Nagyon szeretem ezt a Catrice folyékony rúzst, és ez a kedvenc árnyalatom.
Naná hogy megérdemled Szuper dolgokat vettél!
Lehet, hogy még egyszer teszek vele egy próbát, az orr sajnos nálam is kritikus pont.
Igen, hétfőn írtam is a másik topikban, hogy megjött minden gond nélkül.
Tetszik a rúzs neve is, Álmodj nagyot! Szépeket vettél, naná, hogy megérdemled
Bocsi, szenilis vagyok.
@Zalla-nak köszönhetően enyém lett ez a szép Zoeva ecset szett. Nagyon hálás vagyok érte.
Még szép, hogy megérdemled. Imádom ezt a Catrice folyékony rúzst
Nekem is megvan ez a két ajakkence, szeretem őket. Nem az a brutál matt, így télen se érzem száraznak.
Kicsit gőzölni kell a bőrt (vagy zuhanyozni melegebb vízzel) és azután felrakni a nedves bőrre, akkor jól tapad. Ha simán ráteszel a bőrödre egy melegvizes törcsit pár percre az is segít.
Köszi a tippet. Mindig zuhanyzás után használom, de nem jutott még eszembe, hogy a bőröm legyen vizes, és ne a tapasz, amikor felteszem.
De szupi ezt az árnyalatot megjegyzem :)). Nekem a 050-is nagyon tetszik a matt pro inkből :). Demi matt rúzsok milyenek? :). Én majd vizsgaidőszak után szeretném megjutalmazni magam :)).
Ma 2 barátnőmmel is találkoztam, így a karácsonyi ajándékokat most adtuk oda egymásnak.
Nagyon figyelnek az elejtett infókra, mert csak olyasmit kaptam amire vágytam A NYX szemöldökpomádét, a körömlakkot és a Lovely highlightert magamnak vettem, a 2 Rude paletta meg a kis Catrice paletták egyik barátnőmtől vannak, a Fördős Zé könyv és Bőszecsetek a másik barátnőmtől. Hát boldogság van, az biztos
Szuper barátnőid vannak!
Megérkezett az év első rendelése az Onlinebeautyról.
Nabla paletta
Nabla highlighter ecset
Naturaequa gránátalma olajos arctisztító gél
BeOnMe szemkörnyék szérum
Tényleg gyönyörű ez a paletta!
Ezek mind nagyon szepek! Es tenyleg csodas baratnoid vannak.
@Szandika124 , @Kokapu, @mlnda
Köszönöm, valóban csodás barátnőim vannak, hálás is vagyok értük!
Ó de szuper csomag Ezt a palettát ahányszor látom valamelyikőtöknél, annyiszor csorog a nyálam