💖 ùj unboxing kèpekkel

Jé, szóval van neki… évekkel ezelőtt egy házikence kutyulós oldalon “találkoztam” a hölgyeménnyel, még mielőtt nagyban kezdett arcápolókat készíteni. Érdekes stílusa volt akkor is màr, és önbizalomért se kellett a szomszédba mennie :grin:
Kíváncsi vagyok majd a tapasztalatokra a termékekről.

2 Likes

Bagolyposta érkezett :grin::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

IMG_20201222_140909

IMG_20201222_140554

20 Likes

Jaj de jòl nèznek ki a pàrnàk :heart_eyes:

Nekem a Pat rùzsok fele érkezett meg. :sweat_smile: 4 rendelèst adtam le, tanulva az előzőből, ha esetleg sztornòzzàk vagy visszamegy a csomag rossz cìmre hivatkozva. Ùgy néz ki, hogy most mind a 4 megèrkezik .Ne zavarjon senkit a kèpen a sötètebb rèsz, az a kutyòm feje, szaglàszott èpp.
Screenshot_20201222-152443_Motion photo viewer
Screenshot_20201222-153333_Gallery

18 Likes

Csak nehogy megrágja vagy rendeltetésszerűen használja!:smiley:
Az enyémek még sehol nincsenek.

1 Likes

Ha ilyen cukit küldenek a rúzsokkal én is rendelek még :wink:

2 Likes

Sephora:
IMG_20201222_175642
IMG_20201222_175628
A mini a Dim light. Ha ebben is találok csillámokat világgá megyek. Csak a kicsit mertem megvenni. Ingyenes szállítás volt. Kivételesen 1 db mintát csomagoltak ami még jó is lehet, végre kipróbálom a CT rúzsokat.

15 Likes

Ez nem csillámos, az tuti. Aki használja most is, többet tud mondani a finish-éről, csak rövid ideig birtokoltam.

1 Likes

Igazad van, nem csillámos. :slightly_smiling_face:
Én ugyan nem látom nyomát az arcomon, de szorgalmasan felteszem minden reggel.

2 Likes

Tezenis (itt vettem egy thermopólót egy családtagnak, a zokni becsúszott):
IMG_20201222_181542
Notino üzlet (a szárazsampon áránál alig drágább a szett, a szárazsampont sokan imádják, most kipróbálom):
IMG_20201222_181808

13 Likes

:laughing: de látsz valami változást? Egységesítés, enyhe bőrfény?

Nem látok semmit. :smile: Talán enyhe fényt. Azt a gyertyafényes ragyogást.

1 Likes

Az pont jó és szép :+1: Akkor végül is szereted :wink:

Ó, nagyon szeretem! Mind a 6 púdert használom egy sminknél. Nagyon jó befektetés volt. :heart_eyes:
Hopp, azt nem írtam, a 2020-as arcpalettát vettem meg.

2 Likes

A posta belehúzott, hozott nekem karácsonyi ajándékokat (magamtól magamnak):
20201222_185207
Annyira megtetszett a korábban rendelt Kaleidos highlighter, hogy rendeltem még kettőt, iszonyú jópofa a csomagolásuk. Az űrből is látszó fajták, és csillámokat is tartalmaznak. Lábon járó postás hozta, belga postafiókból.
A Cultbeauty rendelésem is ideért, az MPL hozta, nem az Express One (látszik, hogy régen rendeltem innen). Annyira megtetszett a @zalla -tól kapott mini avokádós éjszakai maszk, hogy mást is ki kell próbálnom a Glow Recipe-től. A csomagolásuk is nagyon szép.
Egy Zoeva Taupe szemceruza is jött velük, most már 2 tartalékom is van (tudom, őrült vagyok, de annyira szeretem őt, amennyire csak egy szemceruzát szeretni lehet). A minták ajándékba jártak.

Ui.: megérkezett egy Colourpop és két Yesstyle rendelésem is, de annyira kilapított a munka, hogy még nem volt időm lefotózni őket. Ja, és átvettem a @dunaimano által rendelt Zoeva ecsetszettet is.:kissing_smiling_eyes:

19 Likes

Állati jó a Kaleidos-os tok! :star_struck:

1 Likes

Utolsó beszerzések ebben az évben (na jó, 1-2 cucc még úton van)
Az Ofra highlighter a Rodeo Drive árnyalat.
Kép

19 Likes

Az elmaradt fotók:
Zoeva Complete Eye Set, amit @dunaimano rendelt meg nekem, merő kedvességből - ha már a márka nekem nem küldött nagyon kedvezményes kódot. Köszönöm!:kissing_heart:
A Colourpop mostanában nagyon eltalálja az ízlésemet. A Lippie Stix a Lumiere.
20201224_110638
@umpalumpa -nak a préselt mintás pirosító közelebbről:
20201224_110701

21 Likes

Bőrápolás szekció, a Yesstyle-ról rendelve:
20201224_110757

18 Likes

Köszi a közelit :grin: Csodálatos! :heart_eyes:

1 Likes

Van élet a MACen túl.:wink:

1 Likes