💖 ùj unboxing kèpekkel

Annyira a te színeid tartalmazza ez a paletta, remélem, szeretni fogod!

1 Likes

La Roche-Posay rendelés. Kipróbáltam a cicaplast kézkrémet és nagyon jó, megnézem ezt a másikat is. A minden mentes tusfürdő a gyengém, ez is új termék. A fluidot reggeli szemkörnyék ápolónak szánom.
A hidratáló és kis tusfürdők próbacsomag, egy kis pamut tasak jár vele. A csomagot érdemes megvenni, akit érdekel, kb. 1700 Ft, és a Sipo patikában ingyen szállítás van hozzá.
Azt kell mondjam, hogy a gyógyszertári Cerave vs. LRP versenyt nálam az LRP nyeri.
IMG_20201216_184638

19 Likes

Csak meg szeretném mutatni a meteorites gyűjtemènyemet :smiling_face_with_three_hearts: igaz, a simàk hiànyoznak róla ès a tavalyi kiadàs is ami ugyan megvan , valahol :grin:20201216_191605

31 Likes

Nagyon szépek :heart_eyes: egyszer benevezek egy dobozkára. :blush:

4 Likes

Csak ennyi?? :rofl: Ez aztán a gyűjtemény!

3 Likes

Én is megrendeltem a szettet, hozta is a futár ma. Anyukám kapja, az ő bőrére való, de a kis tatyó szerintem visszavándorol hozzám.:sheep::sheep:

Köszi a tippet @Gloria :heart_eyes:!
IMG_20201216_194541357~2

17 Likes

De cuki az a bárányos tasak :heart_eyes: (a lényeg, ugye… :sweat_smile:)

3 Likes

Én is lenyúlnám :wink: Épp most nyunnyogtam róla Gloriának

1 Likes

Jaj, de szépek! :heart_eyes: :star_struck:Van közöttük csavarosan záródó doboz, ami jól tart?
Azért ez a Guerlain tudja mitől döglik a légy, már ami a csomagolást illeti!

2 Likes

Többet rendeltem, úgyhogy szívesen eljuttatok neked egy kisbárányos tasit.:kissing_heart:

1 Likes

De kedves vagy, drága @Gloria ! Nem azért mondtam, csak aranyosnak találom, köszönöm szépen!

1 Likes

Lookfantastic rendelés, még a black fridayról. Ami érdekes, hogy ez egy rendelés volt, de a balzsamnak az ára is külön lett kezelve, és a szállítás is. A balzsamért ma voltam a postán, a többit viszont még múlt héten kihozta a dpd.
Amúgy már bánom, hogy csak ezt az egyet vettem belőle, 2500 alattra jött ki az ára, pedig majdnem dupla mennyiség.

IMG_20201216_195318

15 Likes

Hűű, szép nagy darab :laughing: !

Szalon méret. Nekem az is tetszik, hogy pumpás. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Úgy örülök,hogy neked is bevált, néha már úgy éreztem itt magam, mint egy ámokfutó, mindig papoltam a Cantu-t…:rofl:

6 Likes

Sosem volt még ilyen jó samponom és balzsamom. :slightly_smiling_face:
Papoljad csak! :grinning:

5 Likes

Megyek is pénteken Müllerbe, veszek ilyen sampont.

Mennyi gyönyörű dobozka!:heart_eyes:

1 Likes

Semmire nem tudnám használni a neszeszert, de olyan állati cuki!

1 Likes

KM zsibis, Notinos és DM beszerzések:

Kép

20 Likes