💖 ùj unboxing kèpekkel

Wow, az a doboz! Hú, ezeket az ecseteket én is elfogadnám :heart_eyes:

2 Likes

De igen.

1 Likes

A Bősz ecseteket a saját oldalukról rendeled? Vagy van más cég is aki forgalmazza őket?

A Revox szérum nekem is megvan, mert nem akartam rendelni a G&G-t, más nem kellett volna a skinsmartról.
Kíváncsi vagyok a véleményedre róla. Én őszintén nem érzek különbséget, habár a hosszabb távú hatàs miatt használom, nincs olyan problémám amin most látvànyosan segíthetne.

1 Likes

Ilyen hamar odeért? Hű!

1 Likes

20201230_181650
Viszont itthon vettem csak észre, hogy a primer doboza el volt szakadva egy kis részen, és azèrt mert vki kibontotta tesztelésre :slightly_frowning_face: volt a termékben egy ujjnyom

7 Likes

:grimacing: Honnan rendelted?

A saját oldalukról. De olyan dràga a szàllítás: 1600 ft :frowning: így inkább rendeltem rögtön kettőt mert jobban jártam, mintha egy ecsetért fizetek emiatt 3800 ft-lt

1 Likes

A leghatásosabb nyugtatót alkalmaztad! :kissing_heart:

1 Likes

És én is, természetesen!

1 Likes

Csak fizetős szállítást lehetett választani. Ide is 3 nap alatt, tegnap érkezett.

Természetesen :grin:

1 Likes

https://makeup.hu/product/504175/

Nem ezt kerested? Mondjuk azt nem látom ez színezett-e vagy melyik árnyalat. A fordítás is szuper lett. Ok, a kép alapján nem színezett.
Ez az, de medium árnyalat:

Müllerben vettem. Bár màr eleve az, hogy 2x annyièrt árulják, mint a hivatalos weboldalon, eléggé dühítő. Csak nem akartam megint rendelni

1 Likes

Ahh basszus :frowning: Dühítő lehet. Én iHerbről rendeltem ezt, kicsit várni kellett, de nem volt szívem a Mülleres árat fizetni érte.

1 Likes

Hát, az. A müller közepén állva majdnem inkább leadtam egy rendelést :grin: Múltkor vettem egy essence szemöldök pomádét itt, és otthon kibontva egy ujjnyomot találtam abban is :angry:

2 Likes

Ez az igen. De szerintem sötét lenne nekem a Medium Tan. Közben már leütöttem zsibin azt a kettőt.

Ez olyan bosszantó. Nem is értem valaki hogy veszi erre a bátorságot. Nekem meg nem fordulna a fejemben ilyen. De hát ez van, az emberek önzők és faragatlanok, csak magukra gondolnak.

1 Likes

Pont ezt akartam írni én is… az a doboz! :open_mouth:

1 Likes

Igen, és kicsit sok volt a bőrömnek nyáron.