Lehet, hogy pont ezért ilyen extrém tartós?
Nekem egyszer egy majd’ másfél napos munkanapot kibírt anélkül, hogy egy picit is kopott volna. Összehasonlítva más termékekkel, ez magasan veri pl. a Tilbury krémesét, vagy az Hourglassét.
A Chanel tégelyesei nagy kedvencem, azzal nem versenyezhet.
Bulin, koncerten, eseményen még nem teszteltem ezt a folyékony festéket, mivel azóta sajnos még nem voltak, edzeni meg nem szoktam (upsz), de a festék érdeme tényleg a szín különlegessége, és a tartósság, nem véletlen a 10 pont:
Biztos voltam benne, hogy ez a hármas jó cucc, a 6-os Ghost-ban lévő highlighterhez képest főleg…
Biztosan a “metallic” a hívószó.
Én is mindentől hatalmas csodát várok, meg kellene már tanulnom, hogy csodák nincsenek.
Azt hittem, fényesebb lesz a szemhéjon, de ha kenek rá fényes port, elérem vele ezt. Gyönyörűen feltölti a szemhéjráncaimat és tényleg szupertartós. Egy biztos alapot képez a szemsminknek tulajdonképp.
Neked nelyik árnyalat volt meg?
Nagyon szép!
Ugyanez ami neked.
Átvettem @dunaimano-tól a közös rendelésünket (Diamond Dasher highlighter) és még menet közben sok minden mást is Köszönöm a sok szépséget
Megmutizod belülről a háájlájtert és a rúzst?
Meg persze, de annyira bénák a fotók a valósághoz képest! Próbáltam svaccsolni, de nem látszott pont a lényeg a gyönyörű csillogás A rúzs pedig a Femmebot árnyalat.
!
Úú, tényleg nagyon szépen csillog! Illik a galaxist idéző körmödhöz! A rúzsnak is nagyon jó színe van. Felavattad már?
Uu, de szépek
Kaleidos rendelést tervez valaki? Beszállnék
Fenty Beauty rendelés
Azt tudtam, hogy a krémes pirosítók picik, de azért a termékek méretei kifejezetten viccesek. Szerintem ezzel a szájfénnyel elleszek 3 évig…
De kis szemfüles vagy, köszönöm
Csak svaccsoltam, még nem kentem fel, mindjárt teszek fel képet a svaccsos topicba
Ha már magyarosítás, akkor nem szvaccs lenne? Mondjuk nekem még nem áll rá a kezem
Pont nem rég sminkeltem újra a Magiccal, imádás a paletta .
Micsoda körmök . Csudaszép a highlighter :).
Köszönöm Szandika
Igazad volt, csodálatos a Magic mini, még nézegetem melyikkel is kezdjek, mivel nem tudtam dönteni a két Juvia közül, végül a harmadikkal a CP-vel sminkeltem meg a Nabla Alchemy monóval Milyen színeket használtál ma a Magicből?
Iherb rendelés. A lookfantastic oldaláról akartam megrendelni a sütis maszkot, de kifogyott és már a helye sincs a honlapon, ezért megrendeltem a szokásos webshopból. Elég drága lett a szállítás ide, tartalmaz nyomkövetést, de így is, több, mint a duplája lett. Raktározok abból amit csak messziről tudok megrendelni, ha vámköteles lesz nem rendelek semmit.
lovebrands.hu rendelés ijedtemben, amiért a Catrice Metal Liquid szemceruzát kivonják a forgalomból. A zöldet és a bronzot rendeltem meg, az utóbbi sajnos törötten érkezett, jóformán az egész bél kicsúszott a ceruzából, de finoman visszatuszkoltam a helyére.
A Catrice Demi Matte rúzsoknak nem akartam ellenállni, 010, 030 és 040 árnyalatokban jöttek. Ma a 040-es volt rajtam, szerintem jóban leszünk.
A True Skin alapozó mindenáron jönni akart, az üvegben ijesztően sötétnek tűnik.
A Catrice pirosító szintén kiárusítás alatt van, az Essence spirál @Anheszenamon miatt került a kosárba, a nyeles TT pedig régóta kellett már, a kistestvére vidékre fog költözni, hogy ott se kelljen nélkülöznöm a gyors fésülés eme fényes eszközét.
Nem ma használtam, de a lila nekem a személyes nagy kedvencem. Azt használtam, meg az egyik kékes szint :). Nagyon szeretem ezt a palettát, mert sok színt lehet kombinálni benne. Valahogy ezek a színek állnak nekem a legjobban, amik ebben a palettában vannak. Úgyhogy kijelenthetem hogy ez a legkedvesebb palettám .
Bízom benne, hogy neked is beválik majd