💖 ùj unboxing kèpekkel

Az az egyik legszebb :star_struck:
Ja, láttam, hogy Lookfantastic-on olcsóbb a rúzs. A tokot meg tényleg Douglasból érdemes, legalább is ezt :wink:

A felső a Halo árnyalat, barnás-bronzos:
https://www.temptalia.com/product/giorgio-armani-eyes-to-kill-stellar/halo-2/

Az alsó a Stellar, rózsaszínes:

20210107_180934

4 Likes

De jóóó… Én nem mertem még más árnyalatban beszerezni.

Ez a Hollywood Flawless Filter paletta, decemberben kezdték árulni, még nem ért ide hozzám.
Ez lesz az első Tilbury palettám.

A rúzsnak van valami kódja? Szép árnyalat.

Ez az:

IMG_20210108_154652

10 Likes

Imádom én is az ilyen árnyalatokat! Biztos nagyon jól fog állni, megy a színeidhez!

1 Likes

Azt hittem, tegnap megírtam de nagyon boldog szülinapot kívánok @umpalumpa! :).

1 Likes

@Kokapu , hihetetlenül tetszik ez a Juvia paletta, meg is néztem a Juviás oldalon, legszivesebben azonnal megrendelném :heart_eyes:, szuper színek :)).

1 Likes

Köszi! :kissing_heart:

1 Likes

Bobbi Brown mini highlighter Pink Glow árnyalatban
Rosszak a fények, de gyönyörű…
20210108_190950

16 Likes

Azért vettem, mert kiesett a kedvenc Danona duómból a highlighter. :slightly_smiling_face:
De nem dobom ki, mert ez nekem a legszebb duochrome pink árnyalat,.amivel eddig találkoztam.
20210108_191439

8 Likes

Az én kiszemeltem rúzstartóban ő lenne
guerlain_ANNO20-308D.jpg (2000×2000)

4 Likes

Úúúú, nagyon csecse! :star_struck: Rúzs már van? :wink:

Guerlain rúzsom igen, ami ebbe való, olyan még nincs. Alkalom is lesz!

1 Likes

Ez a kép :heart::heart::heart:
Végem

1 Likes

Ezek érkeztek a héten. A Lorac Unzipped Gold zsibis szerzemény, ahogy a gyönyörű Bperfect paletta is. Köszönöm @Anilorak, csodaszép. Köszönöm az ajándékokat is :smiling_face_with_three_hearts: Az avokádós palettát Notinoról rendeltem, ingyen szállítás volt. Biodermából a Sensibiot szerettem volna, de mivel nem volt raktáron, emellett döntöttem.
Beneveztem egy újabb TBS testvajra, amíg 25% volt rá. A Mac Face&Body is zsibis vásárlás.
Kép

Kép

Kép

20 Likes

Ó, azok a ZÖLDEK!:green_heart: Vicces módon a kis nyomott mintás Essence tetszik a legjobban.
Majd mesélj mindenről! A Neutrogena Hydro Boost pontosan micsoda?

Ez már a második Lorac paletta nálad, ami nagyon tetszik. Rá kell néznem erre a márkára… :face_with_monocle: :smile:
Pont most használom ezt a zselés arctisztító tejet :grinning:

Zselés arctisztító tej. Nagyon megfogyatkozott a G&G Jelly Joker de januárban már nem fogok rendelni. Helyette vettem ezt.

1 Likes

Akkor lehet kívánni előre :wink: ? Boldog szülinapot, kedves @Fiorentina :rainbow: :birthday:

1 Likes