💖 ùj unboxing kèpekkel

Karácsonyi Nabla :smiling_face_with_three_hearts: Hihetetlenül szuper ez a paletta, csillog-villog és vajpuha :drooling_face:

20201225_114122

20201225_110944

20 Likes

Nagyon szép! Majd mesélj milyen :heart_eyes:

1 Likes

Imádom, gyönyörűen csillog, próbáltam svaccsolni, de messze nem olyan jó mint a tied :blush: Feltöltöm a svaccsos topicba mindjárt :slight_smile: Glitter primer szerintem kell a csillámok alá, a latex formulák offline és dionysus nagyon különlegesek. :heart_eyes:

6 Likes

Valakinek a Jézuskája nagyon jegyzetelt, amikor novemberben áradoztam, hogy ez az új Nabla paletta mennyire nekem való :slightly_smiling_face::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:
IMG_20201225_114940

IMG_20201225_115221

IMG_20201225_115641

26 Likes

Óh de gyönyörű, erre a palettára nekem is fáj a fogam

1 Likes

A te képeiden nagyon vonzónak tűnik ez a paletta, pedig korábban egyáltalán nem érdekelt.:slight_smile:

1 Likes

Ezt jó olvasni, valamiért az maradt meg bennem, hogy ez a paletta nem sikerült olyan jól. Remélem, szemen is jól teljesít majd.:slight_smile:

1 Likes

Milyen jó fotóháttér már ez a kis szürke Jysk szőnyegecske.:smiley:

2 Likes

Direkt nincs rajta filter és természetes fényben fotóztam. Ez az első Nabla palettám amúgy, alig várom, hogy kipróbáljam (a Zoeva ecsetszettel):heart_eyes:

2 Likes

Majd számolj be, milyen a paletta és mi a véleményed az ecsetekről.:slight_smile:

1 Likes

Ilyen puha is, mint ahogy kinéz?

Ölelgetnivalóan puha.

1 Likes

De jó lehet járkálni rajta! :heart_eyes:

1 Likes

Én is azt hittem nem jó, illetve, hogy vannak ilyen színeim (Carli Bybel paletta), de lehet ezt is csak lehúzták mint a Subculture palettát és szerintem alig hasonlít a Carli palettára, nekem az is megvan :D. Ma kipróbáltam, eddig jól teljesít :blush: A csomagolása is masszívabb mint az eddigiek, gyönyörűen csillog élőben :star_struck: Szarkacsemege :star2:

2 Likes

A C betűs micsoda?
A szürke tubusos Melano CC?

A C betűs a Rohto Mentholatum C vitaminos széruma, a szürke tubusos a Canmake Mermaid fényvédője.

Ha ez a fajta, akkor ennek a tubusával óvatosan, nekem nagyon hamar kilyukadt. :confused:

Igen, emlékszem az esetedre.:frowning:

Pedig a képet be sem raktam, elfelejtettem. :grinning:
rohto-melano-cc-intensive-anti-spot-essences9

3 Likes

Igen, ez az.:slight_smile: