Az mondjuk érthető, elég olajszerű az állaga.
Megèrkezett Omi ( mémetül nagymami ) és az 1995 vègre, az utolsò 2 még ùton .
8 db , nem vagyok normàlis , 30 ezer ft- ért rúzst rendeltem mikor maszkos időszak van . De PM - nek nem tudok ellenállni
Swatch az also az 1995 gyöyörű. Az omi kicsit sötètebb, majd megnézem a donatellàhoz ès lust angeleshez képest mennyi a különbsèg. Megj: a bőröm nem retkes, hanem a tegnapi liquidek maradèka ès szemhéjtus.
Jaj, annyira szép még a csomagolásuk is ezeknek a rúzsoknak, hogy még nekem sincs szívem kidobni őket. Örülök, hogy ezúttal épségben megérkeztek!
Nehogy kidobd! Èn megtartom mindet
Ezeket én is, sőt, elől hagyom a dobozkákat, hogy mindig lássam őket.
Felhívtam a munkahelyem, az első két rúzsról már ott van a postai értesítő, jeee!
És vagy elrongyolok Újpestre szombaton, mert hátha akkor még nem lesz sor a postán, vagy szívok negyedikén…
Tegnap megjött 2 Pat rúzs a 3-ból, plusz a szempillaspirál, hát amíg én próbáltam a szelektívbe begyömöszölni a nagy fekete papír dobozokat, a barátnőm kérdezés nélkül kinyitotta a spirált (nem terveztemmég használni…) és széttépte a kis papírdobozokat a rúzsokon, mert ahelyett, hogy forgatott volna 2-őt és rájött volna, hogy csak ki kell kötni, egyszerűbb volt mindkét végét széttépni, szívem vérzett Miután elment megragasztgattam celuxal, de nem tudom, hogy ezt mégis hogy gondolta. Még én éreztem este rosszul magam, hogy ilyen beteges vagyok, dobozok miatt lesz rossz kedvem, de örülök, hogy másoknak is fontosak és megtartják őket
Csodaszépek
Jaj ezt én is utálom! Nekem is volt ilyen, hogy rendeltem valamit, kolléganőm gondolkodás nélkül nyitotta a spirált, pedig terveztem eltenni későbbre… Hát fel kellett használnom végül korábban. A spirálra én nagyon háklis vagyok, egy, nagyon max kettő lehet nyitva egyszerre.
Jézusom, ezt hogy gondolta? Miért nem kérdezte meg, hogy megnézheti-e?
Nem vagy beteges, szerintem más cuccát nem nyitjuk ki a tulajdonos megkérdezése nélkül, és főleg nem tépjük szét a csomagolást.
Most már én is kénytelen leszek, átérzem
Én is értetlenül állok az eset előtt, többet nem bontok fel csomagot más előtt az hétszentség
Év végi unboxing.
Makeup.hu rendelés az első. Innen főként az ecsetek miatt rendeltem, mert akcióban sikerült megvenni őket. Imádom, nagyon szépek, és a neszeszer is sokkal jobb/szebb, mint a Denude ecsetek esetében. Két holo körömlakk, amik egyébként nem egyformák, egy Heimish szempillaspirál, amiről nagyon jókat olvastam, a kedvenc Deborah Milano rúzsom tartalékba, és a Guerlain Mitsouko. Egyszer régen illatoltam, akkor nagyon tetszett, és most potom pénzért volt eladó teszter, gondoltam megveszem. Igaz nincs szép kupakja, de nem gyűjtöm az üvegeket amúgy sem.
Az ecseteken mindegyiken van egy kis műanyag henger, itt levettem róluk.
Hétfőn megérkezett a Pat Mcgrath Soft Core rúzsom, de mivel nagyon kell még rúzs, ma vettem egy L’Orealt a DM-ben is (igazából be kellett váltanom egy ma lejáró ajándékutalványt, és ennek nagyon megtetszett a színe). Kíváncsi vagyok, hogy mennyiben más, mint a Maybelline hasonló terméke.
Kis akciós vásárlás a TBS üzletben:
Milyen a tusfürdő illata? Én is ma adtam le egy TBS rendelést a Festive Berry testvajra. A Vanilla Pumpkin testvajat imádom.
Erre meg azt gondoltam, megér egy külön hozzászólást.
A következő csomag a The Harry Potter shop at platform 9 and 3/4 webshopból jött, ami egy létező bolt a King’s Crosson, jártam már ott párszor.
Mondjuk majd szívinfarktust kaptam, amikor megláttam, hogy minden csak bele van dobálva a dobozba, és semmi töltő anyag nincs benne. Szerencsére semmi sem tört össze.
Szóval Szabó Lucánál láttam, hogy a Barry M-nek lesz Harry Potteres kollekciója. Gyakorlatilag a Barry M, mint gyártó sehol sem jelenik meg a csomagolásokon. Ezeket rendeltem: Halál ereklyéi szemhéjpaletta, Luna Lovegood színváltós rúzs, Luna Lovegood holo szemhéjtopper, Griffendéles körömreszelő készlet és Griffendéles kézi tükör.
A tükör sokkal szebb, mint gondoltam, mert a mintás betét bőrből van, nagyon klassz.
A swatchos topikba teszek még képet.
A Vanilla pumpkin nekem is nagy kedvenc, van belőle néhány tusfürdő elraktározva.
Ez a jázmin meglepő módon inkább olyan zöldes illatú. Gondoltam változatosságnak a sok édes illat mellé jó lesz.
Őszintén sajnállak!
Nekem is sokat számít egy csinos doboz, de ezek a PM rúzsdobozok egyenként is nagyon művésziek és egyediek, totál megértettem volna, ha leütöd a barátnődet
[quote=“umpalumpa, post:3654, topic:883”]
totál megértettem volna, ha leütöd a barátnődet
Megszállotságom bizonyítékaként ma letaroltam a postát, senki nem volt előttem. A hölgy nagyon cuki volt, megkérdezte, hogy telefon-e, mondtam, nem, rúzsok, erre: legalább jó minőségűek?
Pat Mcgrath Omi és Beautiful Stranger. Az Omi kitekerve nagyon világos színű, remélem, nem 5 éve porosodott a raktárban.
A körömlakk Rossmannból van, kellett valami a gumikesztyűk és a fülpuci mellé.
Ma értem vissza, várt a 2 különböző méretű csomag, azonos méretű tartalommal. A vámosok azért belenéztek. Az ajakbalzsam utánpótlás, elfogyott a kicsi, Love Supreme árnyalatban is megvan.