Wow, az a doboz! Hú, ezeket az ecseteket én is elfogadnám
De igen.
A Bősz ecseteket a saját oldalukról rendeled? Vagy van más cég is aki forgalmazza őket?
A Revox szérum nekem is megvan, mert nem akartam rendelni a G&G-t, más nem kellett volna a skinsmartról.
Kíváncsi vagyok a véleményedre róla. Én őszintén nem érzek különbséget, habár a hosszabb távú hatàs miatt használom, nincs olyan problémám amin most látvànyosan segíthetne.
Ilyen hamar odeért? Hű!
Viszont itthon vettem csak észre, hogy a primer doboza el volt szakadva egy kis részen, és azèrt mert vki kibontotta tesztelésre volt a termékben egy ujjnyom
Honnan rendelted?
A saját oldalukról. De olyan dràga a szàllítás: 1600 ft így inkább rendeltem rögtön kettőt mert jobban jártam, mintha egy ecsetért fizetek emiatt 3800 ft-lt
A leghatásosabb nyugtatót alkalmaztad!
És én is, természetesen!
Csak fizetős szállítást lehetett választani. Ide is 3 nap alatt, tegnap érkezett.
Természetesen
https://makeup.hu/product/504175/
Nem ezt kerested? Mondjuk azt nem látom ez színezett-e vagy melyik árnyalat. A fordítás is szuper lett. Ok, a kép alapján nem színezett.
Ez az, de medium árnyalat:
Müllerben vettem. Bár màr eleve az, hogy 2x annyièrt árulják, mint a hivatalos weboldalon, eléggé dühítő. Csak nem akartam megint rendelni
Ahh basszus Dühítő lehet. Én iHerbről rendeltem ezt, kicsit várni kellett, de nem volt szívem a Mülleres árat fizetni érte.
Hát, az. A müller közepén állva majdnem inkább leadtam egy rendelést Múltkor vettem egy essence szemöldök pomádét itt, és otthon kibontva egy ujjnyomot találtam abban is
Ez az igen. De szerintem sötét lenne nekem a Medium Tan. Közben már leütöttem zsibin azt a kettőt.
Ez olyan bosszantó. Nem is értem valaki hogy veszi erre a bátorságot. Nekem meg nem fordulna a fejemben ilyen. De hát ez van, az emberek önzők és faragatlanok, csak magukra gondolnak.
Pont ezt akartam írni én is… az a doboz!
Igen, és kicsit sok volt a bőrömnek nyáron.