💖 ùj unboxing kèpekkel

Nem semmi mennyiségű tesztelés… :slightly_smiling_face:
Nekem ezek közül csak elenyészővel volt dolgom, persze tegyük hozzá, hogy szinte bármelyik alappal fennmarad a legegyszerűbb szemfesték is, szóval nekem nincs extra nehéz dolgom.
A tégelyes Artdecot én sem szerettem, pedig általában jobban szeretem a tégelyesek állagát.
A Milani-t közepesnek mondanám.
Beváltak az UD és NYX HD, de amióta rátaláltam a Rossmann saját márkásra azóta nem vettem drágábbat. Azt próbáltad már?

Kíváncsi vagyok akkor, hogy megszereted-e…
Majd én is beszámolok, hogy tetszik-e az Orgasm.

1 Likes

A Rival de loop kicsi tégelyest? Igen, az is felejtős volt nekem.

1 Likes

Ennyi közül, gondolhattam volna… :blush:

1 Likes

Nekem ráadásul nem elég, hogy olajos a szemhéjam, de még lelógó is, nem tudom, mi a neve, talán ázsiai szemforma, vagy mittudomén, amióta az eszemet tudom, ilyen, és ráadásul a kor sem tesz jót neki :slight_smile:
Szóval én halmozottan hátrányos vagyok ilyen téren, ezen már csak a plasztika segít, ezért meglepő, hogy a MAC jól tart.

1 Likes

Nagyon szép dolgokat vettél :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Köszönöm!

1 Likes

Ma a Rossmannban és Libriben jártam. :slight_smile:
A Rival szemhéjalap nekem bevált, kíváncsi vagyok erre az új verzióra. Az essence spirált @Anheszenamon ajánlására vettem meg, a For Your szemhéjpúderecsetet meg azért, mert essence-t nem leltem sehol.
A Menő macskák meg antikvár példány, de vadiúj konkrétan. 20210121_182546

14 Likes

Remélem neked is beválik majd. Többször is megdicsérték a lányok itt a fórumon a pilláimat amikor ezt használtam.

2 Likes

Mennyire szuper az a könyv! :heart_eyes: Miről szól? Elképzelni nem tudom a címe alapján :thinking:

Egyrészt 30 macska története van benne, akik valamiért híresek vagy a történelemben szerepet játszanak, másrészt meg mindenféle macskás tények, érdekességek vannak benne, mindez nagyon cuki illusztrációkkal megtűzdelve. Nagyon örülök, hogy megvettem, macskafanoknak kötelező olvasmány. :slight_smile:

4 Likes

Notino rendelés 20210122_065813 20210122_065909

18 Likes

Tetszik :yum: Ha esetleg van rá módod és kedved, csinálnál 1-2 képet a belső illusztrációkról? Hadd csorgassam a nyálamat még egy kicsit :drooling_face:

2 Likes

:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 Likes

Smashbox miatt irígykedek :heart_eyes:, a wet n wild paletta milyen minőségű? :).

Megyek A Libribe!!! :heart_eyes_cat: :heart_eyes_cat: :heart_eyes_cat: :heart_eyes_cat: :heart_eyes_cat:

2 Likes

Amint tudok, fotózok belőle, persze. :slight_smile:

1 Likes

Ne nevessetek ki de - ha esetleg már belenéztél - ugye nem olyan történetek, amik végén meghal a macska??? Vannak olyan macskás könyveim, amiktől kivagyok mert sok a cica halálával végződik…és az ilyen nekem egy nagy NEM :pouting_cat: Elnézést az offért és a dedós viselkedésért de én bőgni is képes vagyok ilyen történeteken :crying_cat_face:

3 Likes

Ma egy Pinkpanda rendelésem érkezett, nagyon jó akciós árban voltak a Docolor ecsetek, két 11 darabosat rendeltem és két 4 darabosat.
Az egyik 11 darabos a barátnőm szülinapjára lesz, nem egy olyan sminkmániás, mint én, de rengeteg sminket kapott már tőlem és alap sminket szeret magának készíteni, csak nem igazán vannak ecsetei, úgyhogy boldog lesz. :slight_smile: Az övét nem bontottam ki, nincs is a fotón.
IMG_20210122_100950

11 Likes

Nem nevetlek ki, megértelek. :slight_smile: Hát a könyvben vannak már olyan cicák, akik nem élnek, van egy-két szívszorítóbb történet, de alapvetően inkább azt igyekeznek hangsúlyozni, milyen bátrak és érdekesek voltak ezek a cicák.

3 Likes