Igen, igazad van, a fénye nem olyan, amit én is például szeretek, viszont a tartóssága, és a színe valami álom, kárpótol érte. Imádom. A tégelyes Chanel-ek sem olyan tartósak, mint ez.
Szerintem kb olyan 12 ezer lehet újonnan.
Ugyeee, a kis lelkem nagyon vágyakozott utána Az első benyomásom eddig nekem is pozitív nagyon
Örülök, hogy az ABHdoki énem ismét diadalmaskodott és épségben odaért a paletta A gyors szemsmink is gyönyörű lett, micsoda csillogás
Használd sokszor, ezek a te színeid!
Vasárnap rendeltem az Adrienne Feller oldalról, mert 2 termék is - amiket használok - ebben a hónapban 20%-os akcióban vannak nála.
Továbbá rendeltem a Douglas oldaláról is 2 db 40 %-kal leárazott Guerlain rúzst (78 Plum, N40 matte) és egy 40%-kal olcsóbb rúzstokot Hype Purple fantázianévvel. Mivel tudtam, hogy szerdától otthon leszek, a lakásomra kértem. Szerda délelőtt a futárok és a postás egymásnak adták a kilincset, mert a korábban az Aliexpressről rendelt fülbevalók is aznap jöttek meg.
Ó te jó ég de szépek azok a fülik (is)
Köszönöm szépen, szerencse, hogy ilyen ügyeskezű doki vagy
Nekem is az a kis pöttyi rúzstok a legközelebbi kiszemeltem.
Juuuuj, nekem is nagyon tetszenek ám, mert nagyon csillognak!
Sajnos hétköznap nemigazán viselhetőek, és most még rendezvény sincsen…
Én tegnap a vizsgámra felvettem az egyik fülbevalócsodámat, erőt adott a prezentáláshoz Igaz, hogy amúgy meg itthoni szerkóban nyomtam, csak a fejem látszódik úgyis
Hű én ezeket a füliket hétköznap is felvenném, annyira gyönyörűek Egyébként épp a kimozdulási lehetőségek + maszk miatt nem rendeltem fülit, remélem mihamarabb jobb lesz a helyzet
A képen szolidabbnak tűntek, ennek ellenére nagyon tetszenek.
Én is nagyon bízok benne, hogy “lesz még itt szőlő és lesz lágy kenyér”!
Heti beszerzések: zsibiről és DM-ből.
A körömlakkok három különböző DM-ből vannak. Az Essence Valentin napi limitált, az Essie-ből a világosabb akciós téli kollekciós volt, a sötétebb Valentin napi limitált.
Hourglass hármas highlighter paletta és a Dim Light.
Én eddig nem terveztem a Hourglasstól highlightert venni, de most nem tudtam ellenállni. És hát basszus, ez gyönyörűűű, bár a villanyfény egyáltalán nem adja vissza a szépségét!!!
Sóhaj… szóval ez is jó tőlük. Az egyik szemem sír, a másik örül.
Napjában legalább kétszer nézem a külföldi oldalakon, hátha akciózzák a márkát. Eddig nem volt szerencsém
Mennyièrt hoztad el a hourglass triòt? Hònapok òta győzködöm magam, hogy kell, de mivel a 6os palettàkban van, ezèrt nem vettem eddig a többi 30 mellé
Német douglasban 30 % de így is majdnem 50 eurò.
Elég béna lett… echte rózsakvarc, de nincs különösebb fénye a szemhéjon. De ezen lehet segíteni.
Imádom.
Ma reggel is ezt használtam.
Kedvenc.
14ezer volt, a Dim Light 8ezer. És kaptam ajándékba ezt a neszeszert:
Nem tudom, hogy a többi 6-os palettában milyen highlighter van, nekem csak a Ghost van meg, és ami abban van, az nem nyűgözött le. Valahogy úgy is voltam eddig miatta, hogy a Hourglasstól nekem highlighter nem kell. Aztán mégis leütöttem ezt, részben az ára miatt, részben mert megbízható eladónál volt, aztán mert ott volt a Dim Light is, ráadásul a személyes átvétel is pozitív hatással volt.
Aztán ma kíváncsiságból egymás mellé tettem őket. Hát a Ghostban lévő highlighter (nyíllal jelöltem) szinte matt ezekhez képest.
De persze lehet, hogy más 6-os palettában ugyanez a metallic formula van. Szóval most nagyon örülök, hogy megvettem.
Tènyleg gyenge a 6os highlighter. Jò àron voltak
Akkora csodát vártam tőle de rajtam fénye sem volt így eladtam. Lehet,hogy nem kellett volna?