💖 ùj unboxing kèpekkel

Bourjois-t még nem próbáltam, mindenesetre bíztató az 5 * 81 véleményből.

Köszi, majd vetek rájuk egy pillantást :). Nekem eddig a Snapscara és a Loreal Bambi nagyon bejött :). Az essence you better work spirál is jó volt :).

Ebben a hónapban picit az arcápolás felé fordultam, így rendeltem két krémet is. Sok jót olvastam tőletek is róluk, így majd okosan beépítem a rutinomba őket. :slight_smile:

20210120_104052

12 Likes

@Brunettee a LRP Cica nekem is bevált, nem leszek tőle pattanásos és jól hidratál, megvédi az arcomat is ha kimegyek a hidegbe :). Nagyon örülök mert már kezdtem elszomorodni, hogy az én bőrömnek semmi se jó :).

4 Likes

Nagyon kíváncsi leszek, mert most éppen jó napjai vannak a bőrömnek, nem sivatagi száraz, és nem is tocsogós. Viszont tegnap már éreztem, hogy az utóbbi napok hidege miatt kellene egy jobb hidratáló éjjelre, akkor szerencsére már úton voltak :blush:

1 Likes

Nekem október óta van meg, esti rutin része, de nappalra is használom, ha vannak szárazabb foltok, akkor célirányosan azokra, hogy hamarabb rendbejöjjön, de nagyon ritkán van már ilyen. Szerintem kb. április/májusig marad a rutinban, addig még max. egyszer kell újravennem, nagyon gazdaságos. :slight_smile:

2 Likes

Azért is nem rendeltem nagyobb kiszerelést, mert esélyem sincs elhasználni 2-3 hónap alatt, még ezt a mennyiséget sem :9

1 Likes

De kár, hogy a you better worköt megszüntették, tényleg jó spirál volt.

1 Likes

Kihozta a postás a Colourpop csomagjaimat. :blush:

IMG_20210120_125401

IMG_20210120_130233

A sötétebb az Ultra matte lip - Bumble színben, a világosabb a Lippie stix - Parker színben. A másik lippie stix az primer.

IMG_20210120_130313

20 Likes

Jaj de szuper, akkor kivételesen mégis jófej volt. :heart_eyes: Szépséges dolgokat rendeltél, de a So Jaded viszi a pálmát :smiley: Kíváncsi vagyok a véleményedre. :slight_smile:

Bodour noir :star_struck:

Tegnap még aggódtam, hogy vámeljárás alá vonták a CP csomagomat nyomkövetés alapján. Ma nem is néztem még a frissített nyomkövetést, erre 5 perce csengetett a postás. :heart_eyes::heart: Nagyon boldog vagyok, így jó élmény lett az első CP rendelésem. :slightly_smiling_face:
IMG_20210120_135706

17 Likes

Ugyanígy vagyok, mint te. Mintha valami hashtag spirálkihívást teljesítenék, én se tudom, miért erőltetem.
Nem vagyok hajlandó sokat költeni a spirálokra, nekem a drogériából kell az igazi :slight_smile:
Sóhaj.
Lovely sárgasága maradt, és a lila Essence az utolsó fordulóban, miután a You Better Work-ot kivonták. Azért még a Maybelline újdonságával teszek egy próbát (Sky High, vagy mi).

4 Likes

De jóó!! Nagyon gyorsak voltak :slight_smile:

1 Likes

Igen. :blush:

Douglas (zárva vannak, de elmentem a lefoglalt palettáért tegnap, de csak 3 órán át lehet átvenni, szóval ma újra, nyitvatartási időben). Fizetéskor nem azt az árat kérték amennyiért lefoglaltam és amennyi most is a honlapon, de mutattam a képet és egy szó nélkül korrigálta a nagyon kedves férfi. A csomagolása holografikus, a képeimen ez nem látszik. Már nincs olyan világos. A fólia még rajta van.
IMG_20210120_161106
IMG_20210120_161035
IMG_20210120_161007

13 Likes

Dee, látszik, nagyon szép!

1 Likes

Én a szemhéjalapokkal vagyok így. Legalább 15 félét próbáltam már, és van is otthon legalább 6 különböző bontatlan példány.

Tényleg! Ezt is szeretem. A fekete-arany most is van itthon.

Dm haul :smiley:
Az Aquaboomot régen szerette a bőröm, remélem most is fogja. A G&G B-Bombom mindjárt elfogy, helyette jött a Revox.
Az Essie limitált téli lakkok most akciósak (@umpalumpa !), 999 Ft-ért nem tudtam otthagyni ezt az árnyalatot. A granola meg a melóhelyi reggelim, ezt a kávésat még nem próbáltam. 20210120_172421

15 Likes