💖 ùj unboxing kèpekkel

DM és Müller

A Pompom csomag fél áron a DM-ből, a sminkeltávolító párnák (jó nagyok) a Müller kiárusításából.

IMG_20210105_155701

IMG_20210105_160116

16 Likes

A Pompom nekem is becsúszott a kosaramba, és egy Hélia D cell concept csomag is. Kép

13 Likes

Igen :blush:

Shea Moisture hajravalók, CGM termék, kíváncsi vagyok milyen lesz. Protein pakolásom van ettől a márkától, azt nagyon szeretem.
IMG_20210105_183921

9 Likes

Hol kapható ez a márka? :blush:

1 Likes

Itt vettem: https://shopbymalia.com/termek-kategoria/shea-moisture/
Sokszor készlethiányos, de most sikerült elcsípni.
Van Cult Beauty-n, asos-on is.

1 Likes

Az iherb oldalán a legolcsóbb, de a lookfantastic, beautybay is forgalmazza.
2 éve vettem egy kókuszolajos pakolást a TK-ben, az nem jött be és az illata is kissé furcsa volt. Lehet megromlott, mert ott sokat nyitogatnak mindent.

2 Likes

Láttam hétvégén a Harry Potteres megosztásod, köszönöm szépen, hogy gondoltál rám!
Csak azóta sem találtam sehol, hogy ezt megírjam. :slightly_smiling_face:

Töröltem, mert már vége van az akciónak, elég későn vettem észre, karácsony után indult. Vettem pár dolgot.

Én akkor gondolkodtam egy kardigánon, de lebeszéltem róla magam. :slight_smile:

Lookfantastic-ot akartam írni. Az iherbről hogy megy a rendelés? Megéri onnan rendelni?

A 22 Euro határt nekem ide figyelni kellett, mert itt nincs kiskapu. Megemelték a nyomkövetéses postát, otthonra kicsit olcsóbb. Régebben jobban megérte. Legközelebb lehet a lookfantastic oldaláról rendelek. Még van több tasakos maszkom itthon, olyan is amit nem próbáltam, de úgy érzem a sütisből kell egy nagy is.

1 Likes

Az üzleteik most zárva vannak a járvány miatt. A csomagom majd Németországból érkezik.
Voltak féláron szuper HP hátizsákok, ha most lennék fiatal biztos azokba pakolnék. Egy HP shopper azért érkezik majd (meg egy horrorbohócos :-D). Pólókat rendeltem, más filmek kapcsán, 1 rövidebb pizsit nekem+2 ajándékot rokonnak.

2 Likes

Megjött az első Jolse rendelés, rekordsebességgel ideért, mintahegyekkel:
20210105_212940

@dunaimano -nak elrakom az orrtapaszt.:smiley: (Ha kéri.)

16 Likes

Köszi szépen! :blush:

Köszi, jól jön néha! :slight_smile:

1 Likes

Egyszer próbáltam ilyet, azt hittem, letépi az orrom.:smiley: Nálad mennyire működik?

@Vicus, neked megjött a Jolse csomagod? Az enyémet a kezembe nyomta a futár, nem kellett fizetnem áfát.

Nem szokott fájni, lehet hogy lassan szedem le, nem tudom. A bevizezés szokott inkább gond lenni, hogy pont a megfelelő mennyiség kerüljön rá. Csak olyankor használom, amikor eldurvul a helyzet, ronda kukacos lesz… Az orrom pedig szép tiszta.
A bőrápolási guruk kifejezetten utálják ezt a tapaszt, és egyáltalán nem ajánlják…

1 Likes

Nálam mar jó régen volt íróasztalos, kicsomagolós jelentés. DM portya reggel, tőlem magamnak a Ti erőszakotok hatására :upside_down_face: :crazy_face:
Catrice Demi Matt 050, jó élénk korrallos narancsos szín, a kedvenc PocketPop kézfertőtlenítőm és a matt ajakkencét nem nagyon kell bemutatni 080 Dream Big árnyalat. Mert megérdemlem :blush:
20210106_085728

23 Likes