Nagyon boldog születésnapot kívánok!
Most érkezett meg a tavaly 50%-os akcióban leadott Pupa rendelésem.
A mosolyom csak addig tartott, amíg a pirosítókat kibontottam…
Írtam nekik, de nem tudom, hogy fogják kezelni, még sosem rendeltem online tőlük.
Jujj
A szemfestékek nagyon szépek viszont! Főleg a lila.
Ó, te jó ég!
Asszem sírtam volna…
Hú, mint az én bipás palettám, sajnálom. Szerintem visszakapod az árát.
@blessed , @Kokapu, @Montelino
Hát nekem is tök rossz lett a kedvem ettől, mostanában nem az első törött csomagom és totál el tudja rontani a hangulatomat. Főleg, hogy már nagyon vártam őket, és annyira csodás színük van, holnap már ezekkel akartam sminkelni.
Nem beszélve arról, hogy kényszeresen rendben és tisztán tartom a cuccaimat, mindig minden tökéletes kell legyen, így ez még jobban frusztrál.
Megértelek. Ezzel szembesülni a várakozás izgalma után…
Boldog születésnapot kívánok!
Éppen most futott be a csomagom. Ez a Revolution paletta ellopta a szívemet a rúzsra nagyooon kíváncsi voltam, a korrektor pedig csak úgy
Kedves Csajszik, köszönöm Nektek a jókívánságokat nagyon kedvesek vagytok!
Boldog születésnapot kívánok!
Jaj, ez a paletta nagyon szép, remélem, jó is lesz!
Bízom benne én is. Nagyon jók benne az árnyalatok. Olvastam az értékeléseket róla, azok alapján meggyőzött.
Tényleg nagyon szép ez a paletta. Nekem is megvan, nem mondom, hogy a legjobb minőségű palettám, de nagyon szeretem használni a színei miatt. A 2 glittert viszont nem szeretem benne.
Nagyon Boldog Születésnapot!
Nagyon szépek ezek a rúzsok, leld bennük örömöd
Juvia’s Wahala
Már a megjelenése óta csorgatom utána a nyálam, és most végre olyan áron sikerült megvenni, hogy a postaköltséggel együtt is kevesebb volt, mint a teljes ár.
És hát basszus, ez gyönyörű!
Csodaszép rúzsok, legyen sok örömöd bennük! Boldog szülinapot!
Gyönyörű ez a paletta, de az én basic sminkelős énemet a második oszlop varázsolja el a legjobban, bár valószínűleg mindenkinek az a legunalmasabb rész az egészben
Ú, ez tényleg gyönyörű.