Jézusom, megállt volna bennem az ütő! Éljen a masszív csomagolás…
Hááát, ezzel nem hűtötted le a felcsigázott kedvemet (de azért felháborító, hogy ennyi pénzért nem képesek egy normális csomagolást összehozni).
Nagyon könnyen levehető a teteje. Én is félek hogy reggel a mosdókagylóban landolnak szegény gyöngyikék.
Jaj ez melyik? A 2020- as karàcsonyi? Gyönyörű. Èn egyszer ùgy jàrtam, hogy puha ecsettel mentem bele ès egyszerűen beleragadtal a gyöngyök, amikor kivettem akkor meg gurultak mindenfelè🤣 Màr èrtem mièrt durva picit a guerlain ecset. Apropò @Kameanak mèg tartozom egy kèppel az ecsetről.
Bűnbarlang…
Igen a karácsonyi kiadás.
Részemről az idei év utolsó unboxingja, a Clarins Double Serum és egy alibi, kemény 750 Ft-os ecset, hogy a szérum 30%-kal olcsóbb legyen:
Marionnaud?
Igen. Nem szoktam tőlük vásárolni - az oldal is tök béna szerintem -, de @Kokapu egyszer adott egy kis adagot ebből a szérumból, olyan, mint az angyalok nyála, hogyne kellett volna 30%-kal olcsóbban!
Persze így is elég drága volt.
Ez a szérum is egy ikonikus termék, fel is vettem a 2021-es listámra, második helyre került.
Anno én is így szereztem be, mikor kitaláltam, hogy egy életem, egy halálom, kipróbálom. A pénztárcám szerencséjére végül nekem nem vált be.
A Revox szérumot a Dm-ben vettem mert napokon belül elfogy a G&G C vitaminom.
A Bősz ecsetek első használat után belopták magukat a szívembe.
A CT szemhéjceruzával húztam egy kis vonalkát a kézfejemre és nem tudtam szappanos vízzel sem eltávolítani.
A Mac szeceruza a Teddy névre hallgat.
A Kryolan selyemporokat ajándékba kaptam
És mi van az első helyen, a Meteorites gyöngyök?
Jaj, remélem, nagyban is beválik, mert ha nem, nagyon fogok sírni. Nálad mi volt a baj, egyszerűen nem csinált semmit?
Az már a novemberi kedvencek között szerepelt:) és megint egytagú a lista, a Chanel krémbronzerét a Douglas-ban beújítottam 16800 - 25%-ért.
Nekem is megvan nem szeretem mert nagyon sárga rajtam. Ebből úgy tudom csak egyfajta kapható…Vagy nem?
Én is kaptam Body Shop csomagot ajándéka, a mangósat, abban kézkrém, tusfürdő, testjoghurt és szappan van, meg a fürdőrózsabizbasz szintén.
Lookfantastic rendelés, ezúton is köszönöm @Montelino -nak, hogy felhívta a figyelmem a BB akcióra.
Az ecsetszett kívánságlistás volt, a bronzert használom más árnyalatban, de ez a szín, jaj nagyon tetszik.
A spirál és a mellette lévő ecset ajándék volt.
Mi a bronzer árnyalat neve?
Antigua, a krémmánián Scorpionqueen véleményezte, azóta nem hagy nyugodni.
https://kremmania.hu/kremek/bobbi-brown-illuminating-bronzing-powder