💖 ùj unboxing kèpekkel

Megmutatod az Armani festékeket? Nagyon érdekelne.

Boldog szülinapot, remélem, a fájdalom nem maradandó és egy raklapnyi Guerlain, EL, Armani, Bobbi Brown, akármilyen rúzst megérdemelsz.:slight_smile:

1 Likes

@Amadea, @Anheszenamon, @Alsace, @blessed, @macooka, @Brunettee, Nektek is köszönöm szépen! :smiling_face_with_three_hearts: :kissing_heart:

4 Likes

Attól függ, milyen kedvem van. Ma reggel három CP palettából pakoltam fel színeket, de ha sietek/fáradt vagyok, akkor egyet kapok elő. Leginkább az a bajom a több palettával való zsonglőrködéssel, hogy nincs hozzá helyem (és félek, hogy leverem őket) és nem a kora reggeli kapkodásban kellene összepárosítgatni a színeket, néha érdekes eredmények születnek.
Az extra large palettákat nem szeretem. Állva sminkelek, bal kezemben a paletta, jobban az ecset, a nagyokat nem bírom tartani. Van egy Morphe 35M Boss palettám, azt se tudom, mikor használtam emiatt utoljára. Jeffree csak a fantasztikus minőségének köszönheti, hogy nem mellőzöm. :rofl:
Az így szín köré épülő palettákat nem szeretem, és a szivárvány minden színét felvonultató, nagyon neonszínűek se a kedvencem (persze ez nem azt jelenti, hogy nincsenek ilyenek a gyűjteményemben). Imádom a színeket, de csupa neonból nem építenék fel egy szemsminket, szeretem őket “elmosni” piszkosabb színekkel.
Ja, és azt hiszem, mindig füstös sminket csinálok, nagy optikai tuningot ad nekem a sötét külső v és a fényes belső szemzug.
A pasztellszínektől idegenkedem, nagyon kihozzák a színeim fakóságát és totál élettelen kinézetem lesz tőlük.
Asszem, minden színnel kapcsolatos nyavalyámat leírtam. :rofl:

7 Likes

Te jó ég megint rádjárt a rúd :scream: Remélem tudják pótolni, gondolom nem a pénz kéne vissza, hanem a (sz)ép termék :roll_eyes:

1 Likes

Még nem ért véget a beszerzési hullám :sweat_smile: @Anilorak BB palettáját örököltem meg (mielőtt @Montelino felajánlotta volna kedvesen, ahogy szokta, hogy beszerzi az erre vágyakozóknak). És most imádkozom, hogy a csillámok ne macerálják a szememet, mert nagyon tetszik az összes szín és nem lenne érdemes csak a mattok miatt megvenni (de megvettem volna, haha :laughing:) A színhűség megint közel sincs a valósághoz, mert lámpafénynél készült kép.
20210107_193557

21 Likes

Isten éltessen nagyon nagyon sokáig!:slight_smile: :birthday:

1 Likes

Köszi :kissing_heart:

1 Likes

Az enyém ma kapott nyomkövetési számot, valamikor érkezik (tegnap itt munkaszüneti nap volt).

1 Likes

Csípném, ha nálunk is szünnap lenne a Vízkereszt (ami ugye több keleti vallásban a karácsonnyal egyenlő).

1 Likes

Szerintem az osztrákoknál van a legtöbb munkaszüneti nap (Vallási alapon főleg, ez valahol vicces, mert pont a héten olvastam egy helyi lapban, hogy minden 5. lakos külföldi. Szerintem nem csak 5., már sokan állampolgárságot kaptak akik szintén bevándoroltak 10-35 éve, a többség nem keresztény közülük.)

1 Likes

Egy ilyen Armanira miattad csaptam le a zsibin,mert beletetted ha csak egy maradhatna listába. Egy sötétkék színű ,de nagyon szép.
Ez melyik C.T paletta ?

1 Likes

Igen, sajnos mostanában nem volt szerencsém :pensive:Nem válaszoltak még, de a gyönyörű pirosítókat szeretném a pénz helyett, remélem így alakul.

1 Likes

Bocsánat, lehet hülye kérdés, de hogy működik a ház választás? A feeluniquen látom a rúzs árnyalatot (https://eu.feelunique.com/p/GUERLAIN-Rouge-G-de-Guerlain-Matte-Customisable-Lipstick-35g) ehhez jár kupak, vagy külön kell venni? Vagy jár hozzá egy alap ház/kupak, és a díszesebb házat/kupakot kell csak külön megrendelni?

1 Likes

Dehogy hülye kérdés! :slight_smile:
Külön kell tokot választani. A rúzs csak egy műanyag zárókupakkal rendelkezik. Ha elfogyott, akkor csak a rúzst veszed meg, a tok marad.
Melyiket nézted ki? :wink: Fertőző, ugyi? :grin:

2 Likes

Nagyon… A 30-as árnyalatot. De azt hiszem, ha külön kell hozzá venni a házat, akkor elengedem a dolgot. A szülinapomig. :smiley:
Vagyis nem. A rúzst lehet megrendelem a feeluniqueról, a házat a Douglas oldaláról. :nerd_face:

1 Likes

Gondolom nézted a Notino-n, de hátha mégsem. Most ingyér szállít:
https://www.notino.hu/guerlain/guerlain-rouge-g-de-guerlain-matte-hidratalo-matt-ruzs/p-16059759/
Melyik tok tetszik? :shushing_face:

2 Likes

Drukkolok, hogy így legyen, majd írd meg mi lett a vége, remélem jól végződik! :crossed_fingers:

1 Likes

A kék art-deco stílusú, amit Te is rendeltél. :smiley:
Köszi szépen a tippet., Az a helyzet, hogy mivel eddig csak nézegettem ezeket a rúzsokat, nem tudom mennyire érik meg az árukat. Persze gyönyörűek a házukban, de első alkalommal biztos nem merek teljes áron rendelni.

1 Likes

Rendelés a Marionnaud oldalról.
A Clarins szérumom igencsak fogytán van, és mivel szereti a bőröm, kihasználtam az akciót.
A Ga-de rúzs az egyik insta megosztásukban tetszett meg. Rákérdeztem a színre, de a rendeléssel azért egy akciót megvártam.
Nagyon bőkezűek voltak most a mintákkal. :slightly_smiling_face:

IMG_20210108_133957

Mivel az én képem nem adja vissza a rúzs színét, íme az Insta poszt képe, amin megtetszett. :grinning: Ez is elég béna, mert videóról csináltam képernyő képet.

IMG_20210108_134754

12 Likes