💖 ùj unboxing kèpekkel

És a másik kettő? :open_mouth:

Ezt sajnos nem tudom, nem ismertem az előzőt. Rànézésre hasonlónak tűnik :thinking:.

1 Likes

IMG_20200513_135909
Megérkezett tegnap a MAC rendelésem, egy része a 30 %-os akció keretein belül Douglasról (alapozó), a másik része akció nélkül, mert megérdemlem alapon. :slight_smile:

14 Likes

Én is simán a MAC-től rendeltem, mire odaértem, hogy megnézzem a Douglas akciót, elfogytak ezek a pirosítók. Te melyik árnyalatot rendelted meg?
A kontúrpalettáról majd mutatsz képet?

1 Likes

Feltöltés: IMG_20200513_135909.jpg…
MAC rendelés nekem is befutott. Alig várom, hogy felavassam őket. :grin:IMG_20200513_135909
Grand a pirosító neve, és meseszép.
A kontúr palettát Zsófi Youtube videójában láttam , és totál ráizgultam.
Addigra Douglasban már elvitték.: :smiley: Úgyhogy maradt teljes áron.
Persze, most rohanok gyantára, de jövök majd képekkel. Nagyon jónak tűnik, ahogy belenyúltam, nem narancssárga, én attól kikészülök…

2 Likes

Ne tépd a hajad, de ma 24% kedvezmény van a MACnél.:sweat_smile:

Láttam már, elengedtem :grin:

1 Likes

Lehet hülye kérdés, de az átlátszó műanyag csomagolású termékek szemhéjpúderek vagy pirosítók?

2 Likes

Nincs hülye kérdés, pirosító, MAC új terméke. :slight_smile:

1 Likes

IMG_20200514_110505
Tigi hajpakolás a szénakazal hajamra és F50-es Sigma ecset (bronzosításra). :slight_smile:

8 Likes

IMG_20200514_110608
Mac kontúr paletta @Amadea .

9 Likes

Szépek a színei, nem tűnnek sárgásnak. Köszi.:slight_smile:

1 Likes

Egyátalán nem sárga, nagyon klassz. :slight_smile:

1 Likes

Köszi! Nem mintha nem lenne otthon elhasználhatatlan mennyiségű darabom. De nagyon jól néznek ki :sunglasses:.

2 Likes

Szivi. :slightly_smiling_face:
Nekem sincs, csak legalább 2 cipős doboznyi pirosítóm itthon. :smiley:

3 Likes

Hmm, jól néz ki! Ezeket simán el tudnám használni egy pár év alatt… :smiley:

1 Likes

Hát, nekem több emberöltőre elegendő sminkem van, szóval én nem biztos. :smiley:

2 Likes

Az F50 nekem is megvan, de igazából semmire sem használom, na most új célt adok neki. Köszönöm az ötletet.

1 Likes

Beletalaltal, mindket termektipus piacra kerult. :smile: A pirositok krem, a szemfestekek por allaguak voltak. A pirositokrol jo velemenyeket olvastam Temptalian. Nagyon termeszetes szinekkel rukkoltak elo ebben a kollekcioban, ezt sugallja az opalos, egyszeru csomagolas is.

1 Likes

Ez klassz, tuti befutonak tunik! :heart_eyes:

1 Likes