💖 ùj unboxing kèpekkel

Köszi az ajánlást!:kissing_heart: Már szereztem 2-t is :slight_smile:

1 Likes

Köszi, a lakkokat majd megnézem holnap.:kissing_heart:

1 Likes

Ha már spirál, nekem most az Avontól az Unlimited Instant Lift mindent visz. Próbáljátok ki, akciósan nevetségesen olcsó (amúgy sem drága) és gyönyörűen megemeli a pillákat, amellett szépen külön is választja őket. Szerintem többet tud, mint a négy-ötezer forintos drogériás spirálok (a high-end spirálokhoz nem tudok hozzá szólni, olyanom nem volt és nem is lesz)

5 Likes

@zsazsi1 , nekem nincs avon tanácsadónőm :/. Így nem tudok tőlük rendelni :/. Szivesen kipróbálnám a spirált :D.

Szia, én szívesen rendelnék neked az enyémtől, de győri vagyok. De szerintem tudsz tőlük a neten is rendelni, fenn van a katalógusuk :slightly_smiling_face:

Én is kinéztem ezt a True Skint, kolléganőm is most teszteli (épp edzésen).
A Catrice német oldalán ki lehet sakkozni az árnyalatot, bár úgy hallottam, itthon nagyon kevés szín van belőle.

https://www.catrice.eu/de/foundation-finder-shades/

Nekem persze a legvilágosabbat dobta ki, amit Notinon láttam csak.

Megtaláltad a kedvencedet?
Nekem most egy ideje csak a MAC 24 órása van.

Nekem is az a legjobb :blush:

1 Likes

Nekem a betonbiztos szemfesték az olajos szemhéjamon, az, ami reggel 6-ig tart, az a MAC 24 órás alapja + Chanel krémes szemfestéke + Urban Decay setting spray.

1 Likes

Engem ez a tanácsadónőzés mindig elrettentett, pont azért rendelek netről, hogy max a futárral kelljen beszélni, nem akarok tanácsadónőkkel egyeztetgetni meg bájcsevegni :smiley: Úgyhogy regisztráltam magam tanácsadónőnek, így sem rendelek gyakran, de évente 3x-4x megrendelem a bevált dolgokat meg egy-két kipróbálandó újdonságot vagy szezonális terméket.

1 Likes

Az tényleg jó, régebben használtam, és abból is van itthon egy bontatlan, mert szerettem. Lehet az lesz a következő, hogy össze tudjam hasonlítani a mostanival. Jelenleg a Nars szemhejalapot használom, és talán az a legjobb eddig. Próbálgatom még az otthon lévőeket, de lehet, hogy a végén a Nars marad. Könnyedebb, mint a Mac, de nem biztos, hogy arra jól emlékszem. Ezért majd még tesztelem.

Ez az:
https://kremmania.hu/kremek/nars-smudge-proof-eyeshadow-base

Most megtaláltam a régebbi beírásom az általam próbált szemhéjprimerekről:

Leírom, hogy miket próbáltam, mögé 1-5-ig pontokat, ahol az 5 a legjobb. De azt hozzá kell tennem, hogy e tekintetben én nagyon szerencsétlen vagyok, mert rejtett is, és nagyon hamar zsírosodó is a szemhéjam, plusz nekem olyanok sem váltak be, amiket mindenki imád. Hogy mást ne mondjak, van, aki Maybelline Color Tattoo-t használ szemhéjalapként, én hiába vettem notinoról belőle szép, bőr színű mattot, meg van fényesem is, de annyit érnek, mint halottnak a csók.

Tehát a lista:
Artdeco: tégelyes - nem vált be (1)
Artdeco: tubusos - nem vált be (2 -csak a kiszerelés miatt kap 2 pontot)
Malu Wilz tubusos - szerintem ugyanaz, mint az Artdeco, tehát ez sem vált be. (2)
Essence applikátoros - nagyon nem vált be (1)
S-he - kolléganőm imádja, nálam semmi hatás (1)
H&M tubusos - nem igazán (2)
Avon - nagyon nem vált be (1)
Makeup Factory - marha drága (5 ezer felett van a Müllerben), ahhoz képest gyenge, de legalább tubusos (2)
Milani - hát, ez határeset. Van, amivel működik, van, amivel kevésbé, de kevesebbel működik, mint amennyivel nem. Nagy csalódás volt, mert mindenki nagyon dicséri (3)
Catrice - ez most egy új fajta, tubusos, de applikátora van (hasonló a kiszerelés, mint az UD). Kétféle van belőle:
MATT - egész jó, viszont tényleg inkább a matt festékekhez való, esetleg még a szaténosakhoz. De még nem próbáltam túl sokszor, ezért ez egy megelőlegezett 4 pont. (4)
PEARLY - ezt még csak egyszer próbáltam, akkor nem győzött meg, de egyelőre még nem kap pontot.

És akkor jöjjenek a jók:
NYX HD - szuper jól bírja egész nap, viszont nagyon nehéz rajta a satírozás. Még akkor sem könnyű, ha egy natúr színt teszek a primerre, és arra jönnek a színek. (4)
Rimmel Magnifeyes - meglepően jó, szerintem a legjobb drogériás, bár picit ennél is fellép a nehezebb satír, de nem annyira, mint a NYX-nél, viszont nem is bírja olyan sokáig, de azért elég jól bírja. (4)
Urban Decay original - kap egy jóindulatú 4 pontot, mert amivel működik, azzal nagyon jól, és mert szép és jó a kiszerelése (4)
MAC Prep+prime 24H - az egyetlen, ami nálam minden szemhéjfestékkel szuperül működik. Nem olcsó (6800 Ft), viszont már jó ideje nincs készleten a webshopban, nem tudom, hogy az üzletekben van-e. (5)

Ennyit próbáltam eddig, és ezek várják otthon a kipróbálást, bontatlanul:
Etude House
GOSH - Ehhez nagy reményeket fűzök, mert az egy darab nekem meglévő palettájuk nagyon jó minőségű, viszont nagyon furcsa, mert stift kiszerelésű.
Plusz van egy tégelyes, aminek most nem ugrik be a márkája.

Ezt még később írtam hozzá:
És most eszembe jutott, hogy van még egy bontatlan The balm is, Put a lid on it.

Azóta kipróbáltam a GOSH-t: nem rossz, de a fényesek valahogy nem olyan szépek rajta, a tartósságát még tesztelgetem (4).
A The Balm Put a lid on it viszont egyértelmű csalódás, kb. Milani, de hát nekem ugye az sem vált be (2,5).

Most vettem még Londonban is két Kikót:
https://kremmania.hu/kremek/kiko-pearly-eye-base
és egy ilyet, ez kiárusításos volt, már a Kiko oldalán sem találom:
https://www.beaute-test.com/dark-treasure-eye-base-kiko.php

Kiegészítés: a két Kiko sem vált be és az Etude House sem. Az UD primertől viszont levonok, mert nem érdemli meg a 4 pontot.
Viszont azóta próbáltam a Too Faced Shadow Insurance-t, az 5 pontot az is megérdemli, elégedett voltam vele.

12 Likes

Zsibin szereztem ezeket a szépségeket.16112342929178198795695626804639 16112344098547529762935572793926

20 Likes

Köszi, ezt mentettem.

1 Likes

Köszi, ez egy tök jó gyűjtés!
Épp a Nyx helyett/mellett keresek valamit, mert néha furcsán viselkedik. (a ND festékek mintha magukban jobban muzsikálnának, mint ezzel az alappal…)

1 Likes

@Gloria @zalla az az igazság, hogy ezek csak az én tapasztalataim, az én szemhéjamon. Rengetegen szeretik a Milanit, a S-he-t, az Artdecot. Nekem meg nem váltak be. Szóval simán lehet, hogy amit én lepontoztam, az nektek jó lenne, és fordítva. Bár szerintem ami még az én szemhéjamon is működik, az már elég jó lehet másnak is. :smiley:

Majd előveszem, hogy mik vannak még itthon bontatlanul. Ha mind működne, a következő öt évben nem kéne primert vennem. :rofl: :rofl: :rofl: :see_no_evil: :see_no_evil:

Aztaaaa.
Én sokáig használtam a Milanit, amíg voltak itthon, előtte évekig az UD, aztán azóta maradt a MAC.
Nekem megváltás.
A NARS sokáig izgatta a fantáziámat. Talán még most is. :slight_smile:
Kíváncsi vagyok, hogy neked melyik válik be jobban, a MAC, vagy a NARS.

A bal oldali van nekem :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:
Óvatosan, extrém módon pigmentált pirosító :blush:

Artdeco fan vagyok ,de az nálam sem vált be a szemhéjalapjuk. Milani jó (4) UD sima (4) a fényes Sin (3). Mac az egyedüli (5).

Nekem nem tűnt annak. Kicsit hajaz a Nars Orgasm-ra. Talán nem annyira intenzív arany ami miatt nálam az offos.