Hát nekem sem volt egyszerű a mutatvány.
Bipa rendelés, majdnem 2 hét volt mire ideért. A The Balm termék az első sminktermék a kijárási korlátozás óta. Nem sminkeltem régóta, de a szememet fogom, az legalább látszik maszkban is. A Tangle Teezer ajándék lesz, ha végre sikerül találkoznom a szülinapossal. Egy maszk és egy doboz Invisiboble Slim van még a nesziben.
A milkás tojásból 4 dobozzal rendeltem, mert leárazták 50 Centre. Elfogy úgy érzem. UV-karkötőm még nem volt, a héten nem is fog kelleni, de majd lesz igazi nyár (valamikor). A mosókapszulát nem fotóztam le. Rendeltem még egy hátizsákot, ami ajándék lesz otthonra. A parfüm amit magamnak rendeltem nem érkezett meg, ahogy a pirosító és a bronzosító se. Az előző rendelésemmel már voltak gondok, sok üzenet kellett, hogy a sztornózott tételek árát visszakapjam (a posta árát nem kaptam vissza, 2 fertőtlenítőt utólag se küldtek el, 2 másik utólag megérkezett), ezért a PayPalt választottam fizetési módként. Most csak annyit vettek le, amennyit elküldtek. Posta nem volt, mert az eredeti rendelésem nagy volt, az már az ő gondjuk, hogy nem küldtek el mindent.
Lemaradt a képről, de gondoltam a hajamra is. Nagyon leakciózták.
@Montelino, szuper ajándékokat vettél a szülinaposnak, biztos nagyon fog örülni neki :). Nem nagyon fogytak idén a húsvéti édességek, mondjuk ez nem csoda . Remélem megérkeznek amiket rendeltél
Ami nem jött, már nem is fog, de legalább csak annyi pénzt vettek le, ami a ténylegesen elküldött termékek ára volt. Ha előre kifizetem azonnal, akkor megint írogatnom kellett volna a hiányzó termékek miatt, hogy méltóztassanak elküldeni vagy visszafizetni a pénzt. A Bipa onlineshop eléggé katasztrófa (van ami csak online kapható) de az üzleteiket kedvelem.
Ó, nem olvastam el figyelmesen! Sajnálom hogy így jártál :/.
Volt nagy akció az oldalon, több, mint ezer terméket leáraztak, csak éppen a valódi raktárészletük nem azonos a termékek számával a weboldalon. Nem egyedi eset, vannak gondok a cégnél folyamatosan. A parfümöt a közelgő születésnapomra gondoltam magamnak, nem jött össze. Sok cég a meglévő raktárészletből gazdálkodik a válság óta, nem mernek vagy tudnak új dolgokat rendelni.
Jó régóta nem vettem magamnak semmit, meg igazából lehetőségem sem volt rá. Az első újranyílt zsibis leütésem az Aurora volt, kedden pedig végül bevállaltam a személyes átvételt a Jil Sander parfüm eladójával. Hihetetlenül kedves lány volt, kicsit el is csevegtünk ( a Diva és épp a Jil hozott össze minket a vélemények közt is ) neki megvolt a Diva régi formulás verziója, nekem az új, elvittem az enyémet megmutatni, mert olvastam a véleményét, hogy nagyon kíváncsi rá. Végül nekem adta az ő régijét, mert neki annyira nem volt a világa, ami nagyon nagyon kedves volt tőle bearanyozta az amúgy is szuper napomat Én fújtam a kezére az enyémből is, mondom hát ezek után ez a legkevesebb, hadd próbálja ki így, azért mindig más bőrön mint kupakban
Mielőtt elindultam a Nyugatiba gyalog a kis találkára (meg átvenni a foxi csomim is) csengetett a postás is. Még húsvét előtt kaptam egy csodálatos felajánlást a KM oldalán a Red Door alá írt véleményem után, ahol sajnáltam, hogy nem kapható a régi formulás verzió ami a képen is volt, pedig úgy megillatolnám, mert szerintem vele vagy az Amarige-zsal kezdődött a nyanyóca imádatom tiniként. Ennek a végtelenül kedves Hölgynek van egy elfekvőben, de ő nem szereti és szívesen elküldi nekem, hát szóhoz se jutottam. Ma ugyan van már rajtam parfüm, éppen Jil, de holnap tuti kipróbálom, a kupakját mér körbeszagoltam, annyira de annyira szuper illet szerintem
Arról nem is beszélve, hogy 5 hete sehova se volt szabad mennem, kb csak kontrollra meg vérvételre a kórházba, el se tudom mondani micsoda öröm volt egy nagyot sétálni (természetesen maszkban voltam) és egyre jobban javulgat a szemem is, már nem bántotta a napfény, amikor hazafelé jöttem, és végre kicsit levehettük a sötétítést a szobába is ezek után.
Annyira jó, hogy vannak ilyen kedves emberek is.
Majd referálj az Auroráról!
Nekem ez a fórum, és maga a Krémmánia is sokat adott és most nem a kis kapott ajándékokra gondolok, hanem úgy mindenre, a közösségi élményre, barátkozásra Nagyon hálás vagyok, hogy itt lehetek
Épp most töltöm fel a swatchos topicba, de pisilés milyen szép ez az Aurora tényleg olyan mint a sarki fény
Gyanítom, nem kellene megnéznem a swatch-okat róla, de meg fogom.
Megérkezett a Dreamy palettám, meg néhány ajándék, meg egy Dermacol rendelésem is. Később lesz alkalmam kinyitogatni őket, most még csak a becsomagolt dobozokat nézegetem
Hááát épp most töltöttem fel, de előre szólok, élőben sokkal varázslatosabb ám
A Dreamy-t meg mi várjuk Pinkpandán vetted?
Igen, onnan rendeltem meg.
Szóval, a hónapban elcsábultam, a sokat emlegetett Dreamy-t rendeltem meg, és egy Docolor ecset készletet.
Az ecsetek hihetetlenül puhák, szerintem hamar a kedvenceim lesznek.
A Dreamy-t mindjárt swatcholom, még nem nyúltam bele.
PP-ről rendeltem, kaptam ajándékot. Egy újabb Recolution palettát, ami tetszik, bár színeiben nekem az UD Naked 3-t idézi, ami szintén megvan. Adok neki egy esélyt. A highlighter/bronzer is tetszetős, a rúzs sem rossz. A maszkot még meglátom, lehet elajándékozom.
A Dermacol rendelésem is megjött, fixáló púder és alapozó. 3 színben rendeltem tesztert, majd elválik, melyik lesz jó, attól függően jön majd a teljes kiszerelés. Nekem nagyon bejön, de majd írok még róla, meg a színekről is.
A Nablára majdnem elcsábultam a múltkor a Vanitas miatt. Kíváncsiak várom a swatchot nem műtermi fényben.
Fényvédő, maszk szemkörnyékre, Bobbi Brown alapozó
https://kremmania.hu/kremek/sundance-kids-sensitiv-sonnenmilch-50 van egy tubusos verziója, ezt is kipróbálom majd, https://kremmania.hu/kremek/sundance-kids-50-sensitiv-sonnencreme-napozo-krem, az összetevő listája elég jó, ebben az árban.
A szemmaszkot csak bedobtam, de este kipróbálom, kíváncsi vagyok ér-e valamit?
A Bobbit már kinéztem magamnak egy ideje, abban reménykedek, hogy pont az én színem lesz. Az lett.
https://kremmania.hu/kremek/bobbi-brown-skin-foundation-spf15
A Bobbiról majd várom a véleményedet. Nekem a BB nem jött be, de alapozóm nem volt soha ettől a márkától.
Feltettem a képet, de közel sem azt adja vissza, amit én látok. A karomon csupa izgalmas szín van, de a kamerán nem jön át, sajnos.
Visszamentem egy másik Catrice rúzsért :D, imádkoztam hogy ne ugyanazt az árnyalatot válasszam mint múltkor, szerencsére 040-est választottam most, múltkori 050-es volt, egy Essence ajakceruzát is vettem, mert önmagukban elvileg nagyon jók ajakra valamint egy szappant is vettem párom ruhásszekrényébe :).
Ez a catrice matt pro ink milyen tesója a generation mattnak? Nekem a generation matt 080 nagyon bejött, de valamelyikből egy világosabb árnyalatra még beruháznék.
MAC rendelés, a kis Magic Radiance Fix+ ajándék volt.