Mai Müller kör:
Tegnap csalódottan konstatáltam, hogy betelt a naplóm, amibe ugyan évente max kétszer írok már, de egyszer biztosan, hagyományosan karácsonykor (ami ironikus azt tekintve, hogy a karácsonyt kifejezetten nem szeretem, és a húsvét a kedvenc ünnepem). A 2020-as beszámolót nem tudtam így hova írni, azonnal szükségem volt egy új naplóra!
A Yamuna azonos elnevezésű kézkrémjét még karácsony előtt próbáltam ki (szintén Mülleres), és odáig vagyok az illatáért, kellett a testvaj is.
Nekem ma ez a gyönyörűség érkezett
Kérlek mindenképp írd majd meg a véleményed, ha kipróbálod, a hónap végén egy kis jutalomként én is be akarom szerezni
Istenem, de gyönyörű! Használd egészséggel!
Annyira vágyom a Nabla palettáira. Pont tesóm kérdezte meg Karácsony környékén, hogy milyen márka palettáit használnám szívesen. Egyelőre csak a Poison Garden van meg, de még elég sok kívánságlistás. Bár egyelőre nem merek vásárolni, mert van egy olyan gyanúm, hogy tesóm mesterkedik valamiben, szokott nagy meglepetéseket okozni néha.
Csodaszép paletta! én is kíváncsian várom róla a tapasztalatokat, bár nem engedek a csábításnak.
Ez a legújabb kiszemeltem. Majd kérünk véleményt.
Reggel vele sminkelek, úgyhogy holnap este mindenképp beszámolok. Persze már belemásztam swatcholni. Nagyon szépek a fényes színek (a mattokhoz nem nyúltam) Hétvégén szeretnék róla swatchos bejegyzést az instára. Addig is:
Gyönyörű! Örülök, hogy megrendeltem az onlinebeauty hétvégi akciójában (30% volt rá).
Szia Kokapu!
Honnan sikerült megrendelned? Nekem valamiért nem engedi a saját online webshopjukból. Előre is köszönöm
Az onlinebeauty.hu oldalról rendeltem, év indító akció volt.
De azt hiszem, van a Pink Pandán:
És a Makeup.hu is forgalmazza, de most ott éppen nincs.
Az Onlinebeauty oldalon is van, de már akció nincs (15% volt a nyilvános, 30-at csak a törzsvásárlók kaptak).
Bocsi Kokapu! Én a Harry Potteres cuccokra gondoltam!
Jaaa!
Bocsi, azokat innen:
Nagyon köszönöm! Nekem sajnos valamiért nem engedi! Ha hinnék a jelekben, akkor elengedném! De sajnos nem tudom!
Ó erre a palettára én is vágyakozom . A swatchok amiket csináltál csak megerősítettek ebben .
Nem akartál körömlakkot is rendelni? Vagy olyan szettet, amiben van?
Körömlakkot csak “UK only” szállítanak, külföldre nem.
Pont ma használtam először, eddig nagyon tetszik
Aha! Itt van a kutya elásva! Főleg körömlakkot szerettem volna… hát köszönöm a segítséget ennek ellenére.
Azért még érdemes dm-ben megnézni, hátha.
csodáááásak
Elnezest a hülye kerdesert, de ez a Side by side paletta?
Rakerestem neten, de a swatchos kepeken melegebbnek tunnek a szinek. A Te fotodon meg annyira tetszik❤️