Én az enyémet a Kökiben vettem, de ez volt az utolsó darab.
Hah, micsoda szüret szupi barinők!
Az én válaszom nem lenne jó neked, mert nem vagyok budapesti…
még Miskolcon és Székesfehérváron vannak kapcsolataim, ha esetleg
A Demi matt rúzsból, ha jól emlékszem @Amadea -nál láttam egy példányt. Biztos tud róla mesélni
Akartam már PPandáról, de mindig lebeszéltem magam. Nem is baj, mert a színeket láthattam most élőben.
És a folyékony rúzsról: Csajok, nektek nem csikiz az applikátor, amikor felkenitek? Rettenetes vicces érzés volt ezt a Catrice-t mázolni. Míg megszárad is vihogni volt kedvem tőle
Ha jól tudom, nincs demi matt rúzsom.
Nekem is csikiz egy kicsit az applikátor, de megállom rángatózás nélkül, különben katasztrofálisan elkésnék a munkából.
Bocs, valamiért úgy emlékeztem, hogy láttam Nálad
Semmi gond. Megnéztem, tényleg nincs ilyenem. Ekkora készlet mellett simán előfordulhat, hogy elfelejtek valamit.
Nekem van Demi Mattom, én imádom
Még szép, hogy megérdemled. És különben is szerény voltál.
Ó, ma megjött a nem túl szerény ajcsim is. Nemsoká mutizom
Mindegyik messze van…Szegeden vettem.
Nagyon szuper ajándékokat kaptál! Nagyon figyelmes barátnőid vannak. A Rude palettákról kérek szépen véleményt ha kipróbáltad. Nagyon érdekel, hogy olyan jó minőségűek e mint a Rude Reckless.
Colourpop Wine & Only és The Child paletta:
Be is takargattad őket? (bocs, )
Itt a nem olyan visszafogott “meglepi”:
62-es és 06-os árnyalatok és tokjaik. Sajna nem túl színhű a kép.
Ú, nagyon szépek ezek a paletták, én is gondolkodom rajtuk. Még indokom is van, nincsenek hasonló színeim. Tavaly februárban jelent meg egy bordós színvilágú paletta (talán all that, de nem emlékszem pontosan), akkor nagyon gondolkodtam rajta, de nem tudtam volna kihasználni, sok volt benne a hasonló szín. Ez a bor tematika viszont valamivel jobban sikerült szerintem, és a 9 pan is közelebb áll a szívemhez. Baby Yoda pedig nagyon cuki, de nem csak ezért kéne, hanem mert úgy érzem, zöldekkel hadilábon állok, alig van a gyűjteményemben! És ezek olyan szép különleges zöldek! Meg tudom győzni magam
De gyönyörűek! Egyre inkább bevonzanak a hasonló szépségek engem is. Szegény pénztárcám…
Gyűjteménybe valók! Csak úgy, vagy volt vmi apropó is?