💖 ùj unboxing kèpekkel

Remélem, nem próbálták ki… felháborítónak találom, hogy felbontják a csomagokat. Világítsák át, nézzenek utána a cégnek, de jó, hogy nem küldik már laborba, hogy nem robbanó rúzs-e.

6 Likes

Szerintem csak a számlát nézték meg, majd ráragasztották a doboz oldalára, mint mindig. Most legalább nem volt flitteres vacak a dobozban, az szokott kilógni felbontás után.

A számlát nem Paték ragasztják a doboz oldalára? Akkor az enyémet is felbontották.

1 Likes

Nem tudom, de nekem volt, hogy a flitteres vacak vagy az a fekete cikcakkos töltőanyag is kilógott a dobozból, azt biztos nem úgy adta fel a cég. Most a 2 kis doboz érintetlennek tűnik.

1 Likes

Nem csúszhatott ki magától?
Nekem elég intaktnak tűnt a csomag, gondosan le volt fedve a fekete selyempapírral, a vámosok nemigen törődtek volna ezzel.

Á, nem csúszik az ki, az a fekete hosszú cikcakkos főleg nem több cm-re. A portán ciki, nem tudom mire gondolhattak mit rendeltem. Most a nagyobb dobozt nem értettem, gondolom elfogyott a lapos kicsi, volt is benne sok selyempapír. A lényeg, hogy 1 hónap alatt ideértek, még tavaly.

Valószínűleg semmire nem gondolnak és pontosan ennyi közük van hozzá.:slight_smile:

1 Likes

Nekem is az oldalán volt a számla.

1 Likes

Anno nekem is, Furcsállottam is. Talán pont azért van ott, hogy ne tépjék szét a dobozt vámkezelésnél, hanem a zacsikából horgásszák ki a számlát, jól nézzék meg, azt jónapot.

2 Likes

A céges csomagok unión kívülről mind úgy jönnek, hogy kívül vannak zacsiban a csomagkísérő iratok.

És igen, pont a vámkezelés miatt.
Mert minden csomagot vámkezelnek, de nem mindegyiket szemléznek.

3 Likes

Az enyémből legutóbb (nem most december 30) kilógott a fekete cikcakkos díszpapír, azt a dobozt biztos felbontották. Valaki belenézett majd gyorsan leragasztotta és nem figyelt a részletekre.

Van olyan cég amelyik semmilyen számlát nem mellékel, pedig kellene. Bipa rendelésem is úgy érkezett tavaly többször is, hogy vagy a számla hiányzott vagy a számla és a visszaküldéshez a papír is. Iherb csomagot is kaptam sokszor számla nélkül, küldhettem a letöltött számlát a vámosoknak.
Az őrület majd akkor kezdődik ha minden csomag vámköteles lesz ami 3. országból jön, gondolom hetekig a vámosoknál lesznek, számolgathatják majd minden egyes kínai 3-5 dolláros telefontok után a díjat.

1 Likes

Ez is megvan.:grin:
IMG_20210104_085202

16 Likes

Megjött a Colourpop rendelésem :smiley: Régóta nézegettem már ezeket a palettákat, most volt itt az ideje, hogy megvegyem :smiley: A rúzs ingyen volt az 1+1 akcióban. Sajnos a Miss Blissben a pan-ek elcsúsztak a palettában, nagy nehezen visszaoperáltam őket, de legalább nem törtek el. Ráadásul még mindig csúszkál, ha hozzáérek :frowning:
Képeket teszek a swatchos topicba :relaxed:
20210104_125620
20210104_125715

19 Likes

Sziasztok!
Én leginkább csendes megfigyelőként szoktam itt lenni, de gondoltam néha-néha hozzászólok a topikokhoz. :slight_smile:
Szóval az úgy volt, hogy bementem a dm-be megnézni a féláras ajándékcsomagokat, aztán minden mást vettem, csak azokból nem. :smiley: Ez a két Essie árnyalat ott árválkodott utolsó darabként az állványon, amúgy is régóta nézegettem őket, de tovább nem tudtam ellenállni. Remélem jók lesznek.
20210104_161540

19 Likes

Váó, :heart_eyes: mi a kódja a bal oldalinak, ha szabad kérdezni?

742 - twinke in time :slight_smile: A limitált téli kollekció része.

1 Likes

Első külföldi rendelésem, pont dec 31-en érkezett az országba :smiley:
IMG_20210104_181526

IMG_20210104_183211

IMG_20210104_183437

IMG_20210104_183114

15 Likes

A jobb oldali zöldet nyár óta nézegetem. Nagyon szeretnék majd véleményt tőled :blush:

1 Likes

Mindenképp, rakok fel majd sminket is :blush:

1 Likes

Köszi :grin:
akkor nem sok esélyem van, hogy találok még :thinking: