💖 ùj unboxing kèpekkel

Mindenképp!

2 Likes

A Mixa testápoló nagyon jó az én száraz bőrömre is. Most is épp ilyet használok!

3 Likes

Müller szerzemények! Ma kicsit kikapcsolódtam, nagyon vágytam már egy új Revolution palettára, nagyon tetszik a maxi paletta amit mindig reklámoznak, úgyhogy megvettem belőle azt a “mini” palettát aminek a színei nagyon tetszenek nekem :blush:, óriási plusz pont hogy le volt ragasztva, elég nagy volt a választék, ár sem volt vészes, nagyon kiváncsi vagyok rá, alig várom hogy kipróbáljam :). Vettem egy Essence bronzer ecsetet, nagyon jót hallottam itt tőletek is az Essence ecsetekről, bronzosító ecsetre meg szükségem volt :). Vettem egy matt rúzst a Catrice-től és a 06 Essence this is me is haza jöhetett velem :), ezt az árnyalatot még nagyon szerettem volna. Anyukám nivea urban skin detox éjjeli arckréme nincs a képen, azt ajándékba szánom neki :).IMG_20200510_182834

15 Likes

Ezt a matt Catrice rúzst én is beakarom szerezni. Majd írd meg milyen,KM- n még nincs sok vélemény róla.

1 Likes

Nagyon csinos szerzemények! :heart_eyes:

1 Likes

Nekem tulajdonképpen bejönnek ezek a rúzsok. @Kokapu - val egyszer betévedtünk a Müllerbe és sikerült rögtön hármat vennem, nagyon szép színekben kapható.
A tartóssága kb. olyan, mint a Maybelline Matte Ink vantovábbisaneve, de azzal ellentétben nem ragad és nem húzza annyira a szám. Rólam minden rúzs eltűnik, de ez a kettő tovább bírja, még az ebéd után is látható a szám nagy részén - amúgy szépen kopik -, ha meg késő délutánra neccessé válik a helyzet, akkor a maradékot könnyen le tudom törölni, a Maybelline-t nehezebben.
A vicc az, hogy amikor a kezemre swatcholgattam (régi szép idők…), Kokapu figyelmeztetett, hogy nem biztos, hogy le fog jönni és tényleg nem akartak lejönni a mintacsíkok! Szörnyen nézett a kezem. :rofl:

6 Likes

@Amadea, Jajj de jó sztori :). Nagyon megnyugtattál mert a Maybelline Inken is gondolkodtam :joy:, de tényleg annyira szép színekben volt ez a Catrice, hogy nem tudtam neki ellenállni :). Az Essencenek meg nem tetszettek annyira az árnyalatai , mondjuk nem tudom milyen lehet minőségileg :slight_smile: :thinking:.

2 Likes

Köszönöm @Amadea az infót, így már tuti veszek én is :slightly_smiling_face:

2 Likes

Köszi :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Èn is bele botlottam pàr darab essence rùzsba. Nagyon tetszenek ,pedig èn èvek òta nem vettem drogèriàban rùzst. :rofl: ha összeszedtem swatcholok pàrat ( lehet a swatchos topikban mèg megtalàlhatòak a swatchok?) Èn is szìvesen hasznàlom .

3 Likes

Hááát, egyéni preferencia, van, akinek a Maybelline Ink a kedvenc formulája… ha valaki azt a rúzst keresi, ami az utolsó molekulájával is kapaszkodik az ajka bőrébe, annak tökéletes lehet, én nem ezt keresem a rúzsokban.

2 Likes

Majd muti, melyiket.:slight_smile:

2 Likes

Az hagyján, hogy az ajkába kapaszkodik, de én a Maybelline matte ink felkenése után negyed óráig nyitva tartottam a számat, majd amikor becsuktam, összeragadt… :woman_facepalming::astonished:

5 Likes

Az tény, hogy lerobbanthatatlan, de a ragacsosságát én sem szeretem. Ha bombabiztos tartósság kell, lepúderezve kibírható, de nem rohantam megvenni az összes színt (pedig a színek tényleg gyönyörűek). De ha ez a catrice hasonló, csak nem ragad, én is ránézek legközelebb :blush:

2 Likes

Nekem később is ragad, sajnos nem kicsit.:joy:

1 Likes

Természetesen :slightly_smiling_face:

1 Likes

Nekem 3 Maybelline matt folyékony rúzsom is van én akkor használom, ha pl. csajos este van eszünk, iszunk és nincs kedvem örökké a rúzsommal foglalkozni, hogy a helyén van-e még. Valóban ragacsos, de elviselhető, volt, hogy egész éjszakás bulizást is kibírt, az egész fejem szét volt csúszva, de a rúzs, tökéletes volt :rofl: Nem a kedvencem a ragacsossága és a lemoshatatlansága miatt, de van amikor ez a legjobb választás. 4 szín van meg összesen, ebből az egyik túl világos, azt mindig keverem a számon egy sötétebb rúzzsal és úgy nem szárít annyira, de nem is olyan tartós már.

3 Likes

De szépeket vettél :heart_eyes: Az essence ecsetekre én is vágyom, majd mesélj, hogy tetszik. :relaxed: Olyan fehér tokos essence rúzsom nekem is van kettő(02,03), eddig igazán csak a 03-as használtam.

2 Likes

@Alsace, köszii :smiling_face_with_three_hearts:. Olvastam pont tegnap olyan hozzászólást a krémmánián, hogy elvileg mindenféle por állagú termék felvitelére jó, nem csak bronzosításra :O. Hát kiváncsi leszek :D. Amúgy a Müllerben volt most rengeteg Essence ecset, vagy mindig van, csak én vaksi vagyok?? :joy:. Szépen elbújtatják őket. Volt alapozó ecset, korrektor ecset, pirosító ecset, szemre ecsetek, highlighter ecset, azt hiszem púder ecset is, ugyanilyen fehér színben :). Essence this is me rúzsból, nekem is megvan a 01, 02-es amiket imádok :). Most kipróbáltam a 06-ost és jó sötét :O, nekem a sötét rúzsok annyira nem állnak jól. Ez még jól néz ki, csak szoknom kell :joy:. Amúgy szerintem tartósabb, mint a világos színek :O. Ami még jó rúzs volt és próbáltam már az a Labello rúzsceruzája szilvás színben, az más kérdés hogy nem áll jól :sweat_smile:, de rendkívül tartós, kényelmes viselet. :upside_down_face:

2 Likes

:rofl::stuck_out_tongue_winking_eye::see_no_evil: elkèpzeltelek, 15 percig nyitott szàjjal, èn tuti elfelejtettem volna ,3x becsukom majd elmegyek 2x inni :crazy_face:

2 Likes