💖 ùj unboxing kèpekkel

Nem mertem önmagában használni, egy pötty Nyx Can’t Stop Pale-lel kevertem össze, úgy nem volt vele gond.:slight_smile:

De jó, ennek nagyon örülök :blush: Én ma avatom fel :blush:

1 Likes

Megint spirál-tesók vagyunk :slight_smile:

1 Likes

Igen népes család vagyunk.:slight_smile:

Futárral indult a nap, múltkor lecsúsztam a Lovebrands akcióról, de hétvégén láttam, hogy ismét leárazás van, így lecsaptam. Ahogy látható, a Physicians Formula cuccok nagyon érdekelnek. :blush: A Catrice körömlakk becsúszott, szintén akciós volt, remélem szépen fog mutatni körmön is.

DSC_0195

11 Likes

Ma reggel óta én is ezt a spirált használom. Tesztüzem indul. :slight_smile:

3 Likes

Megérkezett a MAC szemhéjbázis, és hát becsúszott mellé ez a csoda :heart::heart::heart:
Bocsi a sok fotóért, de olyan szép, hogy azt sem tudtam milyen irányból fotózzam.:joy: Ha egy új palettába sajnálok belenyúlni napokig akkor ezzel mi lesz? :smiley:
IMG_20210126_155542
IMG_20210126_155601 IMG_20210126_155629
IMG_20210126_155641

29 Likes

ÚÚÚ, de gyönyörű!!!

Az lesz, mint nálam a GoT-os highlighter paletta. Több, mint egy év múlva még benne vannak a sárkánytojások. :smiley: :smiley: :smiley:

2 Likes

Ó de gyönyörű! :heart_eyes: :fish:

1 Likes

Elképesztően szép! Azért se veszek ilyeneket, mert sajnálnék belenyúlni.

1 Likes

@Kokapu Juj, de megnézném ezt a GoT-s palettát, küldesz fotót? :pleading_face: Kedvenc sorozatom. :heart:

@Alsace Igen, egyszerűen csodaszép. :heart:

@Amadea Ebbe nem gondoltam bele mikor megrendeltem :smiley: Előbb utóbb biztos használni fogom, de egy ideig tuti csak gyönyörködöm benne.

5 Likes

Mai állapot. Mondom, hogy sajnálom használni… :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

IMG_20210126_172217

12 Likes

De gyönyörűséges ő is! :heart: Még jó, hogy valahogy nem volt tudomásom erről a kiadásról. :smiley:

2 Likes

Ó, te jó ég! :heart::heart::heart:

1 Likes

Az Urban Decaynek volt egy GoT kiadása:

image (1)

Nekem a paletta van meg (igen, ki lehet hajtani a vastrónt :grinning:), ez a highlighter paletta, és egy kék szemceruza belőle.

9 Likes

Nars Laguna/Orgasm
Oversize, és annyiba került, mint egy mini, nagyon ki akartam próbálni a Lagunat.
Orgasm pirosítóm is ezer éve elfogyott, már nem is emlékszem, milyen.

20210126_174657

16 Likes

Szerintem én nálad is kevesebbet használtam :smiley: Annyira szép​:heart_eyes::heartbeat:

1 Likes

Na jó, végem van, ez a kihajtható trón nagyon király. :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

2 Likes

IMG_20210127_125106 IMG_20210127_125256
Most hozta a futár a Beauty Bay csomagomat!
Vám és minden nélkül megúsztam. :smile:

23 Likes

Ez a Nabla bronzer?
Nagyon szépek.

1 Likes