Igen, az, Szalay Csenge ajánlotta nagyon.
De gyönyörű csomag!
Ú, mennyi gyönyörűség!
Köszönöm Lányok, én nem vagyok vmi színes egyéniség, nekem ezek a barna, nude színek a mániáim, sajnos.
Melyik árnyalat?
Soft revenge.
A panek egyébként mágnesesek. Adtak hozzá ilyen kis szerszámot is.
Gyonyoru
Jó név.
Szépséges ez a paletta, én is rákattannék, színimádás ide vagy oda.
Én sem vagyok valami színes egyéniség :D, úgyhogy minden, amit feltöltesz, közel áll az ízlésemhez, ezek abszolút az én színeim.
Gyönyörűséges.
Detto.
Nagyon tetszik nekem is ez a paletta, amit vettel, @koalace. Hasznald sokszor es egeszseggel!
@Mse @mlnda imádom én is ezeket a színeket és a textúrákat. Köszönöm a kedves szavakat!
Igazából öltözködni viszonylag színesen öltözködöm, de a sminkelésben a natúr, nude vonal a mindenem. Azért lila, zöld olykor befigyel mostanság.
En is ezeket szeretem. Nude szinek es lilak.
Epp a heten rendeltem meg eletem elso palattait! Azok is viszonylag visszafogott szinuek lesznek, plusz 1-2 vadabb lilas arnyalat.
Miket rendeltél?
Ez lenne a nude:
Ezek pedig a vadabbak:
Morphe palettak, 40%-kal olcsobbak voltak. Ugy ereztem most jott el a megfelelo alkalom, hogy ne csak kapjak, hanem vegyek is magamnak palettakat.
Nagyon vagányak!Mindenképp számolj majd be róluk!
Egyelore arra varok, hogy elkuldjek. De mindenkepp be fogok szamolni roluk, amint kiprobalom oket. Mar en is nagyon varom.
Jesszum pepi mennyi gyönyörűsèget posztoltatok. Nekem is érkezett pár csodálatos dolog. Ezúton is köszönöm @Mse a szépséges pirosítót és szemfestéket.
Makeup.hu rendelésem is érkezett, a neszeszer ajándékba jött.
A L’oreal korrektort pedig Dm-ben vettem, beváltottam a pontjaimat, így elengedtek az árából 700 ft-ot.
Természetes már swatcholtam is (nem is én lennék)
A pirosito csucs, a korrektor meg nekem mar most az ev egyik favoritja lett, amiota megvettem kiprobalni, nem is hasznalok mast. De azt hozzatennem, hogy en az alapozo/bb_cc elott viszem fel es szivaccsal. Hibatlan a boromon. Hasznald egeszseggel! Apropo, review a dior serum alapozorol? (Ha mar tegnap nem tudtam lecsapni ra jolarasitva a douglas nightshoppongon…)