Én a Nabla Dreamy-től számítom a lejtmenetet.
Tény és való, hogy azóta is nagyon szeretem én is, és a márkát is.
Láttam ezt a ginzenges cuccot Oh My Brush Vikinel. Szemeztem is vele egy ideig. Egyelőre most arcapolasi cucc téren stop van nálam, elhasznalom a több évre elegendő készletet. Legalábbis megprobalok most új cuccot nem venni hozzá. Ezek ám a kihívasok nalam.
Akkor mindenkinek elkezdődik vhol vmivel. Sztem értjük egymást!
Sajnos hörcsögüzemmódban vagyok a júliustól kezdődő vámolási mizéria miatt.
Jolse-ról csak akkor rendelek, ha 50 USD feletti ingyen szállítás van.
Mit rendeltél?
Megvolt a TF Gingerbread paletta de azt eladtam. Minőségi gondom nem volt vele csak nem használtam gyakran.
Tulajdonképpen nevezhetjük őket kapudrognak is.
Hát, én is már a júliusra gondolva egy Hada labo arclemosó habot, ehhez egy utántöltőt, és egy krémes változatot is, mert ha jó, akkor még tudok belőle utánpótlást rendelni. Ugyanezen okból kifolyólag egy Hada labo olajos lemosót is. Egy Hygee All in one mistet, egy olyan Moonshoot rúzst, mint ami a meglepi dobozban volt, csak más színben (emiatt viszont csak január 24-en adják fel, de mivel kb. elővételben elmegy ez a szín, amióta nézem, így megrendeltem).
Nem voltál félreérthető, értem mire gondolsz és én is pont így érzek. A férjemtől is rengeteg sminket kaptam az évek alatt, csak ő az egyetlen aki igazán látja mennyi cuccom van itthon, valószínűleg ezért nem akar ő már erre költeni Meg úgyis tudja, hogy ha valamit akarok megveszem magamnak.
Csodaszéééép…
Gyönyörűek A TF paletta színei különösen tetszenek. Használd őket egészséggel.
Ez a bronze paletta te vagy😉
Köszönöm Nagyon tetszik. Tegnap nem bírtam letenni csak nézegettem, gyönyörködtem benne.
Megérkezett a PUPA csomag, amit a múltkori törött termékekre kapott kiengesztelő kuponnal rendeltem meg. (+az 50%-os akció is vonatkozott a termékekre). Kb 1500 forintot fizettem csak rá.
Jól látszik, hogy nem mertem por állagú termékeket kérni
Az ecset mesésen puha, a pigmentek csodálatosak! Köszönöm a segítséget!
Bocsi a nem túl jó fotoert.
Scott Barnes ecset Lookfantasticról.
by Scott as “The brush you can’t live without” the #65
Meglátjuk.
Ugye teszel fel swatchokat a pigmentekről és persze várom a véleményedet is.
A bronz paletta felcsigázott. A Glow megvan ,de szinte jó ha 2x használtam.
Valahogy olyan silány rajtam. Ez a bronz viszont nagyon tetszik .
Ó de el bírnám viselni ha Scott egyszer kisminkelne.
Ó azt én is szeretném elég jó kis ecset, sajnos ebből további beszerzés lesz.