azta, micsoda csomag! a wintertime nyomdalemezre nekem is nagyon fáj a fogam illetve a felső sor a gel look lakkokból így ránézésre egy az egyben megvan
Akkor hasonló az ízlésünk A következő manikűröm Moyra lakkokkal fog készülni meg elvileg az egyik nyomda is tesztelve lesz.
Hát őőő, aranyos.
A receptek között van olyan, ami használhatónak tűnik, és van olyan, ami nagyon gagyi.
Igazi meglepetés hét volt, egyedül a parfümmintát vártam (a kence ajándék volt) de a héten kedden a futár is csengetett, Angliából érkezett egy felturbózott Glossy szeretetbox barátnőmtől, egy korábban egy másik barátnőmtől és ma pedig @umpalumpa lepett meg a szemkencével és a kéz és lábápolóval, nagyon örültem neki Köszönöm szépen
Nagyon jól esett, hogy ennyien gondoltak rám, ez a legszebb karácsonyom
Ugye a Cantu kapható a Müllerben?
Én is betárazok. Bár még nem próbáltam, de kipróbálom.
Csak pár termék, de sampon és balzsam is köztük van. Hozzáteszem, én az extra hidratáló balzsamot használom, az nincs a Müllerben, rendelem.
Rossmann és Avon ( újabban a körömlakkok a gyengéim )
Köszönöm @Gloria a tippet, én is megrendeltem a kis szettet
Végül én sem tudtam kihagyni azt a téli nyomdalemezt meg a rose gold nyomdalakkot, ice cube nyomdafejet és a lemez tisztítót
A többi pedig zsibis beszerzés. Szerintem nappali fényben sem tudnám jobban lefotózni a lakkok csillogását.
ILNP Spiced eggnog, Paradox, Serenity, My private rainbow, Barry M Passion fruit és YSL La Laque No 28
Milllyenjódógódvan
Használd egészséggel!
És megjött a kövi csomag is!
Ó nagyon
Köszönöm szépen
Nahát, gyorsan itt az utánpótlás
Majd megmutizod a többi kincset is, ami a dobozban lapul?
Ja, és mi az a “szeretettelű” ? Valami összekacsintós dolog a barinőddel?
Juj de jó dolgokat vettél örülök, hogy te is beszerezted a nyomdát
Szerintem a végén egy smiley van
Igen kipakolom majd őket, azóta már elpakoltam, a bontogatás közben kellett volna, de akkor annyira elvoltam már bűvölve a sok csudiságtól
Az nem ű, csak ő így rajzolta fel a szmájlifejet
Bakker, de béna vagyok, tényleg!
Jajnekem, de gáz vagyok
Dehogy vagy az Csak péntek van
@Brunettee Doterra OnGuard tapasztalat pár sorban. Szóval én nem parologtatom, mert arra sajnálom, hanem egy-két cseppet teaba csepegtetve iszok minden nap belőle. Es láss csodát, azota nem ebredek fel éjszaka fulladozva. Nagyon meglepődtem, de ez tényleg bevált. Vélhetőleg volt vmi baci a torkomban, amit kinyírt, vagy nem tudom. Csodálatos minden esetre! Sztem januárban kipróbálok még vmit tőlük. Hajlamos vagyok puffadasra és IR-m is előjött újból, keresek ezekre vmi jo Doterrat.
De jó ilyen tapasztalatokat olvasni! Szuper, hogy másnak is segítenek az olajok.
Ha gondolod, utána olvasok, hogy miket ajánlanak a másik két problémára. A puffadásra van ötletem, de az IR-re kifejezetten nem olvastam még, pedig biztos van valami
Most én is OnGuard-ot eszek, begyulladt az ínyem valamitől.
Köszönöm szépen! Barátnőm Dotterázik, első körben Zengestet nézte ki nekem.
Jobbulast, kellemetlen lehet.