💖 ùj unboxing kèpekkel

Nagyon szeretem ezt a Catrice folyékony rúzst, és ez a kedvenc árnyalatom.

2 Likes

Naná hogy megérdemled :slight_smile: Szuper dolgokat vettél!

1 Likes

Lehet, hogy még egyszer teszek vele egy próbát, az orr sajnos nálam is kritikus pont.:confused:

1 Likes

Igen, hétfőn írtam is a másik topikban, hogy megjött minden gond nélkül.

1 Likes

Tetszik a rúzs neve is, Álmodj nagyot! :star_struck: Szépeket vettél, naná, hogy megérdemled :smiling_face_with_three_hearts: :kissing_heart:

2 Likes

Bocsi, szenilis vagyok.:joy:

1 Likes

@Zalla-nak köszönhetően enyém lett ez a szép Zoeva ecset szett. Nagyon hálás vagyok érte.IMG_20210106_105936 IMG_20210106_110024

19 Likes

Még szép, hogy megérdemled. :blush: Imádom ezt a Catrice folyékony rúzst :slight_smile:

1 Likes

Nekem is megvan ez a két ajakkence, szeretem őket. Nem az a brutál matt, így télen se érzem száraznak.

1 Likes

Kicsit gőzölni kell a bőrt (vagy zuhanyozni melegebb vízzel) és azután felrakni a nedves bőrre, akkor jól tapad. Ha simán ráteszel a bőrödre egy melegvizes törcsit pár percre az is segít.

Köszi a tippet. Mindig zuhanyzás után használom, de nem jutott még eszembe, hogy a bőröm legyen vizes, és ne a tapasz, amikor felteszem. :slight_smile:

De szupi :heart_eyes: ezt az árnyalatot megjegyzem :)). Nekem a 050-is nagyon tetszik a matt pro inkből :). Demi matt rúzsok milyenek? :). Én majd vizsgaidőszak után szeretném megjutalmazni magam :)).

1 Likes

Ma 2 barátnőmmel is találkoztam, így a karácsonyi ajándékokat most adtuk oda egymásnak. :slightly_smiling_face:
Nagyon figyelnek az elejtett infókra, mert csak olyasmit kaptam amire vágytam :grin: A NYX szemöldökpomádét, a körömlakkot és a Lovely highlightert magamnak vettem, a 2 Rude paletta meg a kis Catrice paletták egyik barátnőmtől vannak, a Fördős Zé könyv és Bőszecsetek a másik barátnőmtől. Hát boldogság van, az biztos :slightly_smiling_face:
IMG_20210106_140606
IMG_20210106_140808 IMG_20210106_140844 IMG_20210106_140939 IMG_20210106_142217

21 Likes

@Blanky, azta ezek nagyon szuper ajándékok :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:.

1 Likes

Szuper barátnőid vannak! :slightly_smiling_face:

2 Likes

Megérkezett az év első rendelése az Onlinebeautyról. :slightly_smiling_face:

Nabla paletta
Nabla highlighter ecset
Naturaequa gránátalma olajos arctisztító gél
BeOnMe szemkörnyék szérum

IMG_20210106_142705

Tényleg gyönyörű ez a paletta! :smiling_face_with_three_hearts:

IMG_20210106_145407

20 Likes

Ezek mind nagyon szepek! Es tenyleg csodas baratnoid vannak. :slight_smile:

1 Likes

@Kokapu, @dyna a pompom csomagokat melyik dm-ben találtátok? :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

@Szandika124 , @Kokapu, @mlnda
Köszönöm, valóban csodás barátnőim vannak, hálás is vagyok értük! :heart:

3 Likes

Ó de szuper csomag :heart: Ezt a palettát ahányszor látom valamelyikőtöknél, annyiszor csorog a nyálam :pleading_face:

2 Likes