💖 ùj unboxing kèpekkel

Hát az van, hogy

1. Mindig tetszett a rúzs, a koncepció is (Gueralin nagyon érti a csíziót)
  2. Egy szomorú esemény kapcsán vigaszt kerestem (ez csak picike sebtapasz)
  3. Aztán egy évvel megint öregebb lettem és 25%-os ákcijjó is volt és ez volt a végső, ami a vásarlás felé lökött :nerd_face:
15 Likes

A bor megfagyott, Baby Yoda meg fázott ebben a cudar időben.:wink:

8 Likes

Nem is kell pluszban győzködnöm.:wink:
Nekem ez a két színvilág a mániám. Igazából a borosra egyáltalán nincs szükségem a Huda Rich Nude Obsession mellé, de úgy voltam vele, hogy max. eladom.
Nagyon beindult a Colourpop mostanában…

2 Likes

Gyönyörűek a rúzsok!

És hogy a lényeget megragadjam: nagyon boldog születésnapot kívánok! :birthday::birthday::birthday:

2 Likes

Jaj, a Baby Yoda paletta bántja a fantáziámat :slight_smile: Majd mesélj róla egy kicsit, ha már használtad. (bár sejtem, hogy mit fogsz írni róla, és nem, nem kéne megvennem :sweat_smile:)

2 Likes

:grin: Köszönöm szépen :kissing_heart:

Éreztem, hogy nem csak úgy… :tulip: ezek nyomós érvek, legyen bennük sok örömöd! Az évekkel meg nem törődünk!

1 Likes

Igen, meg is lepődtem, hogy ennyire figyeltek az elejtett infókra, főleg, hogy egyikük sem sminkel és nem is ismerik a márkákat/termékeket. Mindenképp írok róluk, a napokban őket fogom használni.

2 Likes

Így meg különösen kedvesek :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Köszönöm a megerősítést! :kissing_heart:

1 Likes

Szörnyű az a paletta. Komolyan. Semmi szükséged rá, nehogy pénzt adj érte!
Nem voltam meggyőző, ugye?:smiley:

3 Likes

Annyira cukik a barátnőid! Nagyon figyelmesek, hogy olyan ajándékot vesznek, ami őket annyira nem érdekli, de tudják, hogy te ezeknek örülnél. A nők mesterei az elejtett fél információk felcsipegetésének! Sokan inkább úgy vásárolnak ajszit, hogy legyen hasznos dolog, és ők is (akik adják) tudjanak vele azonosulni.

2 Likes

Azért nagyon igyekeztél lebeszélni róla :grin::kissing_closed_eyes:
De éppen ma érkezik egy zöld palettám, így Baby Yoda még várat magára :slight_smile:

1 Likes

Igen, nagyon tudom értékelni, ha valaki tényleg olyan ajándékot próbál venni, aminek én valóban örülni fogok, szerencsére velük ez mindig így megy. De persze fordítva is igaz, én is mindig igyekszem arra figyelni, hogy olyan dolgokat ajándékozzak nekik, amire valóban vágynak. :slight_smile:

1 Likes

Melyik paletta érkezik?:green_heart: Imádom a zöldet, kb. 1 éve rá vagyok csavarodva, pedig korábban utáltam.

Nem vagyok kepben ezekkel a ruzsokkal (sem), de egybol latni az igenyesseget a csomagolason. Biztos a beltartalom is hasonlo minosegu. A sotetkek kulonosen tetszik.
Vigasztalast es boldog szuletesnapot kivanok! :slight_smile:

1 Likes

Akkor ez egy igencsak megérdemelt ajándék magadnak. :orange_heart:
Boldog szülinapot! :birthday:

1 Likes

Isten éltessen!

1 Likes

Megérdemelted az ajándékokat! :blush: Nagyon boldog születésnapot kívánok! :birthday::gift:

1 Likes

Boldog Szülinapot! Teljesen indokolt volt a vásárlás :blush::birthday:

1 Likes