💖 ùj unboxing kèpekkel

Jöttem én is csodálkozni.:slight_smile: Nagyon szuper ajándékokat kaptál, szerintem pár hónapig el fog tartani a felfedezés. Majd kérünk összehasonlító elemzést.:wink:
Annyira édes bátyád van! Nemcsak a szép ajándékok miatt, hanem amiatt is, mert pasi létére mert ennyire nőies dolgokat ajándékozni neked, sokan ódzkodnak az ilyesmitől. És nem ám egy darabot, mert hogy elég az és minek ebből ennyi, hanem mindenféle előítélet nélkül jól bevásárolt, ez igen!
Mindig szerettem volna egy bátyot, de most már tudom, hogy ilyet!:smiley:
Nagyon jó testvéred és jó barátnőid vannak, de meg is érdemled őket.:slight_smile:

8 Likes

Teljesen megértelek, csodaszép így kiterítve is, a legklasszabb, hogy ott a nude pali is, arra tudom, mennyire vágytál :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

A Clionadh Stained Glass monóit választanám palettába rendezve, vagy a Give Me Glow-ét.:slight_smile:

1 Likes

Szívet melengető. A bátyád és a paletták is. Használd örömmel a Nablákat! :blush:

A paletták közöl a GA-DE és a Colourpop jöhetne hozzám. :hugs:

1 Likes

Köszönöm szépen Mindenkinek :slightly_smiling_face: Át is adom a tesómnak ezeket a kedves szavakat. :slightly_smiling_face:

@Amadea Köszönöm szépen :slight_smile:
Igen, pasi létére szerencsére ő azt nézi, hogy valóban mi okoz örömöt, akkor is ha nem érti ezt a rajongást. :slightly_smiling_face: A férjem például már kivan attól, ha új smink kellene (bár sok vásárlásról így sem tud :joy:), tőle már tuti nem kapnék soha sminket. :grin:Bármi mást szívesen vesz. És igaza van neki is, mert szükségem nincs semmire, csak minden is kell. :joy: Főleg, ha hiánypótló színekről beszélünk.

4 Likes

A tesódnak komplett rajongótábora alakult ki… két másodperc alatt.:smiley:
Értem a férjed nézőpontját, de ez a hobbi általában nem arról szól, hogy mire van szükséged. A barátnőid és a tesód ajándékában nekem az tetszik a legjobban, hogy tényleg a te örömöd nekik az elsődleges, nem racionális indokok vezérlik őket. Ja, és az elfogadás - elfogadják a mániád, mert úgy szeretnek téged, ahogy vagy, nem egy kontrolláló (tkp. szülői) szerepbe helyezkednek bele.
Remélem, nem voltam félreérthető, nem a hasznos ajándékok ellen beszélek, csak bennem ez a “minek ennyi smink/ruha/bármi” mindig szégyenérzetet keltett.

10 Likes

Natasha Denona. Főleg a Sunrise palettára csorog a nyálam.

3 Likes

De jófej pasi!:slight_smile:Használ egészséggel őket!

1 Likes

20210113_212726
Befutott egy Jolse rendelés, mintahegyekkel és a “zöld ronggyal” by @koalace. A FedEx kicsit cincálta az idegeimet, mert elvileg tegnap hozták volna ki.

12 Likes

Ezt a zöld rongyot azóta se tudtam feldolgozni.:smiley: LOL
Jól néz ki az a szett!:slight_smile:

3 Likes

A legjobb ajándék egy sminkimádónak! Le a kalappal a bátyád előtt, hogy mennyire figyelmes. Ritka az ilyen férfi. Használd őket sok örömmel. Kíváncsi vagyok melyik lesz a kedvenc.

1 Likes

Natasha Denona vagy Pat Mcgrath. Nem tudnék választani köztük.

2 Likes

Ráadásul ez egy tasak tkp. Fogalmam sincs, mit lehetne benne tárolni.
Sooryean (tuti, hogy rosszul írtam le) ginzenges szett. A bal oldali flaska üvegből van.:slight_smile:

1 Likes

Nem lehet, hogy mosdókesztyű?

Újabb gyöngyszemek érkeztek a kollekciómba. A paletták miatt nagyon izgatott vagyok.
Kép

Kép

Kép

Kép

21 Likes

Téglalap alakú?..
Belerakom a mintákat, arra jó lesz.:smiley:

Nem mindenkinek egyforma a keze. Ez így univerzális :rofl:

1 Likes

Látom ám, mennyire megtetszett neked!:rofl:

Hát, de mégis megint a Yesstyle-ról rendeltem… :woman_shrugging:

1 Likes

TF-t szeretni fogod biztosan, első highend márka volt, amit beszereztem (csoki paletta). Ott indultam el a lejtőn :rofl:

Nyilván ND is baromi jo, de engem a TF-hez emlékek kötnek. Mai napig szeretem azt a palettát.

1 Likes