💖 ùj unboxing kèpekkel

Nekem is az jutott eszembe. Emésztési problémákra nagyon jó :slight_smile:
Köszönöm, már a javulás útjára léptem, de egész héten kiskert illatom volt a sok olajtól, amit kentem :joy:

1 Likes

Tudom, hogy egy folyékony szappan nem túl izgalmas, de a hátsó szöveg nagyon jópofa. :grinning:
IMG_20201220_054315

IMG_20201220_054357

És a sokadik maszkok…
Mostanra rájöttem, hogy nekem ez a forma válik be legjobban. Ezek a minták meg… :heart_eyes:
IMG_20201220_054420

26 Likes

De jópofa!
A maszkokat hol vetted?

1 Likes

Legjobb áron náluk találtam (egyébként tudod Munch szatyrom már van, de most vettem a másikhoz is. :grinning:)

3 Likes

Nekem ilyen dinnyès van, de nagyon szeretem, mert elfèr bàrmelyik tàskàmban :grin: Screenshot_20201220-111541_Chrome

4 Likes

Ez is jópofa, vidám.

1 Likes

Amúgy veszélyes bolt, mert még álmaim esőkabátját is sikerült beszereznem.
Hozzá kell tennem, hogy utálom az esőkabátokat, sosem szoktam hordani, inkább esernyő, még ha olyan is az eső, hogy az esernyő nem sokat ér.
Ez viszont imádni való (igaz, egy vagyonba került), már most az esőt várom. Ráadásul bele lehet hajtogatni az egyik zsebébe. :heart_eyes:
Mondjuk nekem majdnem térdig ér, de érdekes módon mégis jó helyen van a dereka.

004147331

11 Likes

Nagyon jól néz ki! Én se hordok esőkabátot, de még az esernyőt is utálom.
Nem mertem nagyon kalandozni az oldalon, még találok valamit.:stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Likes

én se voltam oda soha az esőkabátokért, de szeles időben jobban jönnek mint egy esernyő.
amúgy én is most vettem egy új esőkabátot, de annyira belezúgtam hogy már széldzsekinek is hordom :smiley:

a holomán ha szerelembe esik, ugye… (ez amúgy rendesen holografikus, szóval még az is lehet hogy napsütésben is hordani fogom :crazy_face: )

6 Likes

Colourpop black friday rendelés:

IMG_20201221_094458

Legnagyobb megdöbbenésemre vámmentes volt a csomag, pedig a bevallásban a kiskapu érték felett voltam, és kérvényt se írtam. Köszönöm Magyar Posta, nagyszerű karácsonyi ajándék volt. :blush:

18 Likes

IMG_20201221_130018
Tindigo kipostazta a visszamondott rendelesemet is. Szüleim vették at a csomagot, en kozmetikusnal voltam. 78.000 ft volt a 2 rendeles, majdnem szívinfarktust kaptak. :smiley: Alig bírtam kimagyarázni. :rofl: Január 4-én viszem vissza a visszamondott rendelest Tindigonak, visszautalja a pénzt. Ez viszont a képen az a csomag, amit örömmel fogok elhasznalni. :slightly_smiling_face:

12 Likes

Máriám, azt hittem ez a négy volt 78ezer. :grinning:
Majd mesélj, hogy milyen.
Van egy magic 0,5 retinolja, azt szerettem, de a c-szérummal befürödtem, de mint kiderült az én bőröm nem bírja, nem a termék hibája.
Az új termékek szembejönnek a facén, de még nem néztem meg.
A rémálmom, hogy egy csomagom félremegy, illetéktelen (pl. férj) veszi át.:grinning:

6 Likes

Kíváncsi leszek a véleményedre, hogy milyenek a termékek…hallani róluk hideget-meleget is. Még semmit nem próbáltam tőle, mert olyan szinten unszimpatikus a nő, hogy el nem tudom mondani… :see_no_evil: (persze a termékei még lehetnek jók, csak a saját marketingje révén eddig nem kívántam megvenni egyik termékék sem )

8 Likes

Nem, még plusz 3 termék volt 78.000.
De amugy a kezdeti felszisszenés után nem haragudtak. Sajnos ismerik a lanyukat. :rofl::rofl::rofl:

6 Likes

A nőt én se bírom sajnos. Herotom van tőle. :smiley: Mindenképpen beszamolok. :slightly_smiling_face:

5 Likes

Én is igyekszem mindig úgy rendelni, hogy tuti én vegyem át, vagy csomagpontra menjen, ami útba esik munkába menet :grin: szerencsére eddig ha úgy alakult, hogy férj kezébe került a csomag, nem szólt semmit, csak megállapította, hogy “megint rendeltél vmit”…

4 Likes

Általában én is, de most itthon vagyok vidéken Szüleimnel es ez most így jött ki. :rofl: Szerencsére nem lett vita. De már Ők is levágják, hogy vmi nem kerek a lányuknál e téren. :grin:
Ha lesz Parom, kérek majd tanacsot a kiskapukra. Ahogy olvasom, többen vannak itt gyakorlottakm😁

9 Likes

Ezt kérdezem én is. Van férje?

1 Likes

Ott a férje a képen, amit most betettem a termékekkel. :grin:

1 Likes

Láttam.

1 Likes