DM és Müller
A Pompom csomag fél áron a DM-ből, a sminkeltávolító párnák (jó nagyok) a Müller kiárusításából.
DM és Müller
A Pompom csomag fél áron a DM-ből, a sminkeltávolító párnák (jó nagyok) a Müller kiárusításából.
A Pompom nekem is becsúszott a kosaramba, és egy Hélia D cell concept csomag is.
Igen
Shea Moisture hajravalók, CGM termék, kíváncsi vagyok milyen lesz. Protein pakolásom van ettől a márkától, azt nagyon szeretem.
Hol kapható ez a márka?
Itt vettem: https://shopbymalia.com/termek-kategoria/shea-moisture/
Sokszor készlethiányos, de most sikerült elcsípni.
Van Cult Beauty-n, asos-on is.
Az iherb oldalán a legolcsóbb, de a lookfantastic, beautybay is forgalmazza.
2 éve vettem egy kókuszolajos pakolást a TK-ben, az nem jött be és az illata is kissé furcsa volt. Lehet megromlott, mert ott sokat nyitogatnak mindent.
Láttam hétvégén a Harry Potteres megosztásod, köszönöm szépen, hogy gondoltál rám!
Csak azóta sem találtam sehol, hogy ezt megírjam.
Töröltem, mert már vége van az akciónak, elég későn vettem észre, karácsony után indult. Vettem pár dolgot.
Én akkor gondolkodtam egy kardigánon, de lebeszéltem róla magam.
Lookfantastic-ot akartam írni. Az iherbről hogy megy a rendelés? Megéri onnan rendelni?
A 22 Euro határt nekem ide figyelni kellett, mert itt nincs kiskapu. Megemelték a nyomkövetéses postát, otthonra kicsit olcsóbb. Régebben jobban megérte. Legközelebb lehet a lookfantastic oldaláról rendelek. Még van több tasakos maszkom itthon, olyan is amit nem próbáltam, de úgy érzem a sütisből kell egy nagy is.
Az üzleteik most zárva vannak a járvány miatt. A csomagom majd Németországból érkezik.
Voltak féláron szuper HP hátizsákok, ha most lennék fiatal biztos azokba pakolnék. Egy HP shopper azért érkezik majd (meg egy horrorbohócos :-D). Pólókat rendeltem, más filmek kapcsán, 1 rövidebb pizsit nekem+2 ajándékot rokonnak.
Megjött az első Jolse rendelés, rekordsebességgel ideért, mintahegyekkel:
@dunaimano -nak elrakom az orrtapaszt. (Ha kéri.)
Köszi szépen!
Köszi, jól jön néha!
Egyszer próbáltam ilyet, azt hittem, letépi az orrom. Nálad mennyire működik?
@Vicus, neked megjött a Jolse csomagod? Az enyémet a kezembe nyomta a futár, nem kellett fizetnem áfát.
Nem szokott fájni, lehet hogy lassan szedem le, nem tudom. A bevizezés szokott inkább gond lenni, hogy pont a megfelelő mennyiség kerüljön rá. Csak olyankor használom, amikor eldurvul a helyzet, ronda kukacos lesz… Az orrom pedig szép tiszta.
A bőrápolási guruk kifejezetten utálják ezt a tapaszt, és egyáltalán nem ajánlják…
Nálam mar jó régen volt íróasztalos, kicsomagolós jelentés. DM portya reggel, tőlem magamnak a Ti erőszakotok hatására
Catrice Demi Matt 050, jó élénk korrallos narancsos szín, a kedvenc PocketPop kézfertőtlenítőm és a matt ajakkencét nem nagyon kell bemutatni 080 Dream Big árnyalat. Mert megérdemlem