Jé, szóval van neki… évekkel ezelőtt egy házikence kutyulós oldalon “találkoztam” a hölgyeménnyel, még mielőtt nagyban kezdett arcápolókat készíteni. Érdekes stílusa volt akkor is màr, és önbizalomért se kellett a szomszédba mennie
Kíváncsi vagyok majd a tapasztalatokra a termékekről.
Bagolyposta érkezett
Jaj de jòl nèznek ki a pàrnàk
Nekem a Pat rùzsok fele érkezett meg. 4 rendelèst adtam le, tanulva az előzőből, ha esetleg sztornòzzàk vagy visszamegy a csomag rossz cìmre hivatkozva. Ùgy néz ki, hogy most mind a 4 megèrkezik .Ne zavarjon senkit a kèpen a sötètebb rèsz, az a kutyòm feje, szaglàszott èpp.
Csak nehogy megrágja vagy rendeltetésszerűen használja!
Az enyémek még sehol nincsenek.
Ha ilyen cukit küldenek a rúzsokkal én is rendelek még
Sephora:
A mini a Dim light. Ha ebben is találok csillámokat világgá megyek. Csak a kicsit mertem megvenni. Ingyenes szállítás volt. Kivételesen 1 db mintát csomagoltak ami még jó is lehet, végre kipróbálom a CT rúzsokat.
Ez nem csillámos, az tuti. Aki használja most is, többet tud mondani a finish-éről, csak rövid ideig birtokoltam.
Igazad van, nem csillámos.
Én ugyan nem látom nyomát az arcomon, de szorgalmasan felteszem minden reggel.
Tezenis (itt vettem egy thermopólót egy családtagnak, a zokni becsúszott):
Notino üzlet (a szárazsampon áránál alig drágább a szett, a szárazsampont sokan imádják, most kipróbálom):
de látsz valami változást? Egységesítés, enyhe bőrfény?
Nem látok semmit. Talán enyhe fényt. Azt a gyertyafényes ragyogást.
Az pont jó és szép Akkor végül is szereted
Ó, nagyon szeretem! Mind a 6 púdert használom egy sminknél. Nagyon jó befektetés volt.
Hopp, azt nem írtam, a 2020-as arcpalettát vettem meg.
A posta belehúzott, hozott nekem karácsonyi ajándékokat (magamtól magamnak):
Annyira megtetszett a korábban rendelt Kaleidos highlighter, hogy rendeltem még kettőt, iszonyú jópofa a csomagolásuk. Az űrből is látszó fajták, és csillámokat is tartalmaznak. Lábon járó postás hozta, belga postafiókból.
A Cultbeauty rendelésem is ideért, az MPL hozta, nem az Express One (látszik, hogy régen rendeltem innen). Annyira megtetszett a @zalla -tól kapott mini avokádós éjszakai maszk, hogy mást is ki kell próbálnom a Glow Recipe-től. A csomagolásuk is nagyon szép.
Egy Zoeva Taupe szemceruza is jött velük, most már 2 tartalékom is van (tudom, őrült vagyok, de annyira szeretem őt, amennyire csak egy szemceruzát szeretni lehet). A minták ajándékba jártak.
Ui.: megérkezett egy Colourpop és két Yesstyle rendelésem is, de annyira kilapított a munka, hogy még nem volt időm lefotózni őket. Ja, és átvettem a @dunaimano által rendelt Zoeva ecsetszettet is.
Állati jó a Kaleidos-os tok!
Utolsó beszerzések ebben az évben (na jó, 1-2 cucc még úton van)
Az Ofra highlighter a Rodeo Drive árnyalat.
Az elmaradt fotók:
Zoeva Complete Eye Set, amit @dunaimano rendelt meg nekem, merő kedvességből - ha már a márka nekem nem küldött nagyon kedvezményes kódot. Köszönöm!
A Colourpop mostanában nagyon eltalálja az ízlésemet. A Lippie Stix a Lumiere.
@umpalumpa -nak a préselt mintás pirosító közelebbről:
Bőrápolás szekció, a Yesstyle-ról rendelve:
Köszi a közelit Csodálatos!
Van élet a MACen túl.