💖 ùj unboxing kèpekkel

Alig várom, hogy kipróbáljam, de előbb megpróbálok valami bontottat elhasználni (ami nem lesz egyszerű).

2 Likes

Köszönöm.:slight_smile: Régebben nem érdekelt a TBS, de ezek a testvajak csodásak! Te szereted őket vagy próbáltad már valamelyiket?

3 Likes

Esetleg egy kisebb kence megnyitása? :blush:

Nyaron gyakran hasznalom a testvajaikat, ha sikerul leegjek. Avene thermal spray, ra egy boseges adag testvaj es sikerul elkerulni a holyagosodast. :smiley: Volt mez illatu testvajam es csokis, mindkettot szerettem. Arra a celra, amire nekem kell nagyon is jo cucc. Es az illatuk… mmmm. :smiley:
Anno a chocomania csaladbol tusfurdom es pici parfumom is volt, de azok annyira nagyon nem jottek be. Mindkettoben ereztem valami plusz koptetoszirup-szeru illatot. :stuck_out_tongue:
Nalam a testvajak a tuti befutok.

4 Likes

Szerintem így is szuper, hogy nem volt meglepetés! :heart_eyes: Már írtam, hogy ez nagyon jó termékcsalád, főleg a testvaj.

Nem tudom mennyire száraz a bőröd, de érdemes lenne szerintem most télen használni, nagyon tuti ilyenkor. :slight_smile:

1 Likes

A Vanilla Pumpkin testvajat én is imádom :heart_eyes:

1 Likes

Megjött a Pierre Rene - Pinch me paletta. Nagyon tetszik, teszek fel swatchokat is a megfelelő topikba

20201229_121830

17 Likes

Megérkezett a közös PP rendelésem @umpalumpa -val, köszönöm az ajándékokat is, a kis Rival <3 me szemhéjprimer lemaradt a fotóról, szégyellős na :blush: Köszömön szépen @umpalumpa :heart:

A parfümmintám is megérkezett a postára, reggel mentem érte :blush:

20201229_114811

17 Likes

Gyerekként még jó volt a meglepetésfaktor, most már nehezebb belőni, minek örülnék, még magamnak is.:smiley: Így legalább olyat kapok, ami nem felesleges pénzkidobás és stressz az ajándékozónak.
Igen, meg is örültem a hozzászólásodnak, jót választottam ezek szerint.:wink:

Sajnos elég száraz a bőröm, minden zuhanyzás után kenekednem kell, ezért is szeretem ezeket a testvajakat. A Yamuna testápolói és a Mixa Atopiance is nagy kedvencek.

3 Likes

Nem bírtam ki, muszáj volt megszaglásznom. Csodálatos.:heart_eyes:

De jól néz ki a középső lakk! És a bal oldali glitteres is biztos nagyon szép!

1 Likes

Ugyeee? :star_struck: Köszönöm :blush: Azt Umpalumpától kaptam, nagyon eltalálta, igazi dögös vörös aranyosan csillogó :smiling_face_with_three_hearts: A glitteres, aki nem látszik, milyen szép igazából a Golder Rose extreme glitter 203-as színe. Ebben a blogposztban van róla szép fotó :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

Használd egészséggel :hugs:
Az a parfümös doboz kicsiben is milyen különleges! :star_struck:

1 Likes

Köszönöm szépen :kissing_heart:
Nagyon meglepődtem a mini parfi dobozon, amúgy csak sima gyári fújós, de annyira tetszik, hogy visszaköszön az üveg eleganciája még itt is :star_struck:

1 Likes

Kis karácsonyi meglepetés ajándék.
Lányok,volt már másik gyöngyöm is ,de ez valahogy egész más. Szerelem!IMG_20201229_181239

26 Likes

Annyira szép ez a dobozka! Miben mások ezek a gyöngyök, mint a korábbi verzió?

1 Likes

A fényében. Olyan mintha tényleg az arcodból áradna a fény. Azért van hibája is.
Nagyon könnyen nyílik,mintha a tetejének a pereme kisebb volna . Az előző gyöngyök tetejét mindig feszegetni kellett . Na ezt nem ,félek is hogy kiborul.

4 Likes

Jaj ne, hetek óta próbálom lebeszélni magam róla :see_no_evil:

Ami nekem snassznak tűnik benne, az a fekete vékony szivacslap a tetején, ami lehetett volna kicsit igényesebb is. :face_with_monocle:
Nálam tökéletes a záródás, eddig nem tűnt fel, hogy gond lenne vele, de most újból csekkoltam.

Engem ezt tart vissza, tuti egy reggel kiborítanám és a kád alól kellene összeszedni.:see_no_evil:
Tegnap az egyik Hourglasst leejtettem nyitva, de nem lett baja.:smirk:

1 Likes