Óóó, de helyes belül is! Köszönöm!
Piacteres vétel, rózsakvarc árnyalatban, mert @Mse -től annyi sok jót hallottam róla.
Nekem is nagyon bevált, már hajkurászom a 22-es Rayon árnyalatát:
Rossmannos vásárlás:
Ó de szép! Készítesz vele swatchot?
Amint lesz rá időm, igen!
Jövő szerdán vizsgázok és addig tanulnom kell(ene). Sokat!
Majd írok róla részletesebb véleményt is!
Csütörtökön megérkezett a várva várt Bperfect közös rendelésünk @Melodee -val Sajnos eleve törötten érkezett meg hozzá is, de ABHDoki megjavította, ahogy csak tudta és bombabiztos csomagolásban küldte tovább nekem nagyon kedves ajándékokkal kísérve
Illetve befutottak a fújós szerzeményeim is, egy kis bőrápolós rendelés, és a Frida Khalo könyvem A palettába egyből egy gyors szemsmink erejéig bele is másztam, ha már sütött aznap a nap
De gyönyörűséges ez a paletta! Nekem csak a Clientele van meg a márkától, de az alapján tuti ennek is szuper a minősége.
Ezt a szemfestéket csak egy atomrobbanás fogja lehozni. De tényleg. Nekem Vastness árnyalatban van még meg, amit nagyon nehéz szépen használni.
Ez a rózsakvarc csodás. Én béna vagyok a folyékony festékekhez, úgyhogy újabban a kezemre szoktam kenni, és onnan veszem fel az ecsetre, majd a szemhéjra, de aztán ha már fenn, van, csodás. Persze van olyan is, hogy simán a szemhéjra festek, de de arra vigyázok, hogy a felvitt festéken ne menjek át, mert akkor veszít picit a fényéből. Amit nem szeretek, hogy nehéz beszerezni, és hogy csak 6 hónap a szavatossága.
Egyébként a tégelyes Chanel krémfestékeit is szeretem nagyon, az is extrém tartós.
A Rising Sun árnyalatot is jó lenne beszerezni, de hogy honnan, nem tudom.
A Nars-ról alkotott véleményedre is nagyon kíváncsi vagyok. Ha csak feleannyira fogod szeretni a termékeiket, mint én, már megérte beszerezni ezt a szépséget.
Ez nekem is megvan, imádom.
Hol szerezted be a Chanel szemfestéket? Én a zsibin, de nem látom sehol, hogy hol vehetnék még belőle…
Nem csodálkozom. Ebben az árnyalatban van meg?
Még nyár közepén vettem a Douglasban. Most felmentem az oldalukra, de már nincs is semmilyen Chanel termékük? Vagy a webshopban nem is volt?
Néha felbukkan a makeup.hu is, de ott most nem elérhető…
Igen, illetve még nagyon szeretném a 28-ast is beszerezni, dehát nem nagyon találom sehol…
Kint van a 26, 28, 32 a Douglasban. 33,95 Euro akció nélkül.
Marionnaud, Douglas vonalon érdemes nézegetni, de sajnos csak üzletekben.
Nálam a sötétebb árnyalatok szóba se jöhettek, mert azok nem állnak jól. Így igencsak örültem, amikor megláttam ezt a rózsakvarcot a zsibin.
Nagyon féltem, hogy nehéz lesz majd felvinni. De felesleges volt. Tegnap szemhéjalapra ment, ma már szimplán csak a szemhéjamra. Tegnap még ecsettel dolgoztam el, ma már felbátorodtam és csak simán az applikátorral. Mindkét alkalommal ugyanolyan szép lett az eredmény. Csak a mozgó szemhéjam egészére tettem belőle, a széleket pedig eldolgoztam a CT palettám bordós mattjával felfelé füstösítve. Nem ül bele a petyhüdt szemhéjam ráncaiba, illetve nem képez rajtuk krokodilbőr-szerű réteget. És valóban: lerobbanthatatlan! Épp az én korosztályomnak lett kitalálva!
Amit hiányolok, az a fénye. Bevallom őszintén, én erős shimmer hatásra számítottam, de ez elmaradt, pedig használat előtt fel is ráztam. De ezt könnyű volt orvosolni, mert a Chanel palettám legvilágosabb fényes színét feltapogattam rá. Nagyon szépen tart egész álló nap!
Mennyi a teljes ára egyébként?
A webshopban nem is volt Chanel…
Makeup.hu-n is néztem, ott sincsen.