💖 ùj unboxing kèpekkel

Nagyon boldog születésnapot kívánok! :blush: :blush: :blush:

1 Likes

Most érkezett meg a tavaly 50%-os akcióban leadott Pupa rendelésem.
A mosolyom csak addig tartott, amíg a pirosítókat kibontottam…
Írtam nekik, de nem tudom, hogy fogják kezelni, még sosem rendeltem online tőlük.
IMG_20210107_102548 IMG_20210107_102622 IMG_20210107_101947

10 Likes

Jujj :astonished:
A szemfestékek nagyon szépek viszont! Főleg a lila.

1 Likes

Ó, te jó ég!
Asszem sírtam volna…

1 Likes

Hú, mint az én bipás palettám, sajnálom. Szerintem visszakapod az árát.

1 Likes

@blessed , @Kokapu, @Montelino
Hát nekem is tök rossz lett a kedvem ettől, mostanában nem az első törött csomagom és totál el tudja rontani a hangulatomat. :pleading_face: Főleg, hogy már nagyon vártam őket, és annyira csodás színük van, holnap már ezekkel akartam sminkelni.
Nem beszélve arról, hogy kényszeresen rendben és tisztán tartom a cuccaimat, mindig minden tökéletes kell legyen, így ez még jobban frusztrál. :smiley:

5 Likes

Megértelek. Ezzel szembesülni a várakozás izgalma után… :confused:

1 Likes

Boldog születésnapot kívánok! :slight_smile:

1 Likes

Éppen most futott be a csomagom. Ez a Revolution paletta ellopta a szívemet :blush: a rúzsra nagyooon kíváncsi voltam, a korrektor pedig csak úgy :slight_smile:

20210107_121947
20210107_122016

16 Likes

Kedves Csajszik, köszönöm Nektek a jókívánságokat nagyon kedvesek vagytok! :heart: :kissing_heart: :hugs:

8 Likes

Boldog születésnapot kívánok! :birthday:

1 Likes

Jaj, ez a paletta nagyon szép, remélem, jó is lesz!

1 Likes

Bízom benne én is. Nagyon jók benne az árnyalatok. Olvastam az értékeléseket róla, azok alapján meggyőzött.

2 Likes

Tényleg nagyon szép ez a paletta. :slight_smile: Nekem is megvan, nem mondom, hogy a legjobb minőségű palettám, de nagyon szeretem használni a színei miatt. A 2 glittert viszont nem szeretem benne. :slight_smile:

1 Likes

Nagyon Boldog Születésnapot! :slight_smile:
Nagyon szépek ezek a rúzsok, leld bennük örömöd :blush:

1 Likes

Boldog születésnapot! @umpalumpa :hugs::clinking_glasses::birthday:

Juvia’s Wahala

Már a megjelenése óta csorgatom utána a nyálam, és most végre olyan áron sikerült megvenni, hogy a postaköltséggel együtt is kevesebb volt, mint a teljes ár.

És hát basszus, ez gyönyörű! :star_struck::star_struck::star_struck:

IMG_20210107_152033

IMG_20210107_152112

18 Likes

Csodaszép rúzsok, legyen sok örömöd bennük! Boldog szülinapot! :kissing_heart: :birthday:

1 Likes

Gyönyörű ez a paletta, de az én basic sminkelős énemet a második oszlop varázsolja el a legjobban, bár valószínűleg mindenkinek az a legunalmasabb rész az egészben :wink:

1 Likes

Ú, ez tényleg gyönyörű. :heart:

1 Likes