Alig várom, hogy kipróbáljam, de előbb megpróbálok valami bontottat elhasználni (ami nem lesz egyszerű).
Köszönöm. Régebben nem érdekelt a TBS, de ezek a testvajak csodásak! Te szereted őket vagy próbáltad már valamelyiket?
Esetleg egy kisebb kence megnyitása?
Nyaron gyakran hasznalom a testvajaikat, ha sikerul leegjek. Avene thermal spray, ra egy boseges adag testvaj es sikerul elkerulni a holyagosodast. Volt mez illatu testvajam es csokis, mindkettot szerettem. Arra a celra, amire nekem kell nagyon is jo cucc. Es az illatuk… mmmm.
Anno a chocomania csaladbol tusfurdom es pici parfumom is volt, de azok annyira nagyon nem jottek be. Mindkettoben ereztem valami plusz koptetoszirup-szeru illatot.
Nalam a testvajak a tuti befutok.
Szerintem így is szuper, hogy nem volt meglepetés! Már írtam, hogy ez nagyon jó termékcsalád, főleg a testvaj.
Nem tudom mennyire száraz a bőröd, de érdemes lenne szerintem most télen használni, nagyon tuti ilyenkor.
A Vanilla Pumpkin testvajat én is imádom
Megjött a Pierre Rene - Pinch me paletta. Nagyon tetszik, teszek fel swatchokat is a megfelelő topikba
Megérkezett a közös PP rendelésem @umpalumpa -val, köszönöm az ajándékokat is, a kis Rival <3 me szemhéjprimer lemaradt a fotóról, szégyellős na Köszömön szépen @umpalumpa
A parfümmintám is megérkezett a postára, reggel mentem érte
Gyerekként még jó volt a meglepetésfaktor, most már nehezebb belőni, minek örülnék, még magamnak is. Így legalább olyat kapok, ami nem felesleges pénzkidobás és stressz az ajándékozónak.
Igen, meg is örültem a hozzászólásodnak, jót választottam ezek szerint.
Sajnos elég száraz a bőröm, minden zuhanyzás után kenekednem kell, ezért is szeretem ezeket a testvajakat. A Yamuna testápolói és a Mixa Atopiance is nagy kedvencek.
Nem bírtam ki, muszáj volt megszaglásznom. Csodálatos.
De jól néz ki a középső lakk! És a bal oldali glitteres is biztos nagyon szép!
Ugyeee? Köszönöm Azt Umpalumpától kaptam, nagyon eltalálta, igazi dögös vörös aranyosan csillogó A glitteres, aki nem látszik, milyen szép igazából a Golder Rose extreme glitter 203-as színe. Ebben a blogposztban van róla szép fotó
Használd egészséggel
Az a parfümös doboz kicsiben is milyen különleges!
Köszönöm szépen
Nagyon meglepődtem a mini parfi dobozon, amúgy csak sima gyári fújós, de annyira tetszik, hogy visszaköszön az üveg eleganciája még itt is
Kis karácsonyi meglepetés ajándék.
Lányok,volt már másik gyöngyöm is ,de ez valahogy egész más. Szerelem!
Annyira szép ez a dobozka! Miben mások ezek a gyöngyök, mint a korábbi verzió?
A fényében. Olyan mintha tényleg az arcodból áradna a fény. Azért van hibája is.
Nagyon könnyen nyílik,mintha a tetejének a pereme kisebb volna . Az előző gyöngyök tetejét mindig feszegetni kellett . Na ezt nem ,félek is hogy kiborul.
Jaj ne, hetek óta próbálom lebeszélni magam róla
Ami nekem snassznak tűnik benne, az a fekete vékony szivacslap a tetején, ami lehetett volna kicsit igényesebb is.
Nálam tökéletes a záródás, eddig nem tűnt fel, hogy gond lenne vele, de most újból csekkoltam.
Engem ezt tart vissza, tuti egy reggel kiborítanám és a kád alól kellene összeszedni.
Tegnap az egyik Hourglasst leejtettem nyitva, de nem lett baja.