Az az egyik legszebb
Ja, láttam, hogy Lookfantastic-on olcsóbb a rúzs. A tokot meg tényleg Douglasból érdemes, legalább is ezt
A felső a Halo árnyalat, barnás-bronzos:
https://www.temptalia.com/product/giorgio-armani-eyes-to-kill-stellar/halo-2/
Az alsó a Stellar, rózsaszínes:
De jóóó… Én nem mertem még más árnyalatban beszerezni.
Ez a Hollywood Flawless Filter paletta, decemberben kezdték árulni, még nem ért ide hozzám.
Ez lesz az első Tilbury palettám.
A rúzsnak van valami kódja? Szép árnyalat.
Ez az:
Imádom én is az ilyen árnyalatokat! Biztos nagyon jól fog állni, megy a színeidhez!
@Kokapu , hihetetlenül tetszik ez a Juvia paletta, meg is néztem a Juviás oldalon, legszivesebben azonnal megrendelném , szuper színek :)).
Köszi!
Bobbi Brown mini highlighter Pink Glow árnyalatban
Rosszak a fények, de gyönyörű…
Azért vettem, mert kiesett a kedvenc Danona duómból a highlighter.
De nem dobom ki, mert ez nekem a legszebb duochrome pink árnyalat,.amivel eddig találkoztam.
Úúúú, nagyon csecse! Rúzs már van?
Guerlain rúzsom igen, ami ebbe való, olyan még nincs. Alkalom is lesz!
Ez a kép
Végem
Ezek érkeztek a héten. A Lorac Unzipped Gold zsibis szerzemény, ahogy a gyönyörű Bperfect paletta is. Köszönöm @Anilorak, csodaszép. Köszönöm az ajándékokat is Az avokádós palettát Notinoról rendeltem, ingyen szállítás volt. Biodermából a Sensibiot szerettem volna, de mivel nem volt raktáron, emellett döntöttem.
Beneveztem egy újabb TBS testvajra, amíg 25% volt rá. A Mac Face&Body is zsibis vásárlás.
Ó, azok a ZÖLDEK! Vicces módon a kis nyomott mintás Essence tetszik a legjobban.
Majd mesélj mindenről! A Neutrogena Hydro Boost pontosan micsoda?
Ez már a második Lorac paletta nálad, ami nagyon tetszik. Rá kell néznem erre a márkára…
Pont most használom ezt a zselés arctisztító tejet
Zselés arctisztító tej. Nagyon megfogyatkozott a G&G Jelly Joker de januárban már nem fogok rendelni. Helyette vettem ezt.