Veszélyes az új termékek tesztelése.
Postapéntek: minden zsibis beszerzés. A Becca highlighter álomszép.
Ma két csomagom is jött, gondoltam megmutaton a nembeautyt és a beautyt is.
A Pataki zoknitól most rendeltem először, remélem jó lesz a minőségük, az áruk szuper.
És megjött életem első BH Cosmetics palettája, élőben még inkább szerelmes vagyok belé.
Nagyon szép ez a paletta! Hol vetted?
A BH Cosmetics saját oldaláról.
Nagyon szép ez a paletta! Nekem most a Blueberry muffinra, az Avocado toastra és a Smitten in Switzerlandra fáj a fogam nagyon…
Ezt a palettát már csak a neve miatt is megvenném
A Blueberry Muffinnal én is szemeztem, de végül megálltam és csak ezt rendeltem.
Nekem is a neve is közrejátszott, két éve voltam Barcelonában és imádtam
Skinsmart
Uhhh… Az a highlighter. Rég láttam ennél szebbet. Veszélyes ez a topic a pénztárcámra.
A fényvédő pedig a kedvencem a zsíros bőrömre, most is van 2 bontatlan itthon, remélem te is szeretni fogod.
Köszi, holnap ki is próbálom!
De a neve már zöld rongy marad.
Végül is majdnem eltaláltam.
Befutott az utolsó Jolse csomagom is (a mintákat és az ajándék fátyolmaszkot már elpakoltam):
A fürdősó, a testvaj és a kis Essence ecset Müllerbeli garázdálkodás eredménye (@Fiorentina, azért füzetet is sikerült venni), a Guerlain Golden Bee gyöngyöket Fiorentinától vettem.
A lapos rózsaszín bigyó ecsetmosó szilikon kádacska, bár sütit is süthetnék benne, ahogy erre felhívták a figyelmem:
Hűha Mennyország!
Jolse rendelés, gyorsan sok mintával. Várom a következő ingyenes szállítást.
A héten még egy skinsmart rendelés is befutott: nia, agame, 30% c vitaminos kence. Mind állandó darab már a rutinban.
Ú, annak a testvajnak imádom az illatát!
Részben ez motivált a vásárlásra, valahol említetted ezt a testvajat.
Én is nagyon várom a következő ingyenes Jolse szállítást