Mindenképp!
A Mixa testápoló nagyon jó az én száraz bőrömre is. Most is épp ilyet használok!
Müller szerzemények! Ma kicsit kikapcsolódtam, nagyon vágytam már egy új Revolution palettára, nagyon tetszik a maxi paletta amit mindig reklámoznak, úgyhogy megvettem belőle azt a “mini” palettát aminek a színei nagyon tetszenek nekem , óriási plusz pont hogy le volt ragasztva, elég nagy volt a választék, ár sem volt vészes, nagyon kiváncsi vagyok rá, alig várom hogy kipróbáljam :). Vettem egy Essence bronzer ecsetet, nagyon jót hallottam itt tőletek is az Essence ecsetekről, bronzosító ecsetre meg szükségem volt :). Vettem egy matt rúzst a Catrice-től és a 06 Essence this is me is haza jöhetett velem :), ezt az árnyalatot még nagyon szerettem volna. Anyukám nivea urban skin detox éjjeli arckréme nincs a képen, azt ajándékba szánom neki :).
Ezt a matt Catrice rúzst én is beakarom szerezni. Majd írd meg milyen,KM- n még nincs sok vélemény róla.
Nagyon csinos szerzemények!
Nekem tulajdonképpen bejönnek ezek a rúzsok. @Kokapu - val egyszer betévedtünk a Müllerbe és sikerült rögtön hármat vennem, nagyon szép színekben kapható.
A tartóssága kb. olyan, mint a Maybelline Matte Ink vantovábbisaneve, de azzal ellentétben nem ragad és nem húzza annyira a szám. Rólam minden rúzs eltűnik, de ez a kettő tovább bírja, még az ebéd után is látható a szám nagy részén - amúgy szépen kopik -, ha meg késő délutánra neccessé válik a helyzet, akkor a maradékot könnyen le tudom törölni, a Maybelline-t nehezebben.
A vicc az, hogy amikor a kezemre swatcholgattam (régi szép idők…), Kokapu figyelmeztetett, hogy nem biztos, hogy le fog jönni és tényleg nem akartak lejönni a mintacsíkok! Szörnyen nézett a kezem.
@Amadea, Jajj de jó sztori :). Nagyon megnyugtattál mert a Maybelline Inken is gondolkodtam , de tényleg annyira szép színekben volt ez a Catrice, hogy nem tudtam neki ellenállni :). Az Essencenek meg nem tetszettek annyira az árnyalatai , mondjuk nem tudom milyen lehet minőségileg .
Köszi
Èn is bele botlottam pàr darab essence rùzsba. Nagyon tetszenek ,pedig èn èvek òta nem vettem drogèriàban rùzst. ha összeszedtem swatcholok pàrat ( lehet a swatchos topikban mèg megtalàlhatòak a swatchok?) Èn is szìvesen hasznàlom .
Hááát, egyéni preferencia, van, akinek a Maybelline Ink a kedvenc formulája… ha valaki azt a rúzst keresi, ami az utolsó molekulájával is kapaszkodik az ajka bőrébe, annak tökéletes lehet, én nem ezt keresem a rúzsokban.
Majd muti, melyiket.
Az hagyján, hogy az ajkába kapaszkodik, de én a Maybelline matte ink felkenése után negyed óráig nyitva tartottam a számat, majd amikor becsuktam, összeragadt…
Az tény, hogy lerobbanthatatlan, de a ragacsosságát én sem szeretem. Ha bombabiztos tartósság kell, lepúderezve kibírható, de nem rohantam megvenni az összes színt (pedig a színek tényleg gyönyörűek). De ha ez a catrice hasonló, csak nem ragad, én is ránézek legközelebb
Nekem később is ragad, sajnos nem kicsit.
Természetesen
Nekem 3 Maybelline matt folyékony rúzsom is van én akkor használom, ha pl. csajos este van eszünk, iszunk és nincs kedvem örökké a rúzsommal foglalkozni, hogy a helyén van-e még. Valóban ragacsos, de elviselhető, volt, hogy egész éjszakás bulizást is kibírt, az egész fejem szét volt csúszva, de a rúzs, tökéletes volt Nem a kedvencem a ragacsossága és a lemoshatatlansága miatt, de van amikor ez a legjobb választás. 4 szín van meg összesen, ebből az egyik túl világos, azt mindig keverem a számon egy sötétebb rúzzsal és úgy nem szárít annyira, de nem is olyan tartós már.
De szépeket vettél Az essence ecsetekre én is vágyom, majd mesélj, hogy tetszik. Olyan fehér tokos essence rúzsom nekem is van kettő(02,03), eddig igazán csak a 03-as használtam.
@Alsace, köszii . Olvastam pont tegnap olyan hozzászólást a krémmánián, hogy elvileg mindenféle por állagú termék felvitelére jó, nem csak bronzosításra :O. Hát kiváncsi leszek :D. Amúgy a Müllerben volt most rengeteg Essence ecset, vagy mindig van, csak én vaksi vagyok?? . Szépen elbújtatják őket. Volt alapozó ecset, korrektor ecset, pirosító ecset, szemre ecsetek, highlighter ecset, azt hiszem púder ecset is, ugyanilyen fehér színben :). Essence this is me rúzsból, nekem is megvan a 01, 02-es amiket imádok :). Most kipróbáltam a 06-ost és jó sötét :O, nekem a sötét rúzsok annyira nem állnak jól. Ez még jól néz ki, csak szoknom kell . Amúgy szerintem tartósabb, mint a világos színek :O. Ami még jó rúzs volt és próbáltam már az a Labello rúzsceruzája szilvás színben, az más kérdés hogy nem áll jól , de rendkívül tartós, kényelmes viselet.
elkèpzeltelek, 15 percig nyitott szàjjal, èn tuti elfelejtettem volna ,3x becsukom majd elmegyek 2x inni