💖 ùj unboxing kèpekkel

Pár fényes színt swatcholtam és szerintem csodaszépek. Szemhéjon még nem próbáltam.
Kép

13 Likes

Szereted?
Nekem tetszik ez a paletta is. Itt es a Pro2-nél is inkább szaténosak a fényesek, nem az a folyékony fémes hatás van. De hétköznapra szerintem pont emiatt tökéletesek.

Igen, egész jó. Amikor kinyomod olyan, mint egy sima arctej, és szépen leszedi a szemsminket is, de “opálos szemérzet” nélkül.

1 Likes

Ó, nagyon aranyos vagy, még 1 hónapom van… :crazy_face: Addig még kitalálom, hogy milyen rúzs illene legjobban a kis szolíd tartóba. De ha lúd, legyen kövér!

2 Likes

Ohh, tényleg mesésen néznek ki!

Meg tudom erősíteni. Nekem is egy minim van és nagyon szeretem.

1 Likes

Nem vagyok nagy highlighter fogyasztó.
Amiket eddig használtam:

• Mac soft and Gentle, nem bírom a csomagolását, ez az én hülyeségem
  • Becca, az űrből is látszik, és nagyon tartós, bulikra, alkalomra szuper
  • Denona minikben lévő
  • Hourglass palettában lévő, ez a legkifinomultabb

Ennyi. :joy::joy::joy:

Ez a Bobbi illik a legeslegjobban a bőrtónusomhoz, és a legtartósabb, és a legjobb ránézni. Imádat.

4 Likes

Update a törött PUPA termékekhez: nem rendeltem eddig online tőlük, így nem tudtam mire számítsak. Először is egy online űrlapot kell kitölteni minden infóval annak érdekében, hogy felvegyük az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot, ide fotót nem lehet feltölteni a termékekről. Tanulság: angolul megy velük a kommunikáció, nem magyarul.
E-malben kértek fotókat számláról, dobozról, termékekről (szóval mindent érdemes megőrizni). Nekem felajánlottak egy 10.000 forintos kupont (50%-os akcióban vettem a termékeket, a 2 pirosító akciós ára összesen 3690 FT volt, szóval jóval magasabb árban kaptam kupont). Mindenesetre jól kezelték a helyzetet, bár lassabb volt, mint pl a Lovebrands esetében.
A pirosítókat nem mertem újra megrendelni, mivel mindkettő ripityára tört, szerintem nem bírják a szállítást. De még tart a téli akció (5 terméknél 50%) , így megrendeltem pár nem törékeny terméket :slight_smile:IMG_20210107_101947

13 Likes

Hová valósi vagy? Szoktál járni Budapesten?
Ha gondolod, szívesen megveszem neked a két pirosítót, aztán amikor erre jársz, összefutunk.

3 Likes

Oh, sajnálom, nagyon szépek pedig! Ha esetleg nem tudod mit kezdj velük így, én a hasonlóan ripityára tört (én voltam a hibás, leejtettem…) pirosítómat krémpirosítóvá léptettem elő, semleges tónusú primerbe keverek egy kis spatulányit belőle. Próbáld ki ha gondolod, hátha vigasztalódsz :slight_smile: Nekem még jobban is tetszik az enyém mint eredeti por formában, sokkal természetesebb és fényesebb, ilyen (bár képen nem jön át):
image

6 Likes

Ez igazán kedves Tőled, köszönöm szépen a felajánlást. :blush: Budapesten élek, így nem kell élnem a lehetőséggel, de olyan jólesik a kis lelkemnek, hogy még mindig vannak jó és segítőkész emberek a világon. :heart:

1 Likes

Köszi szépen a tippet. :slight_smile: Szerintem ki fogom próbálni, bár a zsíros bőröm miatt általában nem jövök ki jól a krém állagú termékekket. :slight_smile:

Tudom hogy most nagyon off leszek, de az a körömlakk micsoda? Azt hiszem szerelmes lettem a színébe :sweat_smile:

1 Likes

Hajravaló, arcravalók még péntekről.

A rúzsnak leamortizálódott a hegye, azért ilyen csapott. Nem volt teljesen visszatekerve a tokba :rage: (Lookfantastic rendelés)IMG_20210110_122624506

13 Likes

Most rendesen szorítok, hogy jó legyen neked is a balzsam :blush:

1 Likes

A balzsamot hol vetted? Szeretném kipróbálni.:blush:

3 Likes

Tudom, ez nem egy ripityára tört festék, de ezért jelezted nekik, hogy így jött a rúzsod :confused: ? Tudjanak már róla, mert ez nem túl stílusos részükről :unamused:

2 Likes

Köszi szépen! :heart_eyes:

Rengeteg videót és képet megnéztem róla a neten, szerintem be fog válni. Ha pedig nem akkor visszatérek a rendes hajfestékhez és jó lesz 2 festés közötti frissítésre is. :slight_smile:

1 Likes

Pesten van egy FK21 nevű fodrászkellékes bolt, ott kapható.

Vagy neten szintén f.kellékes oldalakról.

2 Likes

Jeleztem, náluk képet is lehet feltölteni üzenetben. Kíváncsi vagyok mi lesz…
Kb. 2-3 használatnyi tört le belőle. :confused:

1 Likes