Annyira a te színeid tartalmazza ez a paletta, remélem, szeretni fogod!
La Roche-Posay rendelés. Kipróbáltam a cicaplast kézkrémet és nagyon jó, megnézem ezt a másikat is. A minden mentes tusfürdő a gyengém, ez is új termék. A fluidot reggeli szemkörnyék ápolónak szánom.
A hidratáló és kis tusfürdők próbacsomag, egy kis pamut tasak jár vele. A csomagot érdemes megvenni, akit érdekel, kb. 1700 Ft, és a Sipo patikában ingyen szállítás van hozzá.
Azt kell mondjam, hogy a gyógyszertári Cerave vs. LRP versenyt nálam az LRP nyeri.
Csak meg szeretném mutatni a meteorites gyűjtemènyemet igaz, a simàk hiànyoznak róla ès a tavalyi kiadàs is ami ugyan megvan , valahol
Nagyon szépek egyszer benevezek egy dobozkára.
Csak ennyi?? Ez aztán a gyűjtemény!
Én is megrendeltem a szettet, hozta is a futár ma. Anyukám kapja, az ő bőrére való, de a kis tatyó szerintem visszavándorol hozzám.
Köszi a tippet @Gloria !
De cuki az a bárányos tasak (a lényeg, ugye… )
Én is lenyúlnám Épp most nyunnyogtam róla Gloriának
Jaj, de szépek! Van közöttük csavarosan záródó doboz, ami jól tart?
Azért ez a Guerlain tudja mitől döglik a légy, már ami a csomagolást illeti!
Többet rendeltem, úgyhogy szívesen eljuttatok neked egy kisbárányos tasit.
De kedves vagy, drága @Gloria ! Nem azért mondtam, csak aranyosnak találom, köszönöm szépen!
Lookfantastic rendelés, még a black fridayról. Ami érdekes, hogy ez egy rendelés volt, de a balzsamnak az ára is külön lett kezelve, és a szállítás is. A balzsamért ma voltam a postán, a többit viszont még múlt héten kihozta a dpd.
Amúgy már bánom, hogy csak ezt az egyet vettem belőle, 2500 alattra jött ki az ára, pedig majdnem dupla mennyiség.
Hűű, szép nagy darab !
Szalon méret. Nekem az is tetszik, hogy pumpás.
Úgy örülök,hogy neked is bevált, néha már úgy éreztem itt magam, mint egy ámokfutó, mindig papoltam a Cantu-t…
Sosem volt még ilyen jó samponom és balzsamom.
Papoljad csak!
Megyek is pénteken Müllerbe, veszek ilyen sampont.
Mennyi gyönyörű dobozka!
Semmire nem tudnám használni a neszeszert, de olyan állati cuki!
KM zsibis, Notinos és DM beszerzések: