Karácsonyi Nabla Hihetetlenül szuper ez a paletta, csillog-villog és vajpuha
Nagyon szép! Majd mesélj milyen
Imádom, gyönyörűen csillog, próbáltam svaccsolni, de messze nem olyan jó mint a tied Feltöltöm a svaccsos topicba mindjárt Glitter primer szerintem kell a csillámok alá, a latex formulák offline és dionysus nagyon különlegesek.
Valakinek a Jézuskája nagyon jegyzetelt, amikor novemberben áradoztam, hogy ez az új Nabla paletta mennyire nekem való
Óh de gyönyörű, erre a palettára nekem is fáj a fogam
A te képeiden nagyon vonzónak tűnik ez a paletta, pedig korábban egyáltalán nem érdekelt.
Ezt jó olvasni, valamiért az maradt meg bennem, hogy ez a paletta nem sikerült olyan jól. Remélem, szemen is jól teljesít majd.
Milyen jó fotóháttér már ez a kis szürke Jysk szőnyegecske.
Direkt nincs rajta filter és természetes fényben fotóztam. Ez az első Nabla palettám amúgy, alig várom, hogy kipróbáljam (a Zoeva ecsetszettel)
Majd számolj be, milyen a paletta és mi a véleményed az ecsetekről.
Ilyen puha is, mint ahogy kinéz?
Ölelgetnivalóan puha.
De jó lehet járkálni rajta!
Én is azt hittem nem jó, illetve, hogy vannak ilyen színeim (Carli Bybel paletta), de lehet ezt is csak lehúzták mint a Subculture palettát és szerintem alig hasonlít a Carli palettára, nekem az is megvan :D. Ma kipróbáltam, eddig jól teljesít A csomagolása is masszívabb mint az eddigiek, gyönyörűen csillog élőben Szarkacsemege
A C betűs micsoda?
A szürke tubusos Melano CC?
A C betűs a Rohto Mentholatum C vitaminos széruma, a szürke tubusos a Canmake Mermaid fényvédője.
Ha ez a fajta, akkor ennek a tubusával óvatosan, nekem nagyon hamar kilyukadt.
Igen, emlékszem az esetedre.
Pedig a képet be sem raktam, elfelejtettem.
Igen, ez az.