💖 ùj unboxing kèpekkel

Hát nekem sem volt egyszerű a mutatvány. :joy:

2 Likes

IMG_20200511_210927

Bipa rendelés, majdnem 2 hét volt mire ideért. A The Balm termék az első sminktermék a kijárási korlátozás óta. Nem sminkeltem régóta, de a szememet fogom, az legalább látszik maszkban is. A Tangle Teezer ajándék lesz, ha végre sikerül találkoznom a szülinapossal. Egy maszk és egy doboz Invisiboble Slim van még a nesziben.
A milkás tojásból 4 dobozzal rendeltem, mert leárazták 50 Centre. Elfogy úgy érzem. UV-karkötőm még nem volt, a héten nem is fog kelleni, de majd lesz igazi nyár (valamikor). A mosókapszulát nem fotóztam le. Rendeltem még egy hátizsákot, ami ajándék lesz otthonra. A parfüm amit magamnak rendeltem nem érkezett meg, ahogy a pirosító és a bronzosító se. Az előző rendelésemmel már voltak gondok, sok üzenet kellett, hogy a sztornózott tételek árát visszakapjam (a posta árát nem kaptam vissza, 2 fertőtlenítőt utólag se küldtek el, 2 másik utólag megérkezett), ezért a PayPalt választottam fizetési módként. Most csak annyit vettek le, amennyit elküldtek. Posta nem volt, mert az eredeti rendelésem nagy volt, az már az ő gondjuk, hogy nem küldtek el mindent.

IMG_20200511_213430
Lemaradt a képről, de gondoltam a hajamra is. Nagyon leakciózták.

8 Likes

@Montelino, szuper ajándékokat vettél a szülinaposnak, biztos nagyon fog örülni neki :). Nem nagyon fogytak idén a húsvéti édességek, mondjuk ez nem csoda :sweat_smile:. Remélem megérkeznek amiket rendeltél :blush:

1 Likes

Ami nem jött, már nem is fog, de legalább csak annyi pénzt vettek le, ami a ténylegesen elküldött termékek ára volt. Ha előre kifizetem azonnal, akkor megint írogatnom kellett volna a hiányzó termékek miatt, hogy méltóztassanak elküldeni vagy visszafizetni a pénzt. A Bipa onlineshop eléggé katasztrófa (van ami csak online kapható) de az üzleteiket kedvelem.

1 Likes

Ó, nem olvastam el figyelmesen! Sajnálom hogy így jártál :/.

Volt nagy akció az oldalon, több, mint ezer terméket leáraztak, csak éppen a valódi raktárészletük nem azonos a termékek számával a weboldalon. Nem egyedi eset, vannak gondok a cégnél folyamatosan. A parfümöt a közelgő születésnapomra gondoltam magamnak, nem jött össze. Sok cég a meglévő raktárészletből gazdálkodik a válság óta, nem mernek vagy tudnak új dolgokat rendelni.

1 Likes

Jó régóta nem vettem magamnak semmit, meg igazából lehetőségem sem volt rá. Az első újranyílt zsibis leütésem az Aurora volt, kedden pedig végül bevállaltam a személyes átvételt a Jil Sander parfüm eladójával. Hihetetlenül kedves lány volt, kicsit el is csevegtünk ( a Diva és épp a Jil hozott össze minket a vélemények közt is :slight_smile: ) neki megvolt a Diva régi formulás verziója, nekem az új, elvittem az enyémet megmutatni, mert olvastam a véleményét, hogy nagyon kíváncsi rá. Végül nekem adta az ő régijét, mert neki annyira nem volt a világa, ami nagyon nagyon kedves volt tőle bearanyozta az amúgy is szuper napomat :smiling_face_with_three_hearts: Én fújtam a kezére az enyémből is, mondom hát ezek után ez a legkevesebb, hadd próbálja ki így, azért mindig más bőrön mint kupakban :slight_smile:

Mielőtt elindultam a Nyugatiba gyalog a kis találkára (meg átvenni a foxi csomim is) csengetett a postás is. Még húsvét előtt kaptam egy csodálatos felajánlást a KM oldalán a Red Door alá írt véleményem után, ahol sajnáltam, hogy nem kapható a régi formulás verzió ami a képen is volt, pedig úgy megillatolnám, mert szerintem vele vagy az Amarige-zsal kezdődött a nyanyóca imádatom tiniként. Ennek a végtelenül kedves Hölgynek van egy elfekvőben, de ő nem szereti és szívesen elküldi nekem, hát szóhoz se jutottam. Ma ugyan van már rajtam parfüm, éppen Jil, de holnap tuti kipróbálom, a kupakját mér körbeszagoltam, annyira de annyira szuper illet szerintem :smiling_face_with_three_hearts: :smiling_face_with_three_hearts:

Arról nem is beszélve, hogy 5 hete sehova se volt szabad mennem, kb csak kontrollra meg vérvételre a kórházba, el se tudom mondani micsoda öröm volt egy nagyot sétálni (természetesen maszkban voltam) és egyre jobban javulgat a szemem is, már nem bántotta a napfény, amikor hazafelé jöttem, és végre kicsit levehettük a sötétítést a szobába is ezek után.

20200512_154417

15 Likes

Annyira jó, hogy vannak ilyen kedves emberek is.:slight_smile:
Majd referálj az Auroráról!:heartpulse:

1 Likes

Nekem ez a fórum, és maga a Krémmánia is sokat adott és most nem a kis kapott ajándékokra gondolok, hanem úgy mindenre, a közösségi élményre, barátkozásra :slight_smile: Nagyon hálás vagyok, hogy itt lehetek :blush:

Épp most töltöm fel a swatchos topicba, de pisilés milyen szép ez az Aurora tényleg olyan mint a sarki fény :heart_eyes:

6 Likes

Gyanítom, nem kellene megnéznem a swatch-okat róla, de meg fogom. :crazy_face:
Megérkezett a Dreamy palettám, meg néhány ajándék, meg egy Dermacol rendelésem is. Később lesz alkalmam kinyitogatni őket, most még csak a becsomagolt dobozokat nézegetem :smiley:

2 Likes

Hááát épp most töltöttem fel, de előre szólok, élőben sokkal varázslatosabb ám :blush: :yum:

A Dreamy-t meg mi várjuk :smiley: Pinkpandán vetted?

1 Likes

Igen, onnan rendeltem meg.

1 Likes

Szóval, a hónapban elcsábultam, a sokat emlegetett Dreamy-t rendeltem meg, és egy Docolor ecset készletet.
Az ecsetek hihetetlenül puhák, szerintem hamar a kedvenceim lesznek.
A Dreamy-t mindjárt swatcholom, még nem nyúltam bele.
20200512_183712
PP-ről rendeltem, kaptam ajándékot. Egy újabb Recolution palettát, ami tetszik, bár színeiben nekem az UD Naked 3-t idézi, ami szintén megvan. Adok neki egy esélyt. A highlighter/bronzer is tetszetős, a rúzs sem rossz. A maszkot még meglátom, lehet elajándékozom.
20200512_183741
A Dermacol rendelésem is megjött, fixáló púder és alapozó. 3 színben rendeltem tesztert, majd elválik, melyik lesz jó, attól függően jön majd a teljes kiszerelés. Nekem nagyon bejön, de majd írok még róla, meg a színekről is.
20200512_183802

15 Likes

A Nablára majdnem elcsábultam a múltkor a Vanitas miatt. Kíváncsiak várom a swatchot nem műtermi fényben.

2 Likes

Fényvédő, maszk szemkörnyékre, Bobbi Brown alapozó
IMG_20200512_183624
https://kremmania.hu/kremek/sundance-kids-sensitiv-sonnenmilch-50 van egy tubusos verziója, ezt is kipróbálom majd, https://kremmania.hu/kremek/sundance-kids-50-sensitiv-sonnencreme-napozo-krem, az összetevő listája elég jó, ebben az árban.
A szemmaszkot csak bedobtam, de este kipróbálom, kíváncsi vagyok ér-e valamit?
A Bobbit már kinéztem magamnak egy ideje, abban reménykedek, hogy pont az én színem lesz. Az lett.
https://kremmania.hu/kremek/bobbi-brown-skin-foundation-spf15

9 Likes

A Bobbiról majd várom a véleményedet. Nekem a BB nem jött be, de alapozóm nem volt soha ettől a márkától.

1 Likes

Feltettem a képet, de közel sem azt adja vissza, amit én látok. A karomon csupa izgalmas szín van, de a kamerán nem jön át, sajnos.

1 Likes

Visszamentem egy másik Catrice rúzsért :D, imádkoztam hogy ne ugyanazt az árnyalatot válasszam mint múltkor, szerencsére 040-est választottam most, múltkori 050-es volt, egy Essence ajakceruzát is vettem, mert önmagukban elvileg nagyon jók ajakra valamint egy szappant is vettem párom ruhásszekrényébe :).IMG_20200512_194455

12 Likes

Ez a catrice matt pro ink milyen tesója a generation mattnak? :smiley: Nekem a generation matt 080 nagyon bejött, de valamelyikből egy világosabb árnyalatra még beruháznék.

1 Likes

20200513_182447
MAC rendelés, a kis Magic Radiance Fix+ ajándék volt.

15 Likes