Pár fényes színt swatcholtam és szerintem csodaszépek. Szemhéjon még nem próbáltam.
Szereted?
Nekem tetszik ez a paletta is. Itt es a Pro2-nél is inkább szaténosak a fényesek, nem az a folyékony fémes hatás van. De hétköznapra szerintem pont emiatt tökéletesek.
Igen, egész jó. Amikor kinyomod olyan, mint egy sima arctej, és szépen leszedi a szemsminket is, de “opálos szemérzet” nélkül.
Ó, nagyon aranyos vagy, még 1 hónapom van… Addig még kitalálom, hogy milyen rúzs illene legjobban a kis szolíd tartóba. De ha lúd, legyen kövér!
Ohh, tényleg mesésen néznek ki!
Meg tudom erősíteni. Nekem is egy minim van és nagyon szeretem.
Nem vagyok nagy highlighter fogyasztó.
Amiket eddig használtam:
- Mac soft and Gentle, nem bírom a csomagolását, ez az én hülyeségem
- Becca, az űrből is látszik, és nagyon tartós, bulikra, alkalomra szuper
- Denona minikben lévő
- Hourglass palettában lévő, ez a legkifinomultabb
Ennyi.
Ez a Bobbi illik a legeslegjobban a bőrtónusomhoz, és a legtartósabb, és a legjobb ránézni. Imádat.
Update a törött PUPA termékekhez: nem rendeltem eddig online tőlük, így nem tudtam mire számítsak. Először is egy online űrlapot kell kitölteni minden infóval annak érdekében, hogy felvegyük az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot, ide fotót nem lehet feltölteni a termékekről. Tanulság: angolul megy velük a kommunikáció, nem magyarul.
E-malben kértek fotókat számláról, dobozról, termékekről (szóval mindent érdemes megőrizni). Nekem felajánlottak egy 10.000 forintos kupont (50%-os akcióban vettem a termékeket, a 2 pirosító akciós ára összesen 3690 FT volt, szóval jóval magasabb árban kaptam kupont). Mindenesetre jól kezelték a helyzetet, bár lassabb volt, mint pl a Lovebrands esetében.
A pirosítókat nem mertem újra megrendelni, mivel mindkettő ripityára tört, szerintem nem bírják a szállítást. De még tart a téli akció (5 terméknél 50%) , így megrendeltem pár nem törékeny terméket
Hová valósi vagy? Szoktál járni Budapesten?
Ha gondolod, szívesen megveszem neked a két pirosítót, aztán amikor erre jársz, összefutunk.
Oh, sajnálom, nagyon szépek pedig! Ha esetleg nem tudod mit kezdj velük így, én a hasonlóan ripityára tört (én voltam a hibás, leejtettem…) pirosítómat krémpirosítóvá léptettem elő, semleges tónusú primerbe keverek egy kis spatulányit belőle. Próbáld ki ha gondolod, hátha vigasztalódsz Nekem még jobban is tetszik az enyém mint eredeti por formában, sokkal természetesebb és fényesebb, ilyen (bár képen nem jön át):
Ez igazán kedves Tőled, köszönöm szépen a felajánlást. Budapesten élek, így nem kell élnem a lehetőséggel, de olyan jólesik a kis lelkemnek, hogy még mindig vannak jó és segítőkész emberek a világon.
Köszi szépen a tippet. Szerintem ki fogom próbálni, bár a zsíros bőröm miatt általában nem jövök ki jól a krém állagú termékekket.
Tudom hogy most nagyon off leszek, de az a körömlakk micsoda? Azt hiszem szerelmes lettem a színébe
Hajravaló, arcravalók még péntekről.
A rúzsnak leamortizálódott a hegye, azért ilyen csapott. Nem volt teljesen visszatekerve a tokba (Lookfantastic rendelés)
Most rendesen szorítok, hogy jó legyen neked is a balzsam
A balzsamot hol vetted? Szeretném kipróbálni.
Tudom, ez nem egy ripityára tört festék, de ezért jelezted nekik, hogy így jött a rúzsod ? Tudjanak már róla, mert ez nem túl stílusos részükről
Köszi szépen!
Rengeteg videót és képet megnéztem róla a neten, szerintem be fog válni. Ha pedig nem akkor visszatérek a rendes hajfestékhez és jó lesz 2 festés közötti frissítésre is.
Pesten van egy FK21 nevű fodrászkellékes bolt, ott kapható.
Vagy neten szintén f.kellékes oldalakról.
Jeleztem, náluk képet is lehet feltölteni üzenetben. Kíváncsi vagyok mi lesz…
Kb. 2-3 használatnyi tört le belőle.