💖 ùj unboxing kèpekkel

Mai Müller kör:
IMG_20210104_213258
Tegnap csalódottan konstatáltam, hogy betelt a naplóm, amibe ugyan évente max kétszer írok már, de egyszer biztosan, hagyományosan karácsonykor (ami ironikus azt tekintve, hogy a karácsonyt kifejezetten nem szeretem, és a húsvét a kedvenc ünnepem). A 2020-as beszámolót nem tudtam így hova írni, azonnal szükségem volt egy új naplóra!
A Yamuna azonos elnevezésű kézkrémjét még karácsony előtt próbáltam ki (szintén Mülleres), és odáig vagyok az illatáért, kellett a testvaj is. :slight_smile:

19 Likes

Nekem ma ez a gyönyörűség érkezett
Kép

33 Likes

Kérlek mindenképp írd majd meg a véleményed, ha kipróbálod, a hónap végén egy kis jutalomként én is be akarom szerezni :blush:

3 Likes

Istenem, de gyönyörű! :heart: Használd egészséggel!
Annyira vágyom a Nabla palettáira. Pont tesóm kérdezte meg Karácsony környékén, hogy milyen márka palettáit használnám szívesen. Egyelőre csak a Poison Garden van meg, de még elég sok kívánságlistás.:grin: Bár egyelőre nem merek vásárolni, mert van egy olyan gyanúm, hogy tesóm mesterkedik valamiben, szokott nagy meglepetéseket okozni néha.

4 Likes

Csodaszép paletta! :blush: én is kíváncsian várom róla a tapasztalatokat, bár nem engedek a csábításnak. :slight_smile:

1 Likes

Ez a legújabb kiszemeltem. Majd kérünk véleményt.

Reggel vele sminkelek, úgyhogy holnap este mindenképp beszámolok. Persze már belemásztam swatcholni. Nagyon szépek a fényes színek (a mattokhoz nem nyúltam) Hétvégén szeretnék róla swatchos bejegyzést az instára. Addig is:
Kép

Kép

Kép

Kép

15 Likes

Gyönyörű! Örülök, hogy megrendeltem az onlinebeauty hétvégi akciójában (30% volt rá). :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Szia Kokapu!
Honnan sikerült megrendelned? Nekem valamiért nem engedi a saját online webshopjukból. Előre is köszönöm

Az onlinebeauty.hu oldalról rendeltem, év indító akció volt.

De azt hiszem, van a Pink Pandán:

És a Makeup.hu is forgalmazza, de most ott éppen nincs.

Az Onlinebeauty oldalon is van, de már akció nincs (15% volt a nyilvános, 30-at csak a törzsvásárlók kaptak).

Bocsi Kokapu! Én a Harry Potteres cuccokra gondoltam!

Jaaa! :grinning:
Bocsi, azokat innen:

Nagyon köszönöm! Nekem sajnos valamiért nem engedi! Ha hinnék a jelekben, akkor elengedném! De sajnos nem tudom! :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Ó erre a palettára én is vágyakozom :heart_eyes::heart_eyes:. A swatchok amiket csináltál csak megerősítettek ebben :heart_eyes:.

1 Likes

Nem akartál körömlakkot is rendelni? Vagy olyan szettet, amiben van?
Körömlakkot csak “UK only” szállítanak, külföldre nem.

Pont ma használtam először, eddig nagyon tetszik :slightly_smiling_face:

1 Likes

Aha! Itt van a kutya elásva! Főleg körömlakkot szerettem volna… hát köszönöm a segítséget ennek ellenére.

Azért még érdemes dm-ben megnézni, hátha. :slight_smile:

1 Likes

csodáááásak :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

Elnezest a hülye kerdesert, de ez a Side by side paletta?:see_no_evil:
Rakerestem neten, de a swatchos kepeken melegebbnek tunnek a szinek. A Te fotodon meg annyira tetszik❤️