de a sminkelésben a natúr, nude vonal a mindenem. Azért lila, zöld olykor befigyel mostanság.:slight_smile:

2 Likes

En is ezeket szeretem. Nude szinek es lilak.
Epp a heten rendeltem meg eletem elso palattait! Azok is viszonylag visszafogott szinuek lesznek, plusz 1-2 vadabb lilas arnyalat. :smiley:

3 Likes

Miket rendeltél?:slight_smile:

Ez lenne a nude:
9V_Vintage_Rose_Open_14
Ezek pedig a vadabbak:
9J_Just_A_Crush_14
9L_Lavendaze_14
Morphe palettak, 40%-kal olcsobbak voltak. Ugy ereztem most jott el a megfelelo alkalom, hogy ne csak kapjak, hanem vegyek is magamnak palettakat. :partying_face:

8 Likes

Nagyon vagányak!:slight_smile:Mindenképp számolj majd be róluk!:slight_smile:

1 Likes

Egyelore arra varok, hogy elkuldjek. De mindenkepp be fogok szamolni roluk, amint kiprobalom oket. Mar en is nagyon varom. :slight_smile:

1 Likes

Jesszum pepi mennyi gyönyörűsèget posztoltatok. Nekem is érkezett pár csodálatos dolog. Ezúton is köszönöm @Mse a szépséges pirosítót és szemfestéket.
Makeup.hu rendelésem is érkezett, a neszeszer ajándékba jött.
A L’oreal korrektort pedig Dm-ben vettem, beváltottam a pontjaimat, így elengedtek az árából 700 ft-ot.
Kép

Természetes már swatcholtam is (nem is én lennék)
Kép

19 Likes

A pirosito csucs, a korrektor meg nekem mar most az ev egyik favoritja lett, amiota megvettem kiprobalni, nem is hasznalok mast. De azt hozzatennem, hogy en az alapozo/bb_cc elott viszem fel es szivaccsal. Hibatlan a boromon. Hasznald egeszseggel! Apropo, review a dior serum alapozorol? (Ha mar tegnap nem tudtam lecsapni ra jolarasitva a douglas nightshoppongon…)

4 Likes

@Lencseee, na a korrektorra nagyon kiváncsi lettem :heart_eyes::heart_eyes:.

1 Likes