💖 ùj unboxing kèpekkel

Lehet, hogy pont ezért ilyen extrém tartós?
Nekem egyszer egy majd’ másfél napos munkanapot kibírt anélkül, hogy egy picit is kopott volna. Összehasonlítva más termékekkel, ez magasan veri pl. a Tilbury krémesét, vagy az Hourglassét.
A Chanel tégelyesei nagy kedvencem, azzal nem versenyezhet.
Bulin, koncerten, eseményen még nem teszteltem ezt a folyékony festéket, mivel azóta sajnos még nem voltak, edzeni meg nem szoktam (upsz), de a festék érdeme tényleg a szín különlegessége, és a tartósság, nem véletlen a 10 pont:

4 Likes

Biztos voltam benne, hogy ez a hármas jó cucc, a 6-os Ghost-ban lévő highlighterhez képest főleg…
Biztosan a “metallic” a hívószó. :slight_smile:

Én is mindentől hatalmas csodát várok, meg kellene már tanulnom, hogy csodák nincsenek. :smile:
Azt hittem, fényesebb lesz a szemhéjon, de ha kenek rá fényes port, elérem vele ezt. Gyönyörűen feltölti a szemhéjráncaimat és tényleg szupertartós. Egy biztos alapot képez a szemsminknek tulajdonképp.
Neked nelyik árnyalat volt meg?

2 Likes

Nagyon szép!

Ugyanez ami neked.

Átvettem @dunaimano-tól a közös rendelésünket (Diamond Dasher highlighter) és még menet közben sok minden mást is :face_with_hand_over_mouth: Köszönöm a sok szépséget :heartpulse: 20210125_100157

19 Likes

Megmutizod belülről a háájlájtert és a rúzst?:star_struck:
:pleading_face:

1 Likes

Meg persze, de annyira bénák a fotók a valósághoz képest! Próbáltam svaccsolni, de nem látszott pont a lényeg a gyönyörű csillogás :sob: A rúzs pedig a Femmebot árnyalat.
!20210125_111926 20210125_112721

18 Likes

Úú, tényleg nagyon szépen csillog! :star_struck::star_struck: Illik a galaxist idéző körmödhöz! :blush: A rúzsnak is nagyon jó színe van. :blush: Felavattad már? :crazy_face:

1 Likes

Uu, de szépek :heart_eyes:
Kaleidos rendelést tervez valaki? Beszállnék :hugs:

Fenty Beauty rendelés

IMG_20210125_135342

IMG_20210125_134844

Azt tudtam, hogy a krémes pirosítók picik, de azért a termékek méretei kifejezetten viccesek. Szerintem ezzel a szájfénnyel elleszek 3 évig…

20 Likes

De kis szemfüles vagy, köszönöm :star_struck: :heartpulse:
Csak svaccsoltam, még nem kentem fel, mindjárt teszek fel képet a svaccsos topicba :kissing_heart:

1 Likes

Ha már magyarosítás, akkor nem szvaccs lenne? :smiley: Mondjuk nekem még nem áll rá a kezem :smiley:

1 Likes

Pont nem rég sminkeltem újra a Magiccal, imádás a paletta :heart_eyes::heart_eyes:.

1 Likes

Micsoda körmök :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:. Csudaszép a highlighter :).

1 Likes

Köszönöm Szandika :smiling_face_with_three_hearts: :kissing_heart:
Igazad volt, csodálatos a Magic mini, még nézegetem melyikkel is kezdjek, mivel nem tudtam dönteni a két Juvia közül, végül a harmadikkal a CP-vel sminkeltem meg a Nabla Alchemy monóval :smiley: Milyen színeket használtál ma a Magicből?

3 Likes

IMG_20210125_213404
Iherb rendelés. A lookfantastic oldaláról akartam megrendelni a sütis maszkot, de kifogyott és már a helye sincs a honlapon, ezért megrendeltem a szokásos webshopból. Elég drága lett a szállítás ide, tartalmaz nyomkövetést, de így is, több, mint a duplája lett. Raktározok abból amit csak messziről tudok megrendelni, ha vámköteles lesz nem rendelek semmit.

9 Likes

20210124_193513
lovebrands.hu rendelés ijedtemben, amiért a Catrice Metal Liquid szemceruzát kivonják a forgalomból. A zöldet és a bronzot rendeltem meg, az utóbbi sajnos törötten érkezett, jóformán az egész bél kicsúszott a ceruzából, de finoman visszatuszkoltam a helyére.
A Catrice Demi Matte rúzsoknak nem akartam ellenállni, 010, 030 és 040 árnyalatokban jöttek. Ma a 040-es volt rajtam, szerintem jóban leszünk.
A True Skin alapozó mindenáron jönni akart, az üvegben ijesztően sötétnek tűnik.
A Catrice pirosító szintén kiárusítás alatt van, az Essence spirál @Anheszenamon miatt került a kosárba, a nyeles TT pedig régóta kellett már, a kistestvére vidékre fog költözni, hogy ott se kelljen nélkülöznöm a gyors fésülés eme fényes eszközét.

17 Likes

Nem ma használtam, de a lila nekem a személyes nagy kedvencem. Azt használtam, meg az egyik kékes szint :). Nagyon szeretem ezt a palettát, mert sok színt lehet kombinálni benne. Valahogy ezek a színek állnak nekem a legjobban, amik ebben a palettában vannak. Úgyhogy kijelenthetem hogy ez a legkedvesebb palettám :slight_smile:.

1 Likes

Bízom benne, hogy neked is beválik majd :kissing_closed_eyes:

1 Likes