Mindenképp, sztem csodásan terül vele a cucc a pofin.
Lakásfelújítás előtt egy MAC 187 DUO FIBRE ecsetet használtam bronzosításra, de nem találom, elkeveredett valahova…
Lényegében ugyanilyen az F50 is, sztem csodásan működik bronzosító felvitelére. Alapozásra nekem az ilyen duo fibre ecset konkrétan alkalmatlan, maszatolni lehet vele csak. De bronzosításra egy csoda.
Én a Grandot, de Zsófi mutat ebben a videóban többet is.
11:30-tól nézd
Pontosan, èn is bronzosìtàsra, meg highlighterhez hasznàlom ezt az ecsetet. Tökèletes. Sőt a kemènyebb pirosìtòkst is nagyon jòl fel tudom vinni vele.
Én a Blush, please-t.
Bocsi, ezt nekem írtad?
Aham Közben rájöttem, hogy pirosító lesz az egyik és talán bronzer a másik?
Igen, azok.
Igen, hanem tenném fel, szóljatok rám. Amúgy nagyon pigmentált, kellemes meglepetés volt.
És porbronzosítóhoz használod?
Igen, nekem nincsen krémes bronzerem. Még!
Múlt héten érkezett, “jóárasított” FB csoportos EL rendelés:
Nekem meg mindkettő. Szerintem jó kis paletták.
Jaa, ha már homár…
Benne volt a blockbuster csomagban.
Juj de szépséges paletta , legyen sok örömöd benne
Pinkpandás megabox kívül-belül.
Ajándékba kaptam, nem bírtam ki, és kipróbaltam gyorsan a sminkeket. A rúzs használhatatlan sajnos, nagyon zsíros-kemény állagú, nem lehet felkenni rendesen és szerintem ez az árnyalat csak a nagyon világos bőrű hölgyeknek áll jól. A highlighter gagyi csomagolású és felvíve kicsit harsány, de belefér. A bronzer, a tus, a kontúrceruza és a szemöldök termékek meglepően jók. A maszkokat még nem próbáltam, de az mindig fun.
A dobozka hercegnője a Nabla Dreamy csodálatos, a mattokat emelném ki, annyira szuperek, megértem és végre átélem mindenki rajongását!!
Ha úgy vesszük a paletta áráért egész sok minden jön vele, amit utána szépen el lehet használgatni, sőt most már van olyan doboz is, amiben két Nabla paletta van.