Nem mertem önmagában használni, egy pötty Nyx Can’t Stop Pale-lel kevertem össze, úgy nem volt vele gond.
De jó, ennek nagyon örülök Én ma avatom fel
Megint spirál-tesók vagyunk
Igen népes család vagyunk.
Futárral indult a nap, múltkor lecsúsztam a Lovebrands akcióról, de hétvégén láttam, hogy ismét leárazás van, így lecsaptam. Ahogy látható, a Physicians Formula cuccok nagyon érdekelnek. A Catrice körömlakk becsúszott, szintén akciós volt, remélem szépen fog mutatni körmön is.
Ma reggel óta én is ezt a spirált használom. Tesztüzem indul.
Megérkezett a MAC szemhéjbázis, és hát becsúszott mellé ez a csoda
Bocsi a sok fotóért, de olyan szép, hogy azt sem tudtam milyen irányból fotózzam. Ha egy új palettába sajnálok belenyúlni napokig akkor ezzel mi lesz?
ÚÚÚ, de gyönyörű!!!
Az lesz, mint nálam a GoT-os highlighter paletta. Több, mint egy év múlva még benne vannak a sárkánytojások.
Ó de gyönyörű!
Elképesztően szép! Azért se veszek ilyeneket, mert sajnálnék belenyúlni.
@Kokapu Juj, de megnézném ezt a GoT-s palettát, küldesz fotót? Kedvenc sorozatom.
@Alsace Igen, egyszerűen csodaszép.
@Amadea Ebbe nem gondoltam bele mikor megrendeltem Előbb utóbb biztos használni fogom, de egy ideig tuti csak gyönyörködöm benne.
Mai állapot. Mondom, hogy sajnálom használni…
De gyönyörűséges ő is! Még jó, hogy valahogy nem volt tudomásom erről a kiadásról.
Ó, te jó ég!
Az Urban Decaynek volt egy GoT kiadása:
Nekem a paletta van meg (igen, ki lehet hajtani a vastrónt ), ez a highlighter paletta, és egy kék szemceruza belőle.
Nars Laguna/Orgasm
Oversize, és annyiba került, mint egy mini, nagyon ki akartam próbálni a Lagunat.
Orgasm pirosítóm is ezer éve elfogyott, már nem is emlékszem, milyen.
Szerintem én nálad is kevesebbet használtam Annyira szép:heart_eyes:
Na jó, végem van, ez a kihajtható trón nagyon király.
Most hozta a futár a Beauty Bay csomagomat!
Vám és minden nélkül megúsztam.
Ez a Nabla bronzer?
Nagyon szépek.