Milyen a sütis könyv?
Az állatkás kézkrémeket @umpalumpa - nal láttam, a testápoló illatát nagyon megszerettem így örülök hogy még találtam belőle. A Revoxrol láttam jó véleményeket, a körömlakkot random választottam (Essencet nem akartam illetve csak egy lakk miatt rendelni a Moyratol)
Jaaj, a kis erdei bagázs
Dm, Müller és KM zsibi
Hozzánk is beugrott a cuki csapat
Ugye milyen bűbájosak?
Nagyon! A kis pandát is elhoztam
Jól tetted
A postás ma kétszer csengetett:
Mi az a kék és azok a tündérkések (?) ?
A kék a Pat McGrath akciós spirál.
A tündér mintásak az Oden’s Eye termékek: 3 folyékony rúzs-szájfény hibrid és 2 pirosító.
Izgalmas
Ha már kibontottad, kérünk szépen képet belülről is!
“A nagy Zoeva rendelés”, ami most meg is érkezett - a postás csak egyszer csengetett, de három szett lapult a dobozban
az ára pedig mindösszesen: 41,40 Euro volt.
Látod, csak bepótolta a Zoeva a lemaradást. 20 ecsetet kaptál jó áron és nem Essence a minősége az biztos.
Igen, amilyen @arul indult, ugyanolyan jól végződött.
Az meg a legjobb bennük, hogy mindegyik tartóban érkezett, még a kis utazó is nagyon praktikus. Csak ez utóbbi penetránsan büdi - olyan, mintha naftalinban tartósították volna, de kiszellőzés után ez is megoldódik. Úgyhogy ja, ez egy jó rendelés volt!
Végre nekem is megérkezett a szett + dm beszerzés, mivel a TO-s verzió készlethiányos Amúgy még nem próbáltam ezt a fajta hámlasztót, sem a TO-sat.
Nekem megérkezett a Moyrás rendelésem (amihez rendelés után még kértem pár termék hozzáadását), a férjemtől kapom ezeket is Karácsonyra.
Kb 10 éve nem nyomdáztam,így tartok tőle, hogy nem fog menni, de vágytam rá, hogy újra kipróbáljam. Pár színben rendeltem nyomdalakkot, folyékony bőrvédőt @bernadettu ajánlására , illetve sima lakkokat is.
Ez a wintertime nekem is megvan. Ne parázz a nyomdázástól, pillanatok alatt bele fogsz jönni!
Remélem igazad van és menni fog. Ha lesz időm a héten ki is próbálom, hogy ne a karácsonyi manikűrömet rontsam el, ha mégis béna leszek benne.
Drága @zalla köszönöm, hogy enyém lehet ez a csoda paletta!
A többit ma vásároltam a Dm-ben. A hajpakolásra kíváncsi vagyok mert Temes Anikó az egyik videójában úgy nyilatkozott róla, hogy neki jobban bevált mint a 9000 ft-os Kerastase. A samponját már használtam és szerettem. Ráadásul ez a pakolás csak 1399 ft volt a Dm-ben, ami azért meglepő, mert ugyanez a kiszerelés Notinon 2290 ft.