Nem semmi mennyiségű tesztelés…
Nekem ezek közül csak elenyészővel volt dolgom, persze tegyük hozzá, hogy szinte bármelyik alappal fennmarad a legegyszerűbb szemfesték is, szóval nekem nincs extra nehéz dolgom.
A tégelyes Artdecot én sem szerettem, pedig általában jobban szeretem a tégelyesek állagát.
A Milani-t közepesnek mondanám.
Beváltak az UD és NYX HD, de amióta rátaláltam a Rossmann saját márkásra azóta nem vettem drágábbat. Azt próbáltad már?
Kíváncsi vagyok akkor, hogy megszereted-e…
Majd én is beszámolok, hogy tetszik-e az Orgasm.
A Rival de loop kicsi tégelyest? Igen, az is felejtős volt nekem.
Ennyi közül, gondolhattam volna…
Nekem ráadásul nem elég, hogy olajos a szemhéjam, de még lelógó is, nem tudom, mi a neve, talán ázsiai szemforma, vagy mittudomén, amióta az eszemet tudom, ilyen, és ráadásul a kor sem tesz jót neki
Szóval én halmozottan hátrányos vagyok ilyen téren, ezen már csak a plasztika segít, ezért meglepő, hogy a MAC jól tart.
Nagyon szép dolgokat vettél
Köszönöm!
Ma a Rossmannban és Libriben jártam.
A Rival szemhéjalap nekem bevált, kíváncsi vagyok erre az új verzióra. Az essence spirált @Anheszenamon ajánlására vettem meg, a For Your szemhéjpúderecsetet meg azért, mert essence-t nem leltem sehol.
A Menő macskák meg antikvár példány, de vadiúj konkrétan.
Remélem neked is beválik majd. Többször is megdicsérték a lányok itt a fórumon a pilláimat amikor ezt használtam.
Mennyire szuper az a könyv! Miről szól? Elképzelni nem tudom a címe alapján
Egyrészt 30 macska története van benne, akik valamiért híresek vagy a történelemben szerepet játszanak, másrészt meg mindenféle macskás tények, érdekességek vannak benne, mindez nagyon cuki illusztrációkkal megtűzdelve. Nagyon örülök, hogy megvettem, macskafanoknak kötelező olvasmány.
Notino rendelés
Tetszik Ha esetleg van rá módod és kedved, csinálnál 1-2 képet a belső illusztrációkról? Hadd csorgassam a nyálamat még egy kicsit
Smashbox miatt irígykedek , a wet n wild paletta milyen minőségű? :).
Megyek A Libribe!!!
Amint tudok, fotózok belőle, persze.
Ne nevessetek ki de - ha esetleg már belenéztél - ugye nem olyan történetek, amik végén meghal a macska??? Vannak olyan macskás könyveim, amiktől kivagyok mert sok a cica halálával végződik…és az ilyen nekem egy nagy NEM Elnézést az offért és a dedós viselkedésért de én bőgni is képes vagyok ilyen történeteken
Ma egy Pinkpanda rendelésem érkezett, nagyon jó akciós árban voltak a Docolor ecsetek, két 11 darabosat rendeltem és két 4 darabosat.
Az egyik 11 darabos a barátnőm szülinapjára lesz, nem egy olyan sminkmániás, mint én, de rengeteg sminket kapott már tőlem és alap sminket szeret magának készíteni, csak nem igazán vannak ecsetei, úgyhogy boldog lesz. Az övét nem bontottam ki, nincs is a fotón.
Nem nevetlek ki, megértelek. Hát a könyvben vannak már olyan cicák, akik nem élnek, van egy-két szívszorítóbb történet, de alapvetően inkább azt igyekeznek hangsúlyozni, milyen bátrak és érdekesek voltak ezek a cicák.